- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.821
kız bu ne limon suyu bal 14 gün boyunca hiçbirsey yemniyor. bir ara dedim saat 10 da da 10 limon suyu diyecek diye aklım gittihttp://kadindayasam.com/2017/04/08/14-gun-sadece-14-gun-bu-yontem-14-gunde-9-kilo-verdiriyor.html
Böyle bişi gördüm ama ise yarar mı acaba ?
olsun orti dediğin tamamlayıcı oluroohh mis mis.. bak onu eklemeyi unutmuşum. kekik ve pulbibersiz olmaz zaten
Yok bugun bitiyor, gelen mesajlarda yazmıyor mu deneyiniz bugun sona eriyor diyeAy ben 1 gün daha var diyordum.Şimdi cidden üzüldüm. Arada omuzlarımı kollarımı gerdiriyordum sayesinde iyi oluyordu
Normal öğün yiyorsun bunlar da aralarda içiliyor anladığım kadarıyla :)kız bu ne limon suyu bal 14 gün boyunca hiçbirsey yemniyor. bir ara dedim saat 10 da da 10 limon suyu diyecek diye aklım gitti
varmış yaa... saat sekizde 8 limon suyu 7de 7 limon suyu... 2.gün mide felçher saat adedi kadar limon?
yapmayı düşünmediğini söyle lütfen
Gözün aydın hadi hepimiz rahatladık vallaTez hocam beni azat ettiiiiiiii
Dedim hocam bebiş aşağı inmiş biraz diye, "o zaman her an dogurabilirsin, yaptıklarını hemen kısaca yaz dogumdan önce, gerekirse ben düzenlerim. Doğum yaparsan da haber ver, bebişin fotosunu at" dedi
Öğün yok bunda bence sıvı diyeti gibi bişey hangi diyette 14gunde 9kilo veriliyor kesin sıvı detoxsu bu sakın yapma..Normal öğün yiyorsun bunlar da aralarda içiliyor anladığım kadarıyla :)
bu kadar limon suyunun üstüne hiçbirşey yenmez. arıca sadece kahvaltı var. başka birşey yok. saat 1den sonra saat adedi kadar limon suyu.Normal öğün yiyorsun bunlar da aralarda içiliyor anladığım kadarıyla :)
iyi nasıl oldu da akıl edebildiTez hocam beni azat ettiiiiiiii
Dedim hocam bebiş aşağı inmiş biraz diye, "o zaman her an dogurabilirsin, yaptıklarını hemen kısaca yaz dogumdan önce, gerekirse ben düzenlerim. Doğum yaparsan da haber ver, bebişin fotosunu at" dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım.Allah evlatlarını sana bağışlasın.ay evet bencede biz karışmayalım
inşALLAH canım çözülsemde rahatlasam dünyaları yiyecek gibiyim
hiç korkmadım
Tansiyon dayanmaz ki zaten. Benim yarım limondan sonra gözler kararıyor.kız bu ne limon suyu bal 14 gün boyunca hiçbirsey yemniyor. bir ara dedim saat 10 da da 10 limon suyu diyecek diye aklım gitti
varmış yaa... saat sekizde 8 limon suyu 7de 7 limon suyu... 2.gün mide felçher saat adedi kadar limon?
yapmayı düşünmediğini söyle lütfen
Gözün aydın Ördeğim. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın.Tez hocam beni azat ettiiiiiiii
bak o hiç aklima gelmedi. dogru diyorsuTansiyon dayanmaz ki zaten. Benim yarım limondan sonra gözler kararıyor.
aaaa kadın bitirmiş bileee
daha nee yaa kaç kalori olmuş
Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..
Güle güle kullan canımTartım geldıııııı
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim
spor danda sayılır mı
Tez hocam beni azat ettiiiiiiii
Canım 3 haftadır haftada 2-3 defa uyanir uyanmaz iciyorum 1 cay kasigi. Diger 3-4 gunde corekotu yagi iciyorum. 1 gun hic bisey icmiyorum.
Kabızlık icin almistim simdi faydasini gordumde diyemem gormedimde diyemem. Cunku ciddi derecede kabizlik sorunum vardi.ama cook az yiyip cooook hareket ediyordum.Resmen ac yasiyordum!! 3 haftadirda normal olculerde yemeye basladim ogunlerime meyve ve ekmek ekledim.Duzenli beslenmem mi ise yaradi bu yag mi bilemiyorum. 3 haftadir cok problem cekmedim kabizlik konusunda oluyorsada o yasadigimin yaninda hic biseydir.
Kullanan arkadaslarda vardı onla gorunce yazar sana.
Cok etkiliymis canim. Kizima dogum yaptiktan sonra dr kilo vermen imkansiz hergun spor,diyet ve ilac kullanman lazim dedi. Ama emzirdigim icin ilac kullanamadim. Ama sporla ve diyetle 83'ten 67'ye kiloya indim yine burada ama baska takimdaydim. Aman dedim kendi kendime ozel hastane surekli gidim diye dr oyle abartarak soylemistir dedim. Bak iste ne guzelde veriyorum falan filan. Sonra ben kendimi biraktim. Yine kilo aldim. Ama bu defa ayni seyleri daha cok dikkatli ve istikrarli bir sekilde yapmama ragmen tık yok 3 ay boyunca 1 kilo bile veremedim. 1 kacamagim bile olmadi 3 ay. Sonra tekrar dr.a gittim megerse degerlerim daha cok yukselmis. Ozaman bir donem ilac kullandim seker ilaci veriyorlar bunun icin. Sonra yine bıraktim ilacida diyetide.Boyle kisirdongu iste benimki. Her olculdugunde aclik sekerim bir tik yuksek cikiyordu.en son agustos ayinda 140 cikti. Ben afalladim simdi boyleyse bundan 5-10 yil sonra halim ne olur dedim. Kizimda okula basladi iste ozamanlar 84 kiloydum ve hergun o gidince yurumeye basladim normaldede yururdum ama duZenli degil. Simdi duzenli spor yapiyorum.yeme duzenim dort dortluk olmasa dikkat ediyorum cok kismadan cok kisincada biryerde patlak veriyor.iste ilk donem okullar acildigindan bu yana kilom 84'ten 74'e sekerimde 140'ta 108'e indi.Cok uzun anlattim ama sizce bu sekilde iyi mi? Yoksa daha hIzli kilo verebilme ihtimalim olcak diye ilac kullanmalimiyim?
Takima ocak ayinda geldim. Buraya geldikten sonra daha cok dikkat etmeye basladim. Yani ocaktan bu yanada 5 kilo falan vermisim cok mu az sizce?
Günaydın kızlar
Benim aslında tesadüfen ortaya çıktı hastalığım, hipotiroid/hipertiroid olarak etkilememis henüz ama kontrol altında olmazsa ileride çok yüksek olasılık bunlardan birine yakalanacagim. Bana ilacı da hamilelik sebebiyle başladılar, doğum sonrası ne olacak ben de merak ediyorum.
Hay ağzına sağlık ben de bunu merak ediyorum kız deli gibi spor yapıyor artı geliyor sabit geliyor :) bence kesinlikle bi doktora git sen @0zlem cim
ayy lahmacun deme, benimde acaip canım istiyo, karataya mı geçsek, onda arada yiyebilioduk :)
karnabahar kısırı yapsın bari, bulgur şişirir onu, mahmuta küser sonra.
Bende deneyeyim o zaman zaten kefir içiyordum birazcıkta chia ile içerim, inşallah ban ada yarar teşekkür ederim canım
En kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sen de inşallah :)
Ya kızlar 80,7 geldim +1200 olur mu bir insan 2 günde yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?