- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.881
karadenize ozellikle sandalla yolladim. oradan donmeleri mumkun değil. 2 rest cekince 3 gün süt dökmüş kedi. 4. gun aslan kesiliyor. valla bende kaldıramıyorumYoruldum sanırım artık. Kaldıramıyorum. Çok sinirli ve gerginim. Çocuklarıma yansıtıyorum, daha da üzülüyorum.
Olur valla, hatta bir müddet dönmesin bizimki, takılsın bir ıssız adada...
kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisinizmorordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Kaptanım kolay gelsin işlerin, oğluna da çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Ben buralardayım şimdilik, cok acil bir sey olursa ulaşırım sanakızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisinizmorordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin kaptankızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
Sağol canım ama bir sınırları olmalı bu erkeklerinde kişiliğe saldırı artık itibara, şefere kadar uzanıyorsa buna kolay kolay kimse razı gelmez. Ancak gidecek yeri, ayakta duracak gücünün olmaması lazım ki ALLAH kimseleri çaresiz ve mecbur bırakmasın inşALLAH. Öyle insanlara da hidayet versin diyorum.Kızlar, dert etmeyin kendinize fazla herşey olacağına varır. Amaaannn bende nelerden nelerden geçtim ve hala saçma sapan şeylerle karşılaşabiliyorum. Gülüp geçiyorum artık. Boşverinnnn, koyverin gitsin.
KİMSE AMA HİÇ KİMSE SİZDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL. (Çocuklar dahil değil tabi)
Kendinizi sevin, kendinize değer verin ve karşınızdakine de bunu gösterin şekerler. En güzel dileklerimi yolluyorum size, Allah gönlünüze göre versin Canlar.
menü güzel ama hem pilav hem ekmek olmamış çikilataMenümü yazayım kimseler kalmamış ama olsun
Sabah(yani oglen)
1 pişmiş yumurta
Yarım dilim tbe
1kk peynir
1 şekersiz çay
Ara
1 avuc karışık incirli kayısılı çerez
1 orta türk kahvesi
Aksam
2yk bulgur pilavı
3 yk patlican yemeği
3kaşık yoğurt
1dilim t.b.ekmeği
Salata
Ara
2 kücük fincan orta türk kahvesi
2 litre su
21 dk Jessica hııt for beginners
10dk jillian
50 yarım mekik
4 dk popo yuvarlama egzersizleri
1 dk yüz zayiflatma egzersizi
Çok iyiymiş. Anlamıyorum hiç şu kilo alamıyorum olayını.
Benim eşimin kardeşi 20 yaşında.
39 falan kilosu
Ne gıcık insanlar var kardeş böyleCanım benim eşim ve ailesi de öyle. Dünyayı yiyorlar yine de kilo almıyorlar.
Hatta eşim kilo almak için spor salonuna gidiyordu ilk evlendiğimiz sıralar
Günaydın kızlar...
GünaydıııınlarGünaydın herkese...
Sabah yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltı hazırlıyorum gece yatmazlar kalkın
Günaydın şeker. Sana da rahat, huzurlu bir gün olsunGünaydınlar, guzel ve bol eksili bir gün olsun
yeni kullanıcı adın hayırlı olsun canımYarın sizin diyetisyen gününüz degil mi? Hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz
Bu arada ben afy2646
Hayırlı aksamlar kızlar
kaptanım Allah kolaylık versin kuzuna da acil şifalar diliyorumkızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
Günaydın monicikgünaydın şekerlerim
kahvaltımı ettim heyecanla diyetisyen saatini bekliyorum en çok merak ettiğim yeni listemin nasıl olacağı
günaydınn canımmGünaydın monicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?