- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.121
eveeeeeeeeeeeettt patates günümüz hayırlı uğurlu olsun bakalım.
kızlar ben bu diyet sonrası 2 kg aldım çok üzgünüm, amma da çabuk geri geldi yahu.
cumaya 3 kg versem süper olacak, olur mu dersiniz...?
yeni gelen arkadaşlar da tekrardan hoşgelmişler.
leys maşallah güzel vermişsin hangi yöntemleri denedin peki geçen yıl nasıl verdin..
geçen 2 yılda çok yavaş bir biçimde bende bu yarışmada 34 kilo verdim ama geçen yıl yaz tatili filan derken hooopp büyük kısmını geri aldım şimdi yaşta ilerledi metabolizmada yavaş çalışıyor sporsuzda olmuyor işte aheste aheste vermeye çabalıyoruz tekrardan...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis oyyy yine hepberaber yapıyoruz yaşasın yaşasınnnnhihoyyythihoyyyt
kallisteeeeee.selam ben geldim.anacım hiç beğenmez olurmuyum.yoğun bir insanım sık giremiyorum internete o nedenle ama artık ne yapıp yapıp zaman bulacak ve sizlerin enerjisinden yararlanacağım inşallah.
canım nasıl verdiğimi sormuşsun anlatıyorum
1.(üye olmasamda )her gün kadınlar kulübüne girilip deneyimler takip edilir:asigim:
2.her gün lor peyniri yenilir(bu konuyu sizlerle paylaşmak isterim.diğer yiyeceklere göre farklı bir zayıflatma özelliği varcokacimcoook
3.her gün 5 km yürüyüş yapılır(ramazan ve yarğmurlu havalar da dahil)delikafadulden
4.Callanitic denilen bir aerobik programı var platese benziyor 50 dk.o yapılır.ve sonuç -20 kilohihoyyyt.diğer sonuç bunları küt diye bırakırsın -10 kiloklava:
:roflol:
şimdi bunlara geri dönüş mü yapacaksın yoksa başka bişeyler mi planlıyorsun.. yürüyüş dedin de.. ben de eve artık yürüyerek dönmeye karar verdim.. yaklaşık 5 km yolum da.. hihoyyyt
sevgili candy_candy merhaba sizlerle olmak güzel.bunlara geri döneceğim .Ama gruptaki arkadaşlara uyup başilatılan çalışmayı deneyeceğim.olumunekankayizsmile
kalliste bu arada şunu unutmuşum.kulüpte var olan bir konudan hareketle elma sirkesi ballı ılık su içiyordum.çok faydasını gördüm şimdi yeniden başladım bunlara.ama arkadaşlar "her güne bir grup"diyetine başlamışlar ben de uyarım size.Allah hepimizi muvaffak etsin
yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:
ay kallistecim ya bi senaryo yazıyorum anam bi heyecanlandım bi sevindim bi öteki oldum kıskandım diğeri oldum korumacı bi havaya büründüm.. duygudan duyguya uçtum biraz önce :roflol:
ay ne senaryosu bu yaaa boshayallersmile bak hayalperest balığımdır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3severim yani...
ferihan hoşgeldin canım bak dün yazdığım bir mesaj var alıntılayarak getirdim yeni üye diğer arkadaşlarımız için yazmıştım sende bilgilenebilirsin...
hoşgeldin canım a.s.
şimdi bu cuma kilonu bildireceksin 12 ye kadar yaz buraya.. ama ilk hafta listeye girmeyecek kilon bi dahaki haftaya bildiriminden sonra listeye gireceksin.. yarışma uzun zamandır var..
paylaş ve zayıfla yeter başka kural yok kaydirigubbakcemile3
hergün buradayım ben.. takım kaptanımız kalliste.. takım arkadaşlarımızdan reyhan abla var tombili var chocolategirl var mersamız var.. bi de bijiox umuz var o mezun şey.. :kedi: bebeği olacak da :CüvCüv: bi de ben varım işte opuyorumnanaktan
ferihancım haftasonu sen de kilo almamışsın kutlarım canım :hooray:
ben de almadım ilk kez :kedi:
inşallah bi dahaki haftasonu ikimizde iki haneli oluruz :Saruboceq:
yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:
leyscim candy desen yeterli canım yazma uzun uzun boşuna..
ben yarın başlıyorum canım beraber başlayalım istersen.. ilk gün patates yiyoruz
arkadaşlar ben de cuma yarışmasına katılmak istiyorum.Bunun için ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?