- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.381
Benimkiler ağustos 2012 haziran 2015Bu arada çocuklarımızın doğum yılları aynıymış canım. Benim kızım 2012 li oğlum 2015 li. İkisi de aralık, az kaldı aynı gine de denk getirecekmişim ama becerememişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler ağustos 2012 haziran 2015Bu arada çocuklarımızın doğum yılları aynıymış canım. Benim kızım 2012 li oğlum 2015 li. İkisi de aralık, az kaldı aynı gine de denk getirecekmişim ama becerememişim![]()
Menüde sporda Harika canımBugünkü menüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
Yrm salatalık
5 zeytin
1 yesilcay
Ara
2 sade t.kahvesi
2 kuru kayısı
Öğlen 12.30
1 pasta tabağı buyuklugunde lahmacun
1 büyük ayran
1 kase salata
Ara
1 activia yogurt
Akşam 18.00
2 kase tırşik çorbası (yöresel bir ot, yoğurt ve buğdayla yağsız bir corba)
Ara
1 yesilcay
Su 2 litre
Spor 30 da yürüyüş, 50 Squat, 50 mekik
Benimkiler ağustos 2012 haziran 2015
Cumlemizinkini canımAllah bağışlasın canım![]()
Hamilelikten sonra falan mı veremedin kuzum nasıl oldu? Neyse şimdi içindeki tüüüm fazlalıkları atacaksın insallahAy ben onu bile hatırlamıyorum vallaen son düğünğmde 52 kiloydum. Bende ne abartmışım arkadaş kilo almayı, az daha yeseymişim kendimden 1 tane daha çıkarırmışım.
Şu anda fark ettim![]()
Bence bir yıllık kaçamak hakkını kullanmışsın senSabah
Su ve 2 günkurusu
Kahvaltı
1 mısır ekmeği
1 dilim normal ekmek
Peynirli bol pul biberli omlet (1 yumurtadan)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 çikolatalı kruvasan
1 kekburger
Öğle
3 yk kuru fasulye
Ara
2 kupa filtre kahve
Akşam
1,5 kepçe sebze çorbası
1 lahmacun
1,5 yk kısır
1 zeytinyağlı enginar
2 Elmalı cevizli kurabiye
Su: 3 lt
Spor: 34 dk Jessica
Birazdan da eliptik yapacağım.
Bütün kaçamak haklarımı tükettim galiba.
Canım diyetisyenim ilk hafta yoğurda koydurmuştu akşam yemeğinde bu haftada akşam yemeğinden sonraki son ara öğünüme chia tohumu ve zerdeçal ekletti
Chia tohumunda sıkıntı yok tatsız tuzsuz zaten hemen ekler eklemez yiyorum ki şişince belki yiyemem diye ( jölemsi oluyormuş bekleyince ) ama o zerdeçal cidden damak zevkime uygun değilsırf liste dışına çıkmış olmamak için ekliyorum ( gerçi ilk hafta söylediğinin yarısı kadar kullandım yutamıyorum diye bugünde öyle yaparım sanırım
Allahtan ayran içinde daha çabuk gidiyor yoğurtla olunca kaşık kaşık daha zor gelmişti :) )
Metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımına destek oluyormuş her ikiside![]()
yürüyüş bende yaptım canım ama eliptik yapmamıştım 10 gündür hemen hamlamışım 23 dk zor yaptım![]()
Bende eliptik aldım ama eliptik basen yapıyor diye duydum doğru mu
Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
bugün cıss yedimhemen ifade vereyim
bilerek yedim torunumun mevlidi diye
0 kaçamakla inşallah yine devam edicem
sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı k.lor peyniri
yarım domates
5 dal maydanoz
1 tuzsuz etimek
1 kupa hibiskus çayı
1 saat sonra(09:00)
1 kupa mısır püskülü çayı
ara(11:00)
2 dilim ananas
1 fincan sıcak su
(buraya kadar normal listem)
öğle(13:00)
