Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
1 kk peynir
Yrm salatalık
5 zeytin
1 yesilcay

Ara
2 sade t.kahvesi
2 kuru kayısı

Öğlen 12.30
1 pasta tabağı buyuklugunde lahmacun
1 büyük ayran
1 kase salata

Ara
1 activia yogurt

Akşam 18.00
2 kase tırşik çorbası (yöresel bir ot, yoğurt ve buğdayla yağsız bir corba)

Ara
1 yesilcay

Su 2 litre
Spor 30 da yürüyüş, 50 Squat, 50 mekik
Menüde sporda Harika canım :KK54:

Sabah
Su ve 2 günkurusu

Kahvaltı
1 mısır ekmeği
1 dilim normal ekmek
Peynirli bol pul biberli omlet (1 yumurtadan)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 çikolatalı kruvasan
1 kekburger

Öğle
3 yk kuru fasulye

Ara
2 kupa filtre kahve

Akşam
1,5 kepçe sebze çorbası
1 lahmacun
1,5 yk kısır
1 zeytinyağlı enginar
2 Elmalı cevizli kurabiye

Su: 3 lt
Spor: 34 dk Jessica
Birazdan da eliptik yapacağım.

Bütün kaçamak haklarımı tükettim galiba.

Ay ben onu bile hatırlamıyorum valla :KK70: en son düğünğmde 52 kiloydum. Bende ne abartmışım arkadaş kilo almayı, az daha yeseymişim kendimden 1 tane daha çıkarırmışım. :oha:
Şu anda fark ettim :KK70::KK70::KK70:
Hamilelikten sonra falan mı veremedin kuzum nasıl oldu? Neyse şimdi içindeki tüüüm fazlalıkları atacaksın insallah :KK48:
Sabah
Su ve 2 günkurusu

Kahvaltı
1 mısır ekmeği
1 dilim normal ekmek
Peynirli bol pul biberli omlet (1 yumurtadan)
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 çikolatalı kruvasan
1 kekburger

Öğle
3 yk kuru fasulye

Ara
2 kupa filtre kahve

Akşam
1,5 kepçe sebze çorbası
1 lahmacun
1,5 yk kısır
1 zeytinyağlı enginar
2 Elmalı cevizli kurabiye

Su: 3 lt
Spor: 34 dk Jessica
Birazdan da eliptik yapacağım.

Bütün kaçamak haklarımı tükettim galiba.
Bence bir yıllık kaçamak hakkını kullanmışsın sen :duduk:

moni moni Ayşemmmm :KK57::KK57::KK57:
Kaçamağın dibine vurmuşsun ( tabi bizim listelere göre yoksa eskiden olsa normal karnını doyurmuşsun derdim :D )
Bari salıya kadar çok sıkı tut bol su içte en azından 2li rakamları ucundan da olsa gör okadar emek veriyorsun ;)

Bizde Görümceme gittik bu akşam çaya oda sağ olsun bir sürü şey çıkardı ( kurabiyeler, cevizli kayısılar falan ) ama inat ettim yemedim hatta aklımın ucundan bile geçirmedim :21:
Son ara öğünümde normalde ayran vardı ( chialı ve zerdeçallı ) ama onu yanımda götüremediğimden sadece bir adet kivi yedim ara olarak ( önceki iki listemde hep kivi vardı zaten kaçamak olmuyor zaten ;) )

Bu arada diyetisyene başladığımızdan 3 gün sonra beni görümcem görmüştü ve bugün oda eşide inanılmaz belli oluyor zayıfladığın dediler :KK71: Dedim maşallah diyin hatta tü tü yaptı :D dedim anam görümceye bak o bahaneyle tükürdü diye :D nasıl gülüyor valla helal kız sana bu kez eminim çok daha güzel kilolar gelmemek üzere gidecek diye ;)
İnanılmaz motive oldum cidden ;)
Yarın akşamda Amcamlara yemeğe davetliyiz ama orada da kesinlikle kaçamak yapmayacağım ;)

