- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.401
iyi nöbetler canımBu arada bebişin yanında nöbetteyim![]()

bende susadım kalktım şimdide uykum kaçtı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi nöbetler canımBu arada bebişin yanında nöbetteyim![]()
Banum bile bile yemek istedim tatlımfazlasıyla telafi edeceğim ama bu hafta yinede tartıya yansıyacak
sibel hanımada söylücem
aynen tatlım özel bir günü aç kaldım diye hatırlamak istemedim
Yesemmi yemesemmi yada canım çekti vs gibi bi durum olmadı sadece yemek istedim ve yedim![]()
Bu arada bebişin yanında nöbetteyim![]()
Ahh ahh bende bir zamanlar 48 kiloydum. Keske kilo alabilsem derdim o zamanlar. Ama simdi keske hep oyle kalabilseydim diyorum.48 kilo basıl birşeydir hayal bile edemiyorum ben
Boyun çok kısa değil, 48 biraz az gibi geldi bana canım...
bir menü yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
dereotu maydanoz nane ve çörekotlu salatamdan 2 çatal yiyebildim
1 dilim tbe
ara 1 hurma
öğlen
sulu köftenin köftesi
salata yaninda 2yk kısır 2yk börülce
2yk brokoli 3yk yoğurt
ara naneli chiali ayran
akşam
2 lahmacun
ayran
salata
2lt su
1 sade türk kahvesi
2 fincan beyaz çay
Gunaydin..Günaydın 56.300 2 gün kilo veriyorum sonra almaya başlıyorum bugün 56.700 yaptığım bir kaçamakta yok napicam
Ah bu kocalar vallahi en büyük sorumlu onlar. Benim de kilo alma sebebim eşim. Aynı dediğin gibi yemek sonrası akşam demlenen çay ve yanında yenen cıssslar. Aksam yemeği de dediğin gibi makarna, pilav tarzı seylerden oluşunca kilo almak kaçınılmaz oluyor. Ben de 7'li sayılara doğru gittiğimi görünce erken tedbir almak adına buraya katılmıştım. Bir de malum bebek de düşünüyorduk, alacaksam hamilelikte alayım moduna girip evlenmeden önceki kiloma düştüm. Sanırım o halimle hamile kalsam şu an 85'e doğru yol alıyordum :)Sorma kuzucum, herşey kocamla başladı
Akşam yemeğinden sonra ben acıktım diyip artık canımız ne çekerse yerdik, tabi geç yatıyoruz bu arada. BÖylece akşam yemeğini hem 2 kere hem de sağlıksız yerdik. bende çalıştığım için o zamanlar en kolay şeyleri yapardım, hazır mantı, makarna, pilav vs. Sonraaa ben oldum 52'den 67 falan. Tabi iki günde olmadı bu dediğim, 5-6 yıl içinde.
Kızıma 2. denemede aşılamayla kavuştum ama öncesinde iğnelerde beni çok şişirdi. 71-72 kg ile falan hamile kaldım. Belki de stresten de almış olabilirim çamur atıyor olabilirim ilaçlara.Benim için çok sıkıntılı bir süreçti, aşılamadan önce hamile kaldığımda dış gebelik yüzünden bebeğimi kaybetmiştim. Çok şükür geçti o kötü zamanlar.
Kızıma doğuma girdiğimde 80-81 falandım herhalde. 73'e kadar düştüm. Süt olsun diye diye yiyince bir baktım ki tekrar 80 olmuşum.Sonra bir baktım ki sürprizzz, hamileyim.
Ben ara açılmadan kardeş olsun çok istiyordum ama çok zor gözüküyordu, Allah'ıma bin şükür onuda esirgemedi benden. Böylece ben oğluma doğuma giderken oldum mu 90 kilo
Doğum sonrası 82 falan olmuştum işte ama yine yememe falan dikkat etmedim. Size katılamdan 1-2 hafta önce tartıda 86,6 yı görünce gözlerim yuvalarından çıakcaktı. 90'a doğru gidiyorum dedim, buna artık bir dur demek lazım. Veee sonra size katıldım ve çokta isabetli bir iş yapmışım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize buradan kızlar.
Ay ne çok anlattım gece gece.
Kolay gelsin süper babaanne, gelinin çok şanslı vallahiBu arada bebişin yanında nöbetteyim![]()
Ohh yarasın Ozlemcim, erisin yağlarGünaydın bayanlar..
Bizimkiler uyuyorken yuruyuse ciktım 25 dakika kadar yolum var anneme gidiyorum. Kahve icip geri donecem. Sabahin korrunde 50 dk spor cepte..![]()
O kadar oynama olur canım ödem olabilir vs. Menülerini yazmaya başladın mı? ben de kaçırmış olabilirim tabi.Günaydın 56.300 2 gün kilo veriyorum sonra almaya başlıyorum bugün 56.700 yaptığım bir kaçamakta yok napicam
Gunaydin..Günaydın güzeller
Ohh yarasın Ozlemcim, erisin yağlar![]()
uyuya kaldım amaAhh ahh bende bir zamanlar 48 kiloydum. Keske kilo alabilsem derdim o zamanlar. Ama simdi keske hep oyle kalabilseydim diyorum.
Sporun nerede bakim?
![]()
1. kural hergün tartılmayacaksın canım. Çünkü bazı günler vücut ödem yapıyor ve tartıda kilo almış gibi görünüyorsun. moralin bozuluyor ve stres daha çok ödem yapıyor.Akıl verin 1 yıldır böyle tekrar 57 ye çıkıyorum sonra ofkeden bırakıyorum diyeti![]()