Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama senin yaptığın sporu ben yapsam 90-60-90 olurdum şimdiye
Delirtme kıs beni
Neyseki bosuna yapiyormusum gibi bir his yok icimde.. Yoksa tamamen birakirdim herseyi. Yok bu defa kesin kararlıyım birakmak yok.. Zaten bu duzende devam edersem gecte olsa iyi olacak hersey..
Biliyorum canım halam var oyle kadın simdi kendi yemegini bile yapamiyor zorla adim atiyor.
Dikkat etmezsem benimde oyle olma ihtimalim cook yuksek. kızıma hamileyken 80 cikardi aclik sekerim heryil artarak 140 buldu.simdi 27 yasindayim. Bir 5 yil sonra ne hale gelirim Allah bilir. Cok taktim kafaya. Duzenli spor ve biraz dikkat etmeyle dusmeye basladi insallah tamamen hayatimdan cikar.

Biraz oyleyim..

Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..

Son düzenleme:
yok aslında kötü değil herkesin fikri başka bende tam tersi zararlı olduğunu bildiğim halde ağrı çekmesi beni çok üzüyor dayanamıyorum veriyorum ateş düşürücü ama antibiyotik kullanmam kolay kolay

Ye sekerim 1tane. Olmadi kısır yap.

Evet canim devlet hastanesi. Ben ac cikiyorum sabahlari 7gibi cikiyorum erkenden.
Uzmanlar kesinlikle aç karnına spor yapmayın diyor. Artı yemekten en erken yemekten 1 saat sonra başlayın ve spordan sonra mutlaka 1 bardak ayran, süt yada 1-2tn kuru meyva yada 1tn taze meyva yiyin diyorlar. Vücut açken yağ değil kas yakarmış. yağı enerjiye dönüştürmek daha zor olduğu için kasları yakarmış. bunuda yakar ama yediğin ilk yiyeceği depolar. Doktordan randevu al. Doktora gidene kadar da bu tavsiyeleri bir uygula bakalım ne değişecek. Birde aspir yağını yemekten 30-45dk sonra kullan; yağdan 30-45dk sonra spor yap. o yağın yağ parçalama özelliği varmış. bu şekilde uygulamayı tavsiye ediyorlar. Bana eczanedeki kız da öyle dedi. Spordan 30dk önce kullan diye.

Kız ilaç prospektüsü gibi anlatmışsın maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…