Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canım bizde çok beğenilmiş diye izledik ama gidişata bakacağız artık. 3-4 saatlik uykuyla da sarhoş gibiyim canım, çocuklar olmasa devirip totomu uyurdum akşama kadar ama işte çocuk olunca mecbur ayakta kalmak zorundayım. bugün erken yatarım herhalde.

Sabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
İnşALLAH canım. Hadi bakalım şimdiden sonra görelim seni. Ama yine de acele etme. İlaçın kanda etkin olması için gereken bir süre var. bu yaklaşık 1 haftayı bulabiliyor ilaçtan ilaca değişir sanırım. Hem @wendigo daha iyi bilir. Doğru yazdım inşALLAH. Eczacı olan wendiydi

Bende merak ediyorum canım. Aslında tartıyı hayatimdan cikarmak istiyorum zorda olsa haftada 1-2 burasi icin tartilmam gerek.
50 defa tartilmaktan iyidir dimi.
Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Galiba bu sefer kafayı bozdum.
Onun kabuklarinida kaynat ic canim oda cok etkiliymis.

kızlar selam geçmişi okuyamadım
bilmem gereken bişeyler var mı beni etiketlerseniz sevinirim

Yok yok kaptanım çene çalmaca.
Sen nasılsın iyi misin?

Bende merak ediyorum canım. Aslında tartıyı hayatimdan cikarmak istiyorum zorda olsa hafta 1-2 burasi icin tartilmam gerek.

Onun kabuklarinida kaynat ic canim oda cok etkiliymis.

Dün akşam denemiştim onu ama tadı çok fenaydı Özlemcim.
Eğer o kadar faydalıysa sıkar kendimi biraz daha içerim tabi.

Yok yok kaptanım çene çalmaca.
Sen nasılsın iyi misin?

Dün akşam denemiştim onu ama tadı çok fenaydı Özlemcim.
Eğer o kadar faydalıysa sıkar kendimi biraz daha içerim tabi.
Tatlım bende sade icemedim Ananas kabugunu kaynattiktan sonra bitki cayini o suyla demleyip ictim. Yesilcay yada ne varsa olur evde ne varsa ekle.

GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?
2013 de 6 ay kadar gitmiştim çok fazla yediriyordu ve haftada 2 yada 3 öğün kaçamak veriyordu yani bir öğünde ne istersen ölçüsüz yiyebiliyordun.kiloda verdim tabi sonra ramazana girdik düzen şaştı bir daha gitmedim evime de çok uzaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…