- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.581
Yılın belli dönemlerinde kitapçıya girince toplu kitap alıyoruz.
Fi-çi-pi serisini de almıştım ama beklemedeydi. 2017'de okunacaklar listemde. Hemen öne almalıyım ki spoiller almayayım :)
Ben de oyuncuları için merak ettim aslında. 15 milyon izleme falan diyordu geçen ama fake diye düşünüyorum reklam yapmak adına.
Ahh ahh ben de şunu diyebilsem kesin.
Nasıl 3 saat ile ayakta duruluyor ya deli gibi imreniyorum.
Hedef büyük diyorsun, inşallah canım.
Tebrikler monicim.
Bu koşuşturmada iyi gitmiş.
Herkes aynı modda anlamıyorum ya.
Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?
Ayy, ben de bu programı yıllardır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ama bazı kaloriler hatalı olabiliyor. Gariplik hissedince hemen kontrol ediyorum başka yerden.
İnternet sitesi ile senkronize olması da çok iyi oluyor.
Hmm, kiviyi hiç duymamıştım monicim.
Dün ananas çayı yapmayı denedim.
O kadar kötü oldu ki, meyvesi candır.
Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.
Umarım çok güzel etkiler Özlemcim ilaç
Gece kaçta yatıyorsun canım?
Bu sıralarda erken uyanmaya özeniyorum ama geç yatınca olmuyor.
Çok iyiymiş gerçekten monicim.
Bayılırım damla sakızlı kahveye ama damak tadı değişiyor tabi kişiden kişiye. Hoş, ben kahvenin her türlüsünü severim de şekerli olmadıkça.
GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?
İnşALLAH canım. Hadi bakalım şimdiden sonra görelim seni. Ama yine de acele etme. İlaçın kanda etkin olması için gereken bir süre var. bu yaklaşık 1 haftayı bulabiliyor ilaçtan ilaca değişir sanırım. Hem @wendigo daha iyi bilir. Doğru yazdım inşALLAH. Eczacı olan wendiydiSabah erken yuruyus yapmistim. Hastaneyede yuruyerek gidip geldim ve simdiden 10000 adımı tamamladım kızlar.
Doktorda metofin diye bir hap verdi. 2 ay sonra tekrar gel dedi. Insallah gUzel sonuclar alirim 2 aya kadar.
Bende merak ediyorum canım. Aslında tartıyı hayatimdan cikarmak istiyorum zorda olsa haftada 1-2 burasi icin tartilmam gerek.İnşALLAH canım. Hadi bakalım şimdiden sonra görelim seni. Ama yine de acele etme. İlaçın kanda etkin olması için gereken bir süre var. bu yaklaşık 1 haftayı bulabiliyor ilaçtan ilaca değişir sanırım. Hem @wendigo daha iyi bilir. Doğru yazdım inşALLAH. Eczacı olan wendiydi
Onun kabuklarinida kaynat ic canim oda cok etkiliymis.Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Galiba bu sefer kafayı bozdum.
kızlar selam geçmişi okuyamadım
bilmem gereken bişeyler var mı beni etiketlerseniz sevinirim
Bende merak ediyorum canım. Aslında tartıyı hayatimdan cikarmak istiyorum zorda olsa hafta 1-2 burasi icin tartilmam gerek.
Onun kabuklarinida kaynat ic canim oda cok etkiliymis.
Hedefcim incir işe yaradı mı, merak ettim?Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Tatlım bende sade icemedim Ananas kabugunu kaynattiktan sonra bitki cayini o suyla demleyip ictim. Yesilcay yada ne varsa olur evde ne varsa ekle.Yok yok kaptanım çene çalmaca.
Sen nasılsın iyi misin?
Dün akşam denemiştim onu ama tadı çok fenaydı Özlemcim.
Eğer o kadar faydalıysa sıkar kendimi biraz daha içerim tabi.
Cidden uygunmuş, güzelde ilgileniyor anlattığın kadarıylabizim diyetisyen özel fakat devletten daha uygun
50 tl ücreti, bir sonraki hafta almıyor.
yani 1 ayda 4 kez gidip 2 kez ücret ödüyoruz
Naptın serveyimmm?Sabah 2,6 kg fazla cıktım saka gıbııı
Ne bıleyım ordegım ne olduNaptın serveyimmm?
Cumaya kadar nasıl gidecek onlar?
2013 de 6 ay kadar gitmiştim çok fazla yediriyordu ve haftada 2 yada 3 öğün kaçamak veriyordu yani bir öğünde ne istersen ölçüsüz yiyebiliyordun.kiloda verdim tabi sonra ramazana girdik düzen şaştı bir daha gitmedim evime de çok uzaktı.GÜrkan Kubilay'a gitmiş miydin Monicim? Memnun kalmamış mıydın?
Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Eki Görüntüle 1986843 Eki Görüntüle 1986844fancynancy
Vuuu süperr
Ben de 45 dakika yuruyup 200 cal yaktım diye seviniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?