- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme gıttıgımde ne yaparsam yapayım kacıyor ıpın ucuNiye kız?
Benimde inanılmaz artım var, anlamak mümkün değil!!
Pazartesi tartısı benim kabusum
Ama iyi oluyor hafta arası hizaya giriyorum.
Kimsecikler yokmuş yine. Ekiptik kullanıyorum kızlar anca sıra geldi ona. 20. dakikadayım 40 A yolu var ama kocam gel fi izlicez diyo. Sırf zarar bana yaaaa. Dün çok kaçamak yaptım yazmiyim menümü. Bugünkünü yaziyim.
Sabah
Yarım litre su
Kahvaltı
Menemen (1,5 kepçe kadar)
Kaşarlı minik sandviç
2 dilim peynirli börek (pek tabii kocam istedim bende yedim)
Çay
Öğle
Çok tok hissettiğimden bir şey yemedim.
Ara
Yarım armut
Akşam
Yeşil mercimek çorbası
Patates püresi
2 ızgara köfte
Ayran
Tüm hafta yediklerimin telafisini yapmakla uğraşacağım. O da ayrı bir stres ya Rabbim yaaaa. Neden hayır diyemiyorum, yiyorum bilmiyorum. Sonra da kendine çok kızıyorum.![]()
Eki Görüntüle 1986485
Haydi ben kaçar kızlar, iyi geceeleerrrr, hayırlı kandillerrr, hepimizin duaları kabul olsun inşallah, çocuklarımızın bayramı da kutlu olsunnnn![]()
Sonuçlarını bugün mü göstereceksin doktora canım?Günaydın kızlarrr 25 dk yurudum.. 25 dakika dakika daha yurucem.![]()
Allah yardım etsin canım. Biran önce geçer inşallah.Çiş eğitimi vermeye çalışıyorum, inatlaşıyor benimle, şu ara zaten üst giyinme problemimiz var resmen çıplak çıplak dolaşıyor evde ebruş dışarı çıkma olayı resmen eziyet oluyo bana. Sanırım bilerek yapıyo bunu. Çalışan anneye eziyet işte. Ama çok bunaldım ya. Resmen koca kız var karşımda benimle inatlaşan.
Benimde durum aynı oluyor.Anneme gıttıgımde ne yaparsam yapayım kacıyor ıpın ucu
Ben pazartesiye verebilirsem daha motive oluyorum ama yarın da pek bir şey değişmeyecek gibi.
Regl dönemim yaklaştı onunla mı alakalı acaba?
Fi nasıl güzel mi Fancy'cim?
Biz bir süredir Türk dizilerine hiç bakmıyoruz.
Fark ettik ki sürekli yemek gösteriyor. Hadi, biz diyetteyiz diye yemiyoruz ama yazık durumu olmayan insanlar, yeme şansı olmayan çocuklar var.
Aslında vardı birkaç izlediğimiz şey ama artık tamamen belgesel ve yabancı dizilere döndük.
İyi geceler şekercim.
Günaydınnnnn, dinlenebildin mi bari canım?günaydın hayırlı sabahlar güzel kaçamaksız bir hafta olsun inşallah![]()
evet canım daha iyiyim dün kandil olmasına rağmen dışarıya çıkmadım düzenim bozulmasın diyeGünaydınnnnn, dinlenebildin mi bari canım?
Evet canim bugun gosterecem.Günaydın kızlar, hafta sonu misafirimiz olduğu için pek giremedim. Gördüğüm kadarıyla kimsenin pek fırsatı olmamış. Pazartesi bildirimlerini görelim de cumaya tedbir alalım
Sonuçlarını bugün mü göstereceksin doktora canım?