- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.861
insallah ciddi bir problem yoktur canım.En kısa zamanda hersey yoluna girer insallah.Aslında hiçbirşey yiyesim yoktu, canım biraz sıkkın, eşimle durumlar pek iyi değil. Sırf birşeyler yemek için yedim
Hepsinin etkisi vardır ortim.Sen kendini bırakma yeter..sağol canım aslında bi yorgunluk var bahardan mı reglidenmi anlamadım
Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.Bugün açlıktan ölebilirim sanırım ama kalktığım gibi dışarı çıktım.
Akşam üstü geldim. Öyle olunca kahvaltı akşam üstü oldu derken böyle oldu.
Kahvaltı:
- Yarım domates
- Yarım salatalık
- 1 dilim peynir
- sucuklu omletten 2 çatal
Ara:
- Yarım nugger
Akşam:
- 1 kase yoğurt
Aralarda bolca kahve ve bitki çayı var.
Bu arada, gizli bahçenin elmalı tarçınlı çayını aldım.
Bayıldım resmen. Öneririm.
Yaklaşık 1 saatlik de bir yürüyüşüm var.
Bizde merak ediyoruz. istikrarlı bir sekilde ilerliyorsun yarin guzel bir sonuc goreceksin insallah.İyi akşamlar kızlar
Menüme uydum45 dakika sitenin çevresinde yürüdüm
Bakalım yarın kaç çıkıcam tartıda,tahlil sonuçlarımı alıp diyetisyene doğru yola çıkıcam
insallah ciddi bir problem yoktur canım.En kısa zamanda hersey yoluna girer insallah.
Hepsinin etkisi vardır ortim.Sen kendini bırakma yeter..
Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.l
Bizde merak ediyoruz. istikrarlı bir sekilde ilerliyorsun yarin guzel bir sonuc goreceksin insallah.
aaaa.... cok üzüldüm şimdi ilhamın gelmemiş. ben çağırayım ama benimde hic canım spor yapmak istemiyorMenüm;
Uyanınca corekotu yagi ve su
08:00
1 haslanmıs yumurta
1 dilim peynir ve 1 dilim sürk
6 yesil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk kadar sekersiz kurabiye gibi bisey üzerine az tahin pekmez surdum ve çay
12:30
1,5 yk yulaf ezmesi
1,5 yk chia
Yarım elma
Yarım bardak süt
Tarcın ve hindistan cevizi
15:00
1 musli bar
Yarim fincan yer fıstıgı ve kahve
17:30
6 yk ruseymli makarna
6 yk yogurt
1 parca lahana tursusu
Spor;
Sabah 50 dakika tempolu yuruyus
20 dakikada gun icerisinde hafif yurumusum.
Bugün ilham gelmedi.Baska bisey yapmadim!!
aaaa.... cok üzüldüm şimdi ilhamın gelmemiş. ben çağırayım ama benimde hic canım spor yapmak istemiyor
benim eş ile senin eşi birbirlerine bağlayıp 1 sandala koyalım sonra karadenize salalım gitsinler o zamanAslında hiçbirşey yiyesim yoktu, canım biraz sıkkın, eşimle durumlar pek iyi değil. Sırf birşeyler yemek için yedim
kolay gelsin canım. benim ağrım var biraz ondan da keyifsizim aslında.Ben spor yapacağım şimdi canım, hadi sen de gel.
Eliptiğe kaçıyorum.
insallah ciddi bir problem yoktur canım.En kısa zamanda hersey yoluna girer insallah.
Hepsinin etkisi vardır ortim.Sen kendini bırakma yeter..
Sen hic bisey yememissin tatlım. Insallah surekli boyle beslenmiyorsundur.Busekilde kabızlık sorunun surekli olur, saglıklı bir sekilde kilo veremezsin, versen bile en kısa zamanda geri alırsın.
Bizde merak ediyoruz. istikrarlı bir sekilde ilerliyorsun yarin guzel bir sonuc goreceksin insallah.
benim eş ile senin eşi birbirlerine bağlayıp 1 sandala koyalım sonra karadenize salalım gitsinler o zaman
Kaptanım geçmiş olsun rabbim sifasini versin inşallah rabbim işlerinizi rast getirsinkızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisinizmorordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Canım göremiyorum hiç birşey ekte
Ozaman olmadı şimdi çıktı canım benimCanım göremiyorum hiç birşey ekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?