- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.841
Bikiniye de az kaldı@lydznpnilsub ebrusonmez Ayy ben onlari yemeklerin yanında yapcaz sandm yoksa yapar miyim kiz kafayı yemedim daha o kadar mutluyum ki yıllardır üzerime olmayan kıyafetlerim vardı bol bile oldular efsane oldu
Canim dene denememekten bisey kaybetmezsin. Ama bir doktoroda gorunmelisin 15 gun cok cook uzun bir sure.Bende de çok fena kabızlık sorunu var.
Diyet yaparken 15 günü bulabiliyorum.
Diyet yapmıyorsam da 3-7 günde 1 gidebiliyorum.
Eğer etkiliyorsa çok mutlu olurum.
Evet herkes rahat bir nefes alsın diye hemen yazdımGözün aydın hadi hepimiz rahatladık valla
Kendi doğumu aklına gelmiş. Onun doktoru bebek aşağı inmiş dedikten sonraki gün doğum yapmış, ben öyle deyince panik oldu sanırımiyi nasıl oldu da akıl edebildi
Valla bu kadar ağırlaşmadan azat etseydi keşkeGözün aydın Ördeğim. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın.
Hahah çok ince düşüncelidirİnsafa gelmiş sonunda tebrik ediyoruz inçe düşüncesini
Ayy umarım o derece olmam bakalım. Bugün kontrolüm vardı işte, doğumdan sonrası için ilacın dozunu düşürdü, 6 hafta sonra da kontrol ettir dedi. Eğer hormonlarda sıkıntı yoksa tamamen kesersin dediÖrdekcim eğer etkilemediyse çok güzel ama etkileyecek bir durum varsa mutlaka kontrolde kal.
Ben son 6-7 aydır ilaç kullanmadım.
O kadar berbat bir halde oluyorsun ki.
Hem kilo alıyorsun hem yorgunluk ve uykusuzluktan başını koyacak yer arıyorsun.
Zaten, eskiden tembel gelin hastalığı olarak biliniyormuş.
Daha 15 kilo var yaBikiniye de az kaldı
Aaa sen spor bu kadar olamaz yaMenüm;
Uyanınca corekotu yagi ve su
08:00
1 haslanmıs yumurta
1 dilim peynir ve 1 dilim sürk
6 yesil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk kadar sekersiz kurabiye gibi bisey üzerine az tahin pekmez surdum ve çay
12:30
1,5 yk yulaf ezmesi
1,5 yk chia
Yarım elma
Yarım bardak süt
Tarcın ve hindistan cevizi
15:00
1 musli bar
Yarim fincan yer fıstıgı ve kahve
17:30
6 yk ruseymli makarna
6 yk yogurt
1 parca lahana tursusu
Spor;
Sabah 50 dakika tempolu yuruyus
20 dakikada gun icerisinde hafif yurumusum.
Bugün ilham gelmedi.Baska bisey yapmadim!!
Evdekilere normal makarna yaptim kendimede ruseymli yaptim. Aaa bide kibrit kutusu kadar firinlanmis kofte vardi yazmayi unutmusum.Aaa sen spor bu kadar olamaz ya
Aksam yemeğin verimsiz olmuş sanki bi de paketli ürün mu var menünde
Canim bisey yememissin cok az olmus!Bugün biraz saçma oldu menüm
Sabah 09.30
2 dilim t.b. ekmeği arasına 2 kk beyaz peynir
Öğlen 12.30
1 bardak ayran, 1 elma
Akşam 16.30
Fırında 3 kofte
Su 2 litre, 1 Yeşilcay, 2 sade t.kahvesi
Spor 30 da. yürüyüş + jillian level 1 (27 dak)
sağol canım ALLAH herkesin evladını kendine bağışlasın isteyenede evlat nasip etsinHakkında hayırlısı olsun canım.Allah evlatlarını sana bağışlasın.
Iyi uykular canım insallah toparlanirsin en kisa zamanda..kızlar kalıp sohbet etmek isterdim ama ben yatıyorum herkese hayırlı geceler geç saatlere kadar konuşmayın yatın dinlenin... bi regli olsamda kurtulsam yıllardır böyle ayarsız reglim olmamıştım
Canim bisey yememissin cok az olmus!
Sende farkindasun zaten..
sağol canım aslında bi yorgunluk var bahardan mı reglidenmi anlamadımIyi uykular canım insallah toparlanirsin en kisa zamanda..
Canim dene denememekten bisey kaybetmezsin. Ama bir doktoroda gorunmelisin 15 gun cok cook uzun bir sure.
İyi akşamlar kızlar
Menüme uydum45 dakika sitenin çevresinde yürüdüm
Bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda,tahlil sonuçlarımı alıp diyetisyene doğru yola çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?