1 dilim ananas
1 aktivya sade
akşam(17:00)
(hazırladığımız tabaklardan 1 tane)
yarım tas pilav üstü tavuk döner
1 ayran
1 dilim su böreği
6 ince yaprak sarma
1 dilim baklava
ara(20:00)
1 türk kahvesi şekersiz
ara(22:00)
çay şekersiz
ara(yatarken içicem)
1 çay bradağı enginar suyu
su:yatana kadar 3 litre olur
spor:gün boyu hareket![]()
Hamilelikten sonra falan mı veremedin kuzum nasıl oldu? Neyse şimdi içindeki tüüüm fazlalıkları atacaksın insallah
Bence bir yıllık kaçamak hakkını kullanmışsın sen![]()
Banum bile bile yemek istedim tatlımmoni Ayşemmmm
Kaçamağın dibine vurmuşsun ( tabi bizim listelere göre yoksa eskiden olsa normal karnını doyurmuşsun derdim)
Bari salıya kadar çok sıkı tut bol su içte en azından 2li rakamları ucundan da olsa gör okadar emek veriyorsun
Bizde Görümceme gittik bu akşam çaya oda sağ olsun bir sürü şey çıkardı ( kurabiyeler, cevizli kayısılar falan ) ama inat ettim yemedim hatta aklımın ucundan bile geçirmedim
Son ara öğünümde normalde ayran vardı ( chialı ve zerdeçallı ) ama onu yanımda götüremediğimden sadece bir adet kivi yedim ara olarak ( önceki iki listemde hep kivi vardı zaten kaçamak olmuyor zaten)
Bu arada diyetisyene başladığımızdan 3 gün sonra beni görümcem görmüştü ve bugün oda eşide inanılmaz belli oluyor zayıfladığın dedilerDedim maşallah diyin hatta tü tü yaptı
dedim anam görümceye bak o bahaneyle tükürdü diye
nasıl gülüyor valla helal kız sana bu kez eminim çok daha güzel kilolar gelmemek üzere gidecek diye
İnanılmaz motive oldum cidden
Yarın akşamda Amcamlara yemeğe davetliyiz ama orada da kesinlikle kaçamak yapmayacağım![]()
aynen tatlım özel bir günü aç kaldım diye hatırlamak istemedimTeşekkür ederim aydınlattığın için canım.
Ben de bir deneyeyim bunu en kısa zamanda :)
Eliptik öyle gerçekten ya, çok yoruyor.
Tam tersi Günay. Fena sıkıştırıyor kalçaları.
Çok geçmiş olsun Servey.
Bayıldım, süpermiş cidden.
SOnuçta kaç kere torununun mevlidi olacak. Afiyet olsun monicim.
hoşgeldin. inşALLAH hedefine ulaşırsınYukarıdaki şartları okudum kabul ettim
geçmiş olsun. ben yine erken uyumuşum. duymadım. geçmiş olsun canım. nasılsınız?Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
ALLAH kabul etsin canım.hayırlı akşamlar şekerlerim
yorucu ama bir o kadar da güzel bir günün ardından tek parça halinde burdayım
mevlidimiz çok güzel geçti
ben biraz pertim tabii![]()
Eki Görüntüle 1985659 48 kilo iken
ozgecigim birşey yememissin ki. böyle kilo veremezsin. aç aç yapilan spor da yag yakmazmış. aksine az yediğin için tedbir amacli yedigin herşeyi yağ olarak depolarmış. sen 30kg vermiş birisin. bu sekilde mi verdin o 30 kiloyu?Kizlar menum
Sabah
1domates 1salatalik biraz suzme peynir cay
Aksamustu
5izgara kofte 4tane patates
Yarim kepce ezogelin
Ara
1sade turk kahvesi
2kare bitter
Su 1,5lt
Spor 40dk yuruyus
1saat yuzme
ben onu yaşıyordum. oglumdan sonra 48 kiloydum. 31 aralik 2016da artık yeter dedgimde 97kg. tam 2 katıAy ben onu bile hatırlamıyorum vallaen son düğünğmde 52 kiloydum. Bende ne abartmışım arkadaş kilo almayı, az daha yeseymişim kendimden 1 tane daha çıkarırmışım.
Şu anda fark ettim![]()