Canım diyetisyenim ilk hafta yoğurda koydurmuştu akşam yemeğinde bu haftada akşam yemeğinden sonraki son ara öğünüme chia tohumu ve zerdeçal ekletti :KK43:
Chia tohumunda sıkıntı yok tatsız tuzsuz zaten hemen ekler eklemez yiyorum ki şişince belki yiyemem diye ( jölemsi oluyormuş bekleyince ) ama o zerdeçal cidden damak zevkime uygun değil :KK43: sırf liste dışına çıkmış olmamak için ekliyorum ( gerçi ilk hafta söylediğinin yarısı kadar kullandım yutamıyorum diye bugünde öyle yaparım sanırım :KK66: Allahtan ayran içinde daha çabuk gidiyor yoğurtla olunca kaşık kaşık daha zor gelmişti :) )

Metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımına destek oluyormuş her ikiside :KK66:

Teşekkür ederim aydınlattığın için canım.
Ben de bir deneyeyim bunu en kısa zamanda :)
yürüyüş bende yaptım canım ama eliptik yapmamıştım 10 gündür hemen hamlamışım 23 dk zor yaptım:ruh:

Eliptik öyle gerçekten ya, çok yoruyor.

Bende eliptik aldım ama eliptik basen yapıyor diye duydum doğru mu

Tam tersi Günay. Fena sıkıştırıyor kalçaları.

Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla

Çok geçmiş olsun Servey.

Eki Görüntüle 1985606
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok güldüm resmen nefsi müdafa:KK70::KK70::KK70:

Bayıldım, süpermiş cidden.

bugün cıss yedim:KK23: hemen ifade vereyim:KK22:
bilerek yedim torunumun mevlidi diye
:anne::nazar:
0 kaçamakla inşallah yine devam edicemHoppa

sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı k.lor peyniri
yarım domates
5 dal maydanoz
1 tuzsuz etimek
1 kupa hibiskus çayı

1 saat sonra(09:00)
1 kupa mısır püskülü çayı

ara(11:00)
2 dilim ananas
1 fincan sıcak su
(buraya kadar normal listem)

öğle(13:00)
1 dilim ananas
1 aktivya sade

akşam(17:00)
(hazırladığımız tabaklardan 1 tane)
yarım tas pilav üstü tavuk döner
1 ayran
1 dilim su böreği
6 ince yaprak sarma
1 dilim baklava

ara(20:00)
1 türk kahvesi şekersiz

ara(22:00)
çay şekersiz

ara(yatarken içicem)
1 çay bradağı enginar suyu

su:yatana kadar 3 litre olur
spor:gün boyu hareket:KK6:

SOnuçta kaç kere torununun mevlidi olacak. Afiyet olsun monicim.

Menümü de yazayım.

Sabah:
- 1 minik porsiyon kıymalı börek
- 1 dilim peynir
- Yarım domates
- 2 zeytin

Ara:
- 1 dilim ananas
- 8-10 erik
- 2 çilek

Akşam:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 6 tane yaprak sarması
- 2 kaşık yoğurt
- 1 bardak şalgam

Yemekten kısa süre sonra
- Yarım sürpriz yumurta(Burada kriz gibi bir şeydi. Fena canım istedi.)

** 3 litre kadar su içtim. 3-4 fincan kahve ve 1 saat de yürüyüş.

Hamilelikten sonra falan mı veremedin kuzum nasıl oldu? Neyse şimdi içindeki tüüüm fazlalıkları atacaksın insallah :KK48:

Bence bir yıllık kaçamak hakkını kullanmışsın sen :duduk:

Sorma kuzucum, herşey kocamla başladı :KK70::KK70::KK70:
Akşam yemeğinden sonra ben acıktım diyip artık canımız ne çekerse yerdik, tabi geç yatıyoruz bu arada. BÖylece akşam yemeğini hem 2 kere hem de sağlıksız yerdik. bende çalıştığım için o zamanlar en kolay şeyleri yapardım, hazır mantı, makarna, pilav vs. Sonraaa ben oldum 52'den 67 falan. Tabi iki günde olmadı bu dediğim, 5-6 yıl içinde.
Kızıma 2. denemede aşılamayla kavuştum ama öncesinde iğnelerde beni çok şişirdi. 71-72 kg ile falan hamile kaldım. Belki de stresten de almış olabilirim çamur atıyor olabilirim ilaçlara. :-)Benim için çok sıkıntılı bir süreçti, aşılamadan önce hamile kaldığımda dış gebelik yüzünden bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür geçti o kötü zamanlar. :dua:
Kızıma doğuma girdiğimde 80-81 falandım herhalde. 73'e kadar düştüm. Süt olsun diye diye yiyince bir baktım ki tekrar 80 olmuşum.:işsiz: Sonra bir baktım ki sürprizzz, hamileyim. :KK71: Ben ara açılmadan kardeş olsun çok istiyordum ama çok zor gözüküyordu, Allah'ıma bin şükür onuda esirgemedi benden. Böylece ben oğluma doğuma giderken oldum mu 90 kilo :KK57: Doğum sonrası 82 falan olmuştum işte ama yine yememe falan dikkat etmedim. Size katılamdan 1-2 hafta önce tartıda 86,6 yı görünce gözlerim yuvalarından çıakcaktı. 90'a doğru gidiyorum dedim, buna artık bir dur demek lazım. Veee sonra size katıldım ve çokta isabetli bir iş yapmışım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize buradan kızlar.:KK200::KK36:
Ay ne çok anlattım gece gece.

