Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annemde kahvemi ictim.Saglıklı bir sekilde kahvaltımı ettimde geldim.Bu yuruyusun uzerine 15 dakika falanda eliptik kullanim. Yag yakimi daha iyi olsun..:KK49:
Aferin kız sana işte seni böyle görmek istiyoruz. Sen böyle enerjik olunca takıma enerji geliyor valla. :KK19::KK15:

lydznp lydznp tamam canım kendini cok yorma bugun yapman gerekeni yap sadece. Zaten guzel besleniyorsun.:nazar:
--
Bende Cuma'ya kadar tartılmama kararı aldım. Guzel kilo verirsemde surpsiz olsun bana. Hedefte koymadim zaten 1 aydir hedefime azda olsa yaklasacagima sabit kaldim yada arti geldim
Belkide insulin direncinin yaninda kafama cooook takmam ve cok tartilmamda etkilemis olabilir. Cunku cok stres yaptim. Kilo vermeyi ve baska kucuk seyleride.:duduk:
Saclarimda beyazda cikmaya basla şu bir iki ayda..:sinirli::sinirli:

Hayır sabahı hemen yazim 2 tatlı kaşığı elma sirkesi yarım bardak su ile
30 gr peynir 1domates 1 salatalık 1 dilim ekmek 1sekersi cay ara öğünü de 1 elma ile yapıcam
Cnm menulerini aksam toplu yaz tatlim hepsine birden yorum yapabilelim
Günaydın kızlar...
hah soyle burcucum yogunlugun gecmis hemen menu paylasimina baslamissin

lydznp lydznp tamam canım kendini cok yorma bugun yapman gerekeni yap sadece. Zaten guzel besleniyorsun.:nazar:
--
Bende Cuma'ya kadar tartılmama kararı aldım. Guzel kilo verirsemde surpsiz olsun bana. Hedefte koymadim zaten 1 aydir hedefime azda olsa yaklasacagima sabit kaldim yada arti geldim
Belkide insulin direncinin yaninda kafama cooook takmam ve cok tartilmamda etkilemis olabilir. Cunku cok stres yaptim. Kilo vermeyi ve baska kucuk seyleride.:duduk:
Saclarimda beyazda cikmaya basla şu bir iki ayda..:sinirli::sinirli:
Ah be güzelim ne sıkıntı yaptın kendine :( sen yapman gerekeni yap. sağlıklı beslen spor yap. Bak dr.a da gittin gerekiyorsa ilacınıda iç. bırak 200gr gitsin. almaktan iyidir. Moralini bozmaya gerek yok. Ne demiş atalar "olduğu kadar; olmadığı kader" :KK19:

Ah be güzelim ne sıkıntı yaptın kendine :KK43: sen yapman gerekeni yap. sağlıklı beslen spor yap. Bak dr.a da gittin gerekiyorsa ilacınıda iç. bırak 200gr gitsin. almaktan iyidir. Moralini bozmaya gerek yok. Ne demiş atalar "olduğu kadar; olmadığı kader" :KK19:

Canım özlemin durumu artık bırak 200 gr gitsin durumu değil sağlık sorunu. Kızcağız 200 gitse devam edecek belki ilaçsız halledeyim diye. O çabaya sabit ya da artı geliyo.

Bence doktorunun sözünü dinlemelisin canım, ne yemek ne spor değil yaptığın hata kendini suçlu hissetme.

Şimdi bundan sonrasına bakma zamanı. 0zlem 0zlem

Canım özlemin durumu artık bırak 200 gr gitsin durumu değil sağlık sorunu. Kızcağız 200 gitse devam edecek belki ilaçsız halledeyim diye. O çabaya sabit ya da artı geliyo.

Bence doktorunun sözünü dinlemelisin canım, ne yemek ne spor değil yaptığın hata kendini suçlu hissetme.

Şimdi bundan sonrasına bakma zamanı. 0zlem 0zlem
Bende öyle yazdım diye düşünüyordum canım. Dr. verdiği ilacı iç ama giden isterse 200gr olsun takma kafana demek istemiştim. yanlış anlaşıldı sanırım. :KK64:

Günaydın bayanlar..:KK3:
Bizimkiler uyuyorken yuruyuse ciktım 25 dakika kadar yolum var anneme gidiyorum. Kahve icip geri donecem. Sabahin korrunde 50 dk spor cepte..:KK6:
Anam sabahın köründe yürüyüş yapıyo maşallah kız, gerçi Nilgün de öyle yapıyormuş. Tebrik ederim valla.:super: Okula bile giderken o saatte kalktığımı hatırlamıyorum. 6 ve civarı yani.

Günaydın 56.300 2 gün kilo veriyorum sonra almaya başlıyorum bugün 56.700 yaptığım bir kaçamakta yok napicam
Kuzucum sen kilona çok takmışsın bence. bana kalırsa çok aşırı bir kilon yok. Her gün tartılmak yanıltabiliyor cnm. Ödem olabilir yorgunluk olabilir uykusuzluktan olabilir. Çok takılma, verirsin, iki gün sonra daha güzel rakamlar görebilirsin.

Back
X