Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben 1 gün daha var diyordum. Şimdi cidden üzüldüm. Arada omuzlarımı kollarımı gerdiriyordum sayesinde iyi oluyordu
Yok bugun bitiyor, gelen mesajlarda yazmıyor mu deneyiniz bugun sona eriyor diye
Neyse sen mesaj geliyormus gibi egzersizlere devam et Cok isterdim sürdürmeyi ama artık dogurucam nerdeyse biliyosun

Normal öğün yiyorsun bunlar da aralarda içiliyor anladığım kadarıyla :)

Gözün aydın hadi hepimiz rahatladık valla

iyi nasıl oldu da akıl edebildi

Tansiyon dayanmaz ki zaten. Benim yarım limondan sonra gözler kararıyor.

Gözün aydın Ördeğim. Artık hamileliğin tadını çıkarırsın.

Ben de başım ağrıdığı zaman falan direnirim ağrı kesici almamak için, Ama çocukta ateşten çok korktuğum için 38,5 u geçtiği anda veririm ateş düşürücüyü. Ama senin durum sanki biraz farklı tedavi amaçlı almak durumundasın tatlım o ilaçları. Sağlığın açısından canım.

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim
spor danda sayılır mı

Aslında hareket tabi ama maalesef spor değil. Aslında kızlar avm de, çarşıda pazarda ya da vitrinlere baka baka gezmek yürüyüşten sayılır ama spordan sayılmıyor. Nasıl spor olur, belli bir tempo tutturur ve o hızda yürürseniz o spor olur. Daha çok kalori yakmak istiyorsanız en azından bir yere yetişecekmiş gibi bir hızda yürüyüş bitene kadar yürümelisiniz. Çok bilmiş gibi yazdım ama bir ara epey kalori hesaplamayla kafayı bozmuştum artık bıraktım o işleri.

İnsafa gelmiş sonunda tebrik ediyoruz inçe düşüncesini

Bende de çok fena kabızlık sorunu var.
Diyet yaparken 15 günü bulabiliyorum.
Diyet yapmıyorsam da 3-7 günde 1 gidebiliyorum.
Eğer etkiliyorsa çok mutlu olurum.

Bence ilacı kullan Özlemcim.
Eğer glifor ise; bana da verdi aslında ben de kullanmıyorum ama amaç sadece kilo vermek değil tedavi de etmiş oluyor.
Muhtemelen ilacıı kullansan 5 değil, 15 kilo falan giderdi.

Ördekcim eğer etkilemediyse çok güzel ama etkileyecek bir durum varsa mutlaka kontrolde kal.
Ben son 6-7 aydır ilaç kullanmadım.
O kadar berbat bir halde oluyorsun ki.
Hem kilo alıyorsun hem yorgunluk ve uykusuzluktan başını koyacak yer arıyorsun.
Zaten, eskiden tembel gelin hastalığı olarak biliniyormuş.

ayy lahmacun deme, benimde acaip canım istiyo, karataya mı geçsek, onda arada yiyebilioduk :)

karnabahar kısırı yapsın bari, bulgur şişirir onu, mahmuta küser sonra.

Çok ilginç, herkesin canı neden lahmacun istiyor ki.
Bugün eşim de ben de aynı şeyi söyleyip şaşırmıştık.
Grupta da canlar istemiş.

Bende deneyeyim o zaman zaten kefir içiyordum birazcıkta chia ile içerim, inşallah ban ada yarar teşekkür ederim canım
En kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun sen de inşallah :)

Ne demek canım, umarım hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz. :)

Ya kızlar 80,7 geldim +1200 olur mu bir insan 2 günde yaaaa

Ben de aynı şekildeyim.
1 hafta dikkat etmesem +2-3 görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…