:KK72:
moni moni Ayşemmmm :KK57::KK57::KK57:
Kaçamağın dibine vurmuşsun ( tabi bizim listelere göre yoksa eskiden olsa normal karnını doyurmuşsun derdim :KK70: )
Bari salıya kadar çok sıkı tut bol su içte en azından 2li rakamları ucundan da olsa gör okadar emek veriyorsun :KK66:

Bizde Görümceme gittik bu akşam çaya oda sağ olsun bir sürü şey çıkardı ( kurabiyeler, cevizli kayısılar falan ) ama inat ettim yemedim hatta aklımın ucundan bile geçirmedim :21:
Son ara öğünümde normalde ayran vardı ( chialı ve zerdeçallı ) ama onu yanımda götüremediğimden sadece bir adet kivi yedim ara olarak ( önceki iki listemde hep kivi vardı zaten kaçamak olmuyor zaten :KK66: )

Bu arada diyetisyene başladığımızdan 3 gün sonra beni görümcem görmüştü ve bugün oda eşide inanılmaz belli oluyor zayıfladığın dediler :KK71: Dedim maşallah diyin hatta tü tü yaptı :KK70: dedim anam görümceye bak o bahaneyle tükürdü diye :KK70: nasıl gülüyor valla helal kız sana bu kez eminim çok daha güzel kilolar gelmemek üzere gidecek diye :KK66:
İnanılmaz motive oldum cidden :KK66:
Yarın akşamda Amcamlara yemeğe davetliyiz ama orada da kesinlikle kaçamak yapmayacağım :KK66:
Banum bile bile yemek istedim tatlım Hoppafazlasıyla telafi edeceğim ama bu hafta yinede tartıya yansıyacak :KK33:sibel hanımada söylücemHoppa
Teşekkür ederim aydınlattığın için canım.
Ben de bir deneyeyim bunu en kısa zamanda :)

Eliptik öyle gerçekten ya, çok yoruyor.

Tam tersi Günay. Fena sıkıştırıyor kalçaları.

Çok geçmiş olsun Servey.

Bayıldım, süpermiş cidden.

SOnuçta kaç kere torununun mevlidi olacak. Afiyet olsun monicim.
aynen tatlım özel bir günü aç kaldım diye hatırlamak istemedim:KK48:
Yesemmi yemesemmi yada canım çekti vs gibi bi durum olmadı sadece yemek istedim ve yedim:KK72:

Kizlar menum

Sabah
1domates 1salatalik biraz suzme peynir cay

Aksamustu
5izgara kofte 4tane patates
Yarim kepce ezogelin

Ara
1sade turk kahvesi
2kare bitter

Su 1,5lt
Spor 40dk yuruyus
1saat yuzme
ozgecigim birşey yememissin ki. böyle kilo veremezsin. aç aç yapilan spor da yag yakmazmış. aksine az yediğin için tedbir amacli yedigin herşeyi yağ olarak depolarmış. sen 30kg vermiş birisin. bu sekilde mi verdin o 30 kiloyu?

Ay ben onu bile hatırlamıyorum valla :KK70: en son düğünğmde 52 kiloydum. Bende ne abartmışım arkadaş kilo almayı, az daha yeseymişim kendimden 1 tane daha çıkarırmışım. :oha:
Şu anda fark ettim :KK70::KK70::KK70:
ben onu yaşıyordum. oglumdan sonra 48 kiloydum. 31 aralik 2016da artık yeter dedgimde 97kg. tam 2 katı :(

Back
X