- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.801
Bende hemen küvetini doldururum gece saat kaç olursa saatlerce ördek yüzdürüz. Oğlumda da aynıydı. O biraz büyüyünce derdi zaten anne ateşim çıkacak galiba üşümeye başladım bir duşa girip küvette yüzeyim diyeDelirtme kıs beni
Neyseki bosuna yapiyormusum gibi bir his yok icimde.. Yoksa tamamen birakirdim herseyi. Yok bu defa kesin kararlıyım birakmak yok.. Zaten bu duzende devam edersem gecte olsa iyi olacak hersey..
Biliyorum canım halam var oyle kadın simdi kendi yemegini bile yapamiyor zorla adim atiyor.
Dikkat etmezsem benimde oyle olma ihtimalim cook yuksek. kızıma hamileyken 80 cikardi aclik sekerim heryil artarak 140 buldu.simdi 27 yasindayim. Bir 5 yil sonra ne hale gelirim Allah bilir. Cok taktim kafaya. Duzenli spor ve biraz dikkat etmeyle dusmeye basladi insallah tamamen hayatimdan cikar.
Biraz oyleyim..
Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..
Yenilebir bencede.. Yaninda boll salata ve ayran miss gibi bir ogun.Avucunu yala o zaman lahmacun diye. 1tn lahmacun yerdin yanında ayran karatay bile yenebilir diyor ne olacak yani. orta boy 1 lahmacun 221 kaloriymiş. 2 tane bile yiyebilirsin.
hayırlı olsun güle güle kullan.Tartım geldıııııı
ay hadi güle güle kullanTartım geldıııııı
Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsunonunla kilo verenlere hayret ediyorum valla :) bol tereyağlı yumurta falan yicem ve kilo vericem imkansız gibi. ama meyvesizlik off of.
Bence o morbit obezler için. kadın meyva suyu diye bardak bardak zeytinyağı için dedi ağzım açık kaldı. biz onu içmesekde biraz tuz biraz limonla ekmek banarak yesekben 2 gün yaptım 3. gün +2,5 geldim ödüm koptu o herkese uygun değil bence
hahah birde kekik le pul biber koysak banardıkBence o morbit obezler için. kadın meyva suyu diye bardak bardak zeytinyağı için dedi ağzım açık kaldı. biz onu içmesekde biraz tuz biraz limonla ekmek banarak yesek
Cok katı bir diyet olur canim insan meyve bile yiyemeyecekse ne yiyecek? Hersey kararında yenilirse hic bir problem olmaz.Ara ögünlerde 1 tane yenilebilir.Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsun
selam kızlar
yarın diyetisyen günüm bakalım 10 günde onun tartısında ne gelecek kilo+1 farketmişti geçen hafta benim tartımla onun tartısı arasındaki fark
verdiği 16 tahlilin 11 ini geçen hafta sağlık ocağı yapmıştı kalan 5 tanesi için bu sabah özel bi kiliniğe gittim 300tl dedi SGK lı yaptırmadım çıktım yol üstünde başka bir yerde 200 tl ye yaptırdım ay ne çok tutuyo şu tahliller
Canim ben arada yiyorumAvucunu yala o zaman lahmacun diye. 1tn lahmacun yerdin yanında ayran karatay bile yenebilir diyor ne olacak yani. orta boy 1 lahmacun 221 kaloriymiş. 2 tane bile yiyebilirsin.
ay ne biliyim banuşum son güne kaldım koşuşturmaktan, aslında çok ta önemsemedim 5 tahlil ne tutarki diye, aboww hiç aklıma gelmemişti bu kadar tutacağıEbe Ayşem Ebe Ayşem ne diye hemen ertesi gün randevu almadınkız azda tutmamış
Neyse 3 -4 ay arayla bakılsın istiyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam biz o demeden belli bir süre sonra devlette yine yaptırırız inşallahen azından aradaki farkı kıyaslayabiliriz iyiyemi kötüyemi gidiyor hesabı :)
Ayyyyy ben çok heycan yaptımne çıkacağız acaba
Öğlen yemeğini biraz erkene çeker yerim de öyle çıkarım yolaara öğünümüzüde alalım yanımıza malum baya bekleniyor ama tabi ara öğünü tartıdan sonra yeriz
En geç 1 gibi orada olurum ben sanırımmalum tartı sırası var
ya ben onu buraya yazdım ama sonra sildim sanıyordum silinmemiş.düşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırız
en güzeli yapıyosun başından önlem alarak
ne uygulaması orticiğim bahsettiğin
Ay ben 1 gün daha var diyordum.Yaa cidden mi :)) Yarın sadece deney sonrası anketi yollayacagım, bildirim gelmeyecek artık, bugun son :)
Doğumdan sonra işe döndüğümde deneyi tekrarlama durumumuz olursa seni yine dahil ederim
Kız doktoru sinirlendirmeyin, tepesi atıp kaçmasın sonraOlan bana olur, yazık değil mi
oohh mis mis.. bak onu eklemeyi unutmuşum. kekik ve pulbibersiz olmaz zatenhahah birde kekik le pul biber koysak banardık
olabilir tabi ki. Çok da sıkmamak lazım. Bulgur pilavı ve kısırı nasıl kontrollü yiyorsak çiğ köfte lahmacunda olur.Canim ben arada yiyorum
hatta cigkofte yedigim gunlerin ertesinde eksi cikiyor kilom tabi sadece marulla
bazi besinler gorundugunun aksine etki yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?