- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.621
Belki uyukucu bir bebek olur yavruşAha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordeksonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
Kilosuyla boyu burda yazan gibi mi olacak acaba ordekcim merak ettim simdiAha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordeksonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
canım istanbuldayım öncelikle,hastanede çalışmıyor kendi yeri var sultançiftliği cebecide face den bakabilirsin sibel baysal beslenme ve danışmanlık merkezi diye
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar grip oldum cok fena dun sacma sapan uyuyp uyandim menuyu yazamadim
Sabah
2yumurtadan otlu omlet
Domates salatalik peynir cay
Ara
10cilek
Ogle
Bol eksili ton balikli salata
Ara
1dl wasa ustune suzme peynir
Aksam
Tavuklu sehriye corbasi
Su 2lt yesilcay nane limon filan arada ne bulduysam ictim
Spor yok maalesef
Evet baya yoğunmuşsun :)Şeymacığım ben her sabah 6 da kalkıyorum. 6.50de minibüse 7,30da servise biniyorum. o arada geçmişi okuma fırsatım oluyor. Benim sabahlarda en aznilsub 'ın sabahları kadar yoğun
sen niye erkencisin uyusana
Hıhı tabi kesin çok uykucu olacakBelki uyukucu bir bebek olur yavruş
Özgecim şöyle ki boyunu uyluk kemiği ölçümüne göre yaklaşık olarak söylüyorlar. Kemik boyu ölçümünün yaklaşık 7 katı oluyormuş. Bizimkinin de o kemiği normale göre biraz daha uzunmuş, boyu da daha uzun olur herhalde.Kilosuyla boyu burda yazan gibi mi olacak acaba ordekcim merak ettim simdi
Az kaldi valla hamis ordek dedigimiz gunlerden umut paşanın geldigi gunlere heyy gidi heyy..
Hayırla alican yavrunu kucagina insallah canim dedigin gibi #direnvakvak
canım eğer diyetisyen düşünüyorsan tavsiye ederim enerjileri için bile kilo vermek istiyor insanBende istanbuldayım bi bakim Teşekkürler
Vücutta ödem olduğunu anlamanın net bir yöntemi var mı wendigocum?
Wendigo'cum çok iyi yapmışsın.
Muhtemelen gündüz seni özlüyor, o yüzden sana yapıyordur ne yaparsa yapsın. Hırçınlaşıyordur.
Hahahaa, valla yap aradan çıksın toptan delir, taksit taksit zor oluyor geçmesi
Gerçekten niyetin varsa arayı açma derim tatlım, rahatlığa alışınca insan yeni baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyormuş.
Ev hala sağuk ısıtıcıyı yakmadan duramıyorum. Ama dışarısı güneş varken çok güzel. Dünde buranın bir ilçesine gittik. Bütün gün gezdik. Neredeyse 3 sene oldu ama burayı hiç gezmemiştik. Çok güzeldi. Senin içinde dağların fotolarını çektim. Araba hareket ederken çektiğim için netlik istediğim gibi olmadı bazı kareler kaçık ama müsait bir zamnda ister özelden istersen guruba atarım.
Ya bende bazı şeylerin kalorisine inanamıyorum. O kadar çok yazıyorki gözüm korkuyor.
Diyet nasıl gidiyor, sen neler yapıyorsun??
Selam Can'ım uzun Zaman oldu girmedim yok kız ne evi ben kocama güvenirsem hey hey boşanma kararı aldım olmuyor bu kadar mutsuzluk la ömür geçmez onun kuralları kaynanamın suratı sabah akşam bizimle yaşayan evi dibimizde olduğu halde bşr görümce yok ya ben bu değilim cahil gibi düştüğüm hale acıyorum ama hiç üzgün değilim aksine içimd bşr mutluluk var eski güvenin geldi sanırım eşimle konuşup bu ay sonu hemen Türkiye'ye gidecem biraz sonrasına da bakacam artık vatandaşlık işini halledip kızımla Mutlu yaşayacam ay çok konuştum sen napyın kilo verdin mi herkesi çok merak ediyorum aslında :)
Ayy kıyamam ilgi istiyor belliki. Çalışan anne olmak zor gerçekten. Yine de çok güzel idare ediyorsun bitanem. Sakın canını sıkma biliyorsun geçecek bu dönemler. Sen şimdiden bağları sıkı tutmaya çalış. Bir kopunca kolay düzelmiyor. Gerekirse pedegog veya eğitim kitaplarından destek al. Aman aranızda kalıcı bişey olmasın. Benim görümce malesef büyük kızıyla kopmuş durumda. ikinci olunca kıskançlıklar falan olmuş bayağı oda her kavgalarında büyüğüne kızmış, hala daha öyle yapıyor.:) Kız daha 2. sınıfta ama annesinin dediğine göre tamamen kopmuşlar. Sözünü falan dinlemiyor, saymıyormuş artık. Babannem beni daha çok seviyor diyomuş..
Ayy aman ne çok yazdım.
Ananas yedim, ödem atacak mı diye bakıyorum. Sanki direkt hissedilecekmiş gibi.
Galiba bu sefer kafayı bozdum.
Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordeksonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
"Artık doğsa mı acaba?" moduna girdim wendicimeve uykusuz kalıosun ama ağrın olmuyo kesinlikle haklısın. sağlıkla doğsun da kuzum. son zamanlar sıkıntılı cidden.
canım özelden at seni göreyim
"Artık doğsa mı acaba?" moduna girdim wendicim
NST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.hep anlatıyorum sıkılmışsındır belki ama ben 38+5 'de doğurdum. kadir gecesiydi. doktor bi önceki gün nst'yi beğenmemişti. o da benim bahanem oldu. sezeryana alın beni dedim, doktorum da hemen alıyorum diyip aldı işte :)
korktum birazda bayramda falan sancım tutarda doktorumu bulamazsam diye. şimdi diyorum bayramı atlatıp düzgünce gitseymişim keşke diye ama dayanamıyodum ya. her yerim şiş, uyuyamıyorum falan. bu halimle normal doğururdum heralde diyorum ama koca göbek eller ayaklarla falan mümkün değil :)
Hadi güzel sonuçlarla gel insallah monicimselam kızlar
güzel bir gün olsun inşallah cumaya kadar daha fazla dikkat edelim ki güzel sonuçlar alalım
diyetisyen günüm birazdan hazırlanıp yola çıkacağım
NST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.
Ben de direnebildiğim kadar direneceğim, bi sorun çıkmadığı sürece sezaryen pek istemiyorum. Tabi Allah bilir, normal doğum diye gidip sezaryen de olabilirim ama doktorum da "ben dayanamıyorum doğurucam" desem hayatta almaz beni doğuma şu anKadın 41 haftayı falan bekliyor, her gittiğimde de anlatıyor gene 41 haftalık bir gebem var diye, bizimki de gelmezse ve sıkıntısı yoksa bekleyeceğiz mecbur Ha o zamana kadar ben ne durumda olurum onu da bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?