Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
Yarım litre su
2 günkurusu

Kahvaltı
Menemen
Beyaz peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yk mandalina reçeli

Öğle
1 porsiyon kuru fasulye
1 dilim börek (küçük sayılabilir)

Ara
1,5 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 karper
2 grissini
1 wasa bitter bar

Akşam
2,5 kepçe şehriyeli yeşil mercimek çorbası

Filtre kahve

Su: 3 lt tamamlarım uyuyana kadar
Spor: 45 dk eliptik
Leslie ve Jessica yapıcam umarım. Çocuklardan fırsat kalırsa. Yazarım yine yapabilirsem.

Hedefcim incir işe yaradı mı, merak ettim?

Yok ördekcim gram etkilemedi.
2 sabah denedim, 1 kere de süt ile ısıttım hafif kıvam aldı sadece tatlı niyetine gitti. Hiç etkilemedi.

Tatlım bende sade icemedim Ananas kabugunu kaynattiktan sonra bitki cayini o suyla demleyip ictim. Yesilcay yada ne varsa olur evde ne varsa ekle.

Aaa, çok güzel bir bilgi oldu. Öyle tüketeyim o zaman Özlemcim.
Bu arada, ne kadar kaynattın kabukları?

Kızlar nabiosunuz ? Benim pek keyfim yok nedenini bilmiyorum evimizi tuttuk son işlemler kaldı o konuda mutluyum ama regl oldum vücudum diyete isyan ediyor

Regl etkisidir cikilatacım. Sonrasında rahatlarsın keyfini çıkarırsın evin tutulmasının.

Zaten çok ünlü olan isimler fazla ilgilenmiyor gibi hissettiriyor bana. Diyetisyenin de en önemli etkisi motivasyonu sağlamlaştırması gibi aslında.

Ben de ananas aldım dün, çarşamba perşembe tüketeyim de ödem atsın diye düşünüyorum.

Çok mantıklı canım.
Çarşamba perşembe dibine düşmeli.

Bugünkü menum

Sabah 07.15
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
3 cerry domates
2 dilim t.b.ekmgi

Ara
1 yesilcay

Öğlen 12.45
3 lahana sarması
3 yaprak sarma
1 ayran

Ara
10 erik çağlası
2 sade t.kahvesi

Akşam 18.15
Tavuk göğüs haslama
4 kaşık yoğurt
Bol salata

Ara
1 yesilcay

Su 2.5 litre
Spor 45 dak. Hızlı tempo Yürüyüş, 2 mil leslie

Süresine dikkat etmedim canım ilk defa denedim bende ananas kabugunu.Kaynamaya baslayip rengini verince kapattim demlemeye biraktim.
Sitelerde degisik degisik ananas kabuklu ödem cayları var. Icine zencefil,tarcin,karanfil,limon,maydanoZ,elma,yesil cay falan ekleniyor.

O zaman ben artık bu ananas kabuğunu deneyeyim arada farklı tariflerle :) Dün biraz abarttım sanırım 2 saate yaklaştı kaynama süresi. Aromasını vermedi derken fazla kaçtı.

Yok ördekcim gram etkilemedi.
2 sabah denedim, 1 kere de süt ile ısıttım hafif kıvam aldı sadece tatlı niyetine gitti. Hiç etkilemedi.
Senin bünye baya dirençliymiş desene neyse tatlı niyetine afiyet olsun :)
Bol meyveli bir gün olmuş :) ama toplamda yediklerin baya az geldi bana.

Senin bünye baya dirençliymiş desene neyse tatlı niyetine afiyet olsun :)

Bol meyveli bir gün olmuş :) ama toplamda yediklerin baya az geldi bana.

Çok çok fena dirençli ördekcim.
Özellikle yediklerimi azaltınca bitiyorum. Biraz kendi haline bırakayım artık dedim mecburem.

Tatlı yerine meyve yiyeyim dedim bugün. Hafiften detoks gibi oldu ama gün içerisinde biraz fazla yesem hemen artıyı görüyorum. Mecburen minnak minnak idare ediyorum.

Bir süre kalori hesabı yap canım bende senin gibi az yiyordum ve kilo veremiyordum. Ciddi derecede kabizlik sorunum vardı incirler,kayısılarda fayda etmiyordu.Bunlarin yaninla hareketliyimde sporuda ihmal etmiyordum ama hic faydasi olmuyordu. Gunluk kalorim 1000'nin cok cok altindaymis. Bunu 1300'e cıkarınca ve menulerime ekmek ekleyince kabızlık sorunum hafifledi.1 aydır bazen hergun bazen 1 gun arayla wc ihtiyacimi giderebiliyorum artik cok sukur.
Bide corek otu yagi ve aspir yagi aldim. Bazen bunlarida iciyorum 1 cay kasigi ac karnina. Oyle bir paylasim dedim belki bir faydasi dokunur.

Çok çok teşekkür ederim Özlemcim.
Özellikle kabızlık konusundaki öneriler çok değerli benim için.
Kalorime dikkat edeyim ben de.
Ekmek sadece sabah tüketiyorum tüketirsem. Onu akşama da ileteyim.
Aspir yağı almıştım ben aslında ama spor öncesinde tüketilmeli diye. Onu da unutuyorum sürekli.
Bugün, eskiden kalan bir macunum vardı onu denedim. Çok etkili oldu ama her zaman tüketmelik değil. İçerisinde sinemaki var.

İyi geceler kızlar bugün giremedim buraya sabah tartildim biara yazarım dedim o ara hiç olmadı 10 bucukda eve geldim misafir var 11 bucukda gittiler duş aldım saat bu oldu hala internet çekmiyor çalıştığımiz yerde Türk Telekom çekmiyor vadofon türksel olan çekiyor bu hafta eşim ayarliyacak inşallah hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…