Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özgem sen beni bekliyosun bence, beraber inelim 61'lere yaa, eşimle isveçe başladık, artık bi listeyi yapmaya ihtiyacım var benimde, bakalım neler olacak, azıcık azıcık gidiyo ama ödem gitti nihayetinde.
Buna çok sevindim Vesilecim. Bol bol eksiler getirsin sana bu diyet

Bende deneyeyim o zaman zaten kefir içiyordum birazcıkta chia ile içerim, inşallah ban ada yarar teşekkür ederim canım
En kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sen de inşallah :)

evet canım sende haklısın burda öyle değilki bugun ara hastaneyi yarına randevu alıyosun acil durumlarda gün içine bile veriyorlar

Yok canlarım istanbulda çok sıkıntı bu işler o yüzden özeller bu kadar pahalı
Aynen canım malesef istanbulda yaşamanın zorlukları
Ay ablacım 16tane ne tahlılı ne ıstemıs ya merak ettım..
Bunlar tatlım sarı boyalıları istedi yanında kalemle işaretli olan 5 tanesi bugün yaptırdıklarım

morordek ben bu uygulamaya alıştım. yarın son gün ama ne olacak şimdi
yok canım ilaç almadım ama moralim bozuldu şiştim davul gibi tartılmadım bile bu sabah

inşALLAH canım havalardandır... aman gebelik olmasında rabbim isteyene versin
Amin canım. Evlatlarımıza da sağlıklı hayırlı ömürler versin ALLAH

yok canım ilaç almadım ama moralim bozuldu şiştim davul gibi tartılmadım bile bu sabah

inşALLAH canım havalardandır... aman gebelik olmasında rabbim isteyene versin

Kolay gelsin canım

Doğum koçlarım olun hepiniz
düşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırız
Artıları görünce ayağımı denk almaya başladım diyelim.
en güzeli yapıyosun başından önlem alarak

Kolay gelsin canım
ne uygulaması orticiğim bahsettiğin

Günaydın hatunlar :)
Hava çok güzeldi kahvaltı falan da açık havadaydi dayanamadm

Ya aslında normal bir insan için az ama sen tip2sin cnm sürekli ömrün boyunca diyet ve spor yapmalısın yoksa şeker ilacı kullanırsın yetmez iğneye geçersin atakların olur kilo alırsın yuruyemeyecek kadar sen kendine sağlıklı bir hayat olisturmussun bu çok iyi varsın yılda 1 kilo gitsin

Kolay gelsin canım :)

kısır istemiyorum kızzz lahmacunuda yemek için merkeze gitmek lazım
Evde de yapabilirsin çok güzel tarifler var minik minik yap

ben 2 gün yaptım 3. gün +2,5 geldim ödüm koptu o herkese uygun değil bence
Komple cananı mi yedin

yok ya cananı yesem daha çok olurdu
yok yapmıcam lahmacun falan kanıma girme

ben facede karataycılar diye bir site takip ediyorum kadının biri bile demişki 1 haftadır tam uyuyorum ama 2 kilo aldım kadını ateşe tuttular tamamda her bünye uzun süre açlığa aynı tepkiyi vermiyor demekki

Yaa cidden mi :)) Yarın sadece deney sonrası anketi yollayacagım, bildirim gelmeyecek artık, bugun son :)
Doğumdan sonra işe döndüğümde deneyi tekrarlama durumumuz olursa seni yine dahil ederim
düşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırız
Kız doktoru sinirlendirmeyin, tepesi atıp kaçmasın sonra Olan bana olur, yazık değil mi

günaydın.. ay ne kadar geç yatmışsınız ben 7. rüyamdaydım bu saatte
Aslında benimde uykularımı düzene sokmam lazım canım ya, çok geç yatıyorum
Ya belli adetin çözülmedi-inden yaşıyorsundur o sıkıntıları canım.

Geri almamaya gayret göster canım kilolarını, ayda bir kilo doktorun da dediği gibi kötü değil bence de. Seneliğe vurunca gayet iyi görünüyor. Daha önce de çok güzel vermişsin. Hızlı kilo vermen için değilde sağlığın açısından bence ilaçlarını kullanmalısın. İlaç kullanmaktan yana bir tereddütün mü var canım? Çünkü bazı kimseler ilaca karşı olabiliyor.

Kolay gelsinnmnn.

nilsub canım bu arada gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben de ikinci hamileliğimde regl olduğumu zannetmiştim ikinci gün kesilmişti. Sonrada sadece birkaç defa lekelenme olmuştu üçüncü dördüncü gün falan.

ay evet bencede biz karışmayalım
inşALLAH canım çözülsemde rahatlasam dünyaları yiyecek gibiyim
hiç korkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…