Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada regli yol ödem derken 64,8idim sabah abbooovvv
Cumaya kendimi kesicem haber vereyim didim
Siz ne alemdesiniz çooook gecmıse gidemem ama bıkac sayfaya bakıverem

özgem sen beni bekliyosun bence, beraber inelim 61'lere yaa, eşimle isveçe başladık, artık bi listeyi yapmaya ihtiyacım var benimde, bakalım neler olacak, azıcık azıcık gidiyo ama ödem gitti nihayetinde.

ben 2 gün yaptım 3. gün +2,5 geldim ödüm koptu o herkese uygun değil bence

bencede.

ayy, gözümüzün önünde geçti hamişliğin göremesekte :) hayırla gelsin, mevlüdüne, doğum gününe neler yapacağımızı düşünelim sonra da :)

moni ablacım devlet hastanesinde yapılamıcak tahliller değildir heralde, keşke devlete girip 2 dk verseydin kanı. özeller para almak için neler yapmıyor ki? ben senden bayaa umutluyum ama, diyetisyen randevun güzel geçicek bence :)

canım endokrincilerin genel hali o, tripsizine hızlısına denk gelmedim, bi soru sordurmuyolar valla, hiç sallamıom bende onları, dahiliye yeter bana :)

Tamam canım bundan sonra öyle yaparım. Express de olsa 1 mil 15 da. Civarı zaten, sadece daha hızlı yapılıyor.
Jillian 27 da.

inşallah bitanem sağolasın bana moral oluyorsunuz
çoğunu sağlık ocağında yaptırdığım için o kadar tutacağını düşünmedim son güne kalıncada mecburen yaptırdım,sonrakiler için randevu alıp devlette yaptırıcam sonuçta tahlil aynı sonucu verecek gerek yok ücret ödemeye

en ideal hafta 39. hafta hadi bakalım merakla bekliyoruz kız doğuma girince heyacandan yorgunluktan bize haber veremezsin birini görevlendir bize msj atsın
ay çokmuş devlet hastanesi yapmıyormuki dışarda yaptırdın sağlık ocağı yapmaz ama hastaneler yapıyor kalabalık olur diyemi has. gitmedin

isveç zor sende en zorunu seçmişsinisveçi bırakınca hop diye alıp moral bozma

e

ay çokmuş devlet hastanesi yapmıyormuki dışarda yaptırdın sağlık ocağı yapmaz ama hastaneler yapıyor kalabalık olur diyemi has. gitmedin
randevu almak gerekiyor diye girmedim.kimbilir ne zamana randevu verirler ve sonuçları almak da günler sürerdi.diyetsyene yarın gidicem çünkü .bir dahakine artık

bencede ya 200 tl çok fazla devlet yapıyor sonuçta

randevu almak gerekiyor diye girmedim.kimbilir ne zamana randevu verirler ve sonuçları almak da günler sürerdi.diyetsyene yarın gidicem çünkü .bir dahakine artık
evet canım sende haklısın burda öyle değilki bugun ara hastaneyi yarına randevu alıyosun acil durumlarda gün içine bile veriyorlar

Aay aman da aman sabırsız yavrucak erken gelıcek demekkı hayırlısıyla kucagına da alıver en hayırlı vakıtte canım
Ay ablacım 16tane ne tahlılı ne ıstemıs ya merak ettım..

isveç zor sende en zorunu seçmişsinisveçi bırakınca hop diye alıp moral bozma

biraz relax modda yapıyoruz zaten, bi kesme şeker yerine bi lokum falan gibi :) az olsun ama gitsin modumuzu, bi yerden başlangıç olsun diye.

ya devlete randevusuzda geliniyor, sadece o an sıra neyse onu alıosun o sıkıntı. bi gün sonrasına bile alınıyor aslında randevu aklında bulunsun moni ablacım, sonuçlar ertesi güne kalabiliyo bazen ama netten alınıyor genelde sonuçlarda.

canım endokrincilerin genel hali o, tripsizine hızlısına denk gelmedim, bi soru sordurmuyolar valla, hiç sallamıom bende onları, dahiliye yeter bana :)
Ay sorma gitsin öyle cidden. Ben de normalde dahiliyeye gidiyordum işte hamilesin artık sana endokrin baksın demişlerdi öyle düştüm kapılarına. Neyse ki işte son görüşmemizmiş, daha da gitmem ciddi bi durum olmadıkca
en ideal hafta 39. hafta hadi bakalım merakla bekliyoruz kız doğuma girince heyacandan yorgunluktan bize haber veremezsin birini görevlendir bize msj atsın
Eşime mesajla haber verilecekler listesi vermeyi düsünüyorum ama kk'ya benim adıma giris yapmasına izin veremem Ben bi girip "doğurdum kızlar" yazar cıkarım ya, o kadarcık vaktim olur sanırım

evet canım sende haklısın burda öyle değilki bugun ara hastaneyi yarına randevu alıyosun acil durumlarda gün içine bile veriyorlar
Yok yok ist cok fena bı ara basım donuyo dıye kbbye gıdeyım dedım 2haftalık acılıyo zaten randevular doluydu hepsı kac gun bekledım basında alamadım randevu.. Sabahın korunde de sıra almaya gıdemıyom. vazgectım en sonunda
Trabzonda bız de cok rahat hareket edıyoruz.butun kontrollerımı tatıle bırakıyorum ben de mecburen

olmadı doğumdan canlı yayın yap bizeeeee
düşünsene sakin ol ıkın gibi yazar dururuz nefes al

hadi bakalım modumuzu yükseltelim benimde düştü bu regli beni sinir etti ama vazgeçmek yok..

ay sorma ya küçük yerlerde yaşamak nimet bazen anlıyorum kıymetini buraların doktorlar bile tanıyo insanları birkere burdaki hastanede dahiliyeye gittim bir daha sıra bekleme gir içeri çocuğun var dedi doktor sonraki kontrollerde beklemen alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…