Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim kullanmiyorum vermedi dr. Bir onceki sayfada biseyler yazdim okurmusun canim sana zahmet. Cok erken tartildim Cok dikkat edemiyorum bura. Ama bugun cikarken ekmegimi cantama aticam. Dun pide ekmek yedim yemekte.
sen büyük bir devlet hastanesi gidip dahiliye uzmanına göründün dimi
ben burdaki devlet hastanesinin diyetisyenine gidince direk dahiliyeden verdiler randevuyu bir sürü tahlilden sonra dahiliye uzmanı tahlil kağıdına diyet yapabilir bir sorun yok yazdı diyetisyene öyle gittim elimdeki kağıdı veridim sonra konuştuk ona göre listemi hazırladı..
benim diyetisyenime ben sabah yürüyorum diyince aç olmaz en azından bir bardak süt içip çıkacaksın yürüyüşe dedi

ay kahvaltıyıda çok yaptım tartılmayım en iyisi bi yedim sorma
2 rafadan yumurta 2 dilim tbe labne sürdüm üstüne 5-6 zeytin bol domates salatalık yedim çok doydum

ohh afiyet olsunn, yeşil çayı iç bol bol madem bugün.

Hay ağzına sağlık ben de bunu merak ediyorum kız deli gibi spor yapıyor artı geliyor sabit geliyor :) bence kesinlikle bi doktora git sen 0zlem cim
dimi dimi.

Yok canim kullanmiyorum vermedi dr. Bir onceki sayfada biseyler yazdim okurmusun canim sana zahmet. Cok erken tartildim Cok dikkat edemiyorum bura. Ama bugun cikarken ekmegimi cantama aticam. Dun pide ekmek yedim yemekte.

bakıyım şimdi kaçırmışım sanırım orayı.

ohh afiyet olsunn, yeşil çayı iç bol bol madem bugün.

dimi dimi.

bakıyım şimdi kaçırmışım sanırım orayı.
kahvemi yapayım sonrada yeşil çaya geçerim hala canım ekşi acı istiyo ayy şöyle bol yeşillikli acılı limonlu lahmacun olsada yeseko haldeyim birde buz gibi ayran

kahvemi yapayım sonrada yeşil çaya geçerim hala canım ekşi acı istiyo ayy şöyle bol yeşillikli acılı limonlu lahmacun olsada yeseko haldeyim birde buz gibi ayran
Ye sekerim 1tane. Olmadi kısır yap.

Evet canim devlet hastanesi. Ben ac cikiyorum sabahlari 7gibi cikiyorum erkenden.

Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?

canım ilacı kilo vermen için değil de aslında sağlığın için kullanmalısın, çünkü şu an olan şey normal değil. ilaçtan korkma vücuduna yan etki yaratacak bişey değil bu durum çünkü. bak; Karaciğerde glukoz yapımını azaltır, glukozun barsaklardan emilimini azaltır ve insülin duyarlılığını artırır (periferik glukoz alımını ve kullanımını artırır). Metformin tedavisi ile açlık insülin seviyeleri ve gün boyu plazma insülin yanıtı azalırken, insülin sekresyonu uyarılmaz.

yani senin kilo vermen lazım bu menülere bu spora, sabitlik artı gelme durumun sıkıntı. ocaktan bu yana 5 kilo aslında kötü değil dicem ama az yaaa, doktorlara göre iyi ama sen ömrün boyunca böle beslenip spor yapıcan ki bi daha alma öle mi. yani azıcık dikkatli giderek verilirdi o, mesela tatlıyı falan kesip ne istiyosan yiyerek falan. sen ciddi diyet spor yapıosun, 5 az bence. endokrin uzmanına git mutlaka.

Selammmmlaaaaaaarrr..
Ayy ne yoğun ne yoğun anlatamam.. Anca oturdum totomun üstüne 2dklık..
Napıyonuz bakem bensız neler yaptınız? Var mı yenı havadisler..
Ördekcim morordek ne dedi dr Umut prensime gördüm ig de ne minnoş olmuşsun sen maşallah maşallah pek yakıstı hamişlik

ayy lahmacun deme, benimde acaip canım istiyo, karataya mı geçsek, onda arada yiyebilioduk :)

Ye sekerim 1tane. Olmadi kısır yap.

karnabahar kısırı yapsın bari, bulgur şişirir onu, mahmuta küser sonra.

Ayy sagol canım benim
Umut prensimiz 40 haftayı göremeyebilirmiş, inmiş aşağıya biraz, ben de zaten baya aşağıda hissediyorum kendisini. Sancım henüz yok, bu perşembe yine kontrole gidecegim, artık her hafta kontrol var. Bana nisan sonu doğacak gibi geliyor ama hayırlısı olsun, bilemeyiz tabi

selam kızlar
yarın diyetisyen günüm bakalım 10 günde onun tartısında ne gelecek kilo +1 farketmişti geçen hafta benim tartımla onun tartısı arasındaki fark
verdiği 16 tahlilin 11 ini geçen hafta sağlık ocağı yapmıştı kalan 5 tanesi için bu sabah özel bi kiliniğe gittim 300tl dedi SGK lı yaptırmadım çıktım yol üstünde başka bir yerde 200 tl ye yaptırdım ay ne çok tutuyo şu tahliller

hayırlısıyla sağlıcakla gelsin umut bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…