- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.641
kesinlikle en doğrusunu yapıosun canım. bekle bakalım kuzucum kendi seçsin geleceği günü. en çok ona üzülürüm ben. kızım seçmedi kendi gününü diye. olsun kadir gecesi doğurdum onu ben. anayım ben ana :)
Bence de gayet mübarek bi günde doğmuş, demek ki öyle olması gerekiyormuş canım hiç üzülme :)
Doğru diyosun valla, böyle doğsa ne güzel olur ama ilk doğduklarında cidden buruş buruş, bi de şapşik oluyorlar gördüğüm kadarıylatakvimde de pek bi tatlış görünüyo ama o bildiğin 2-3 aylık bebek görüntüsü o. doğsun buruş buruş minnak bişi.
Doğru diyosun valla, böyle doğsa ne güzel olur ama ilk doğduklarında cidden buruş buruş, bi de şapşik oluyorlar gördüğüm kadarıylaInstada bir sürü doğum fotoğrafçısı takip ediyorum, baya alıştım yeni doğan tiplerine, yoksa belki de "doğura doğura bunu mu doğurdum" diye bi şok geçirirdim
Zaten çok merak ediyorum nasıl bi şey çıkacak diye
valla 40'ları çıkmaya akça pakça tatlış bişi oluyolar, bende pek çirkin bişi doğurdum sanmıştım
Hoşgeldin canımmm :)Selam arkadaşlar ben geldim bu kadar izin yeter didim ve geldim.kilo almadan hemde :)
Kaptanim bu haftadan itibaren tekrar listelere dönmek istiyorum mümkündür değilmi
Morordekcim maşallah çok az kalmış sağlıkla alırsın kucağına insallahhh
ama normali 40 hafta zaten canım az kaldı azcık daha sabır Umutçuk zamanını bilirNST'ye göre de karar vermiştir doktorun o zaman, sonucu beğenmediyse belki de öylesi daha iyi olmuştur canım.
Ben de direnebildiğim kadar direneceğim, bi sorun çıkmadığı sürece sezaryen pek istemiyorum. Tabi Allah bilir, normal doğum diye gidip sezaryen de olabilirim ama doktorum da "ben dayanamıyorum doğurucam" desem hayatta almaz beni doğuma şu anKadın 41 haftayı falan bekliyor, her gittiğimde de anlatıyor gene 41 haftalık bir gebem var diye, bizimki de gelmezse ve sıkıntısı yoksa bekleyeceğiz mecbur Ha o zamana kadar ben ne durumda olurum onu da bilemiyorum
Cnm kg almadiysan donebilirsin listelereSelam arkadaşlar ben geldim bu kadar izin yeter didim ve geldim.kilo almadan hemde :)
Kaptanim bu haftadan itibaren tekrar listelere dönmek istiyorum mümkündür değilmi
Morordekcim maşallah çok az kalmış sağlıkla alırsın kucağına insallahhh
Ben degıl aekadasım almıştı 1 kere yapmıştım fena dedıldıservey canım siyah maske almistin memnun kaldın mı?
Aha hamilelik takvimim bugün resmen beni anlatmış! Gene saçma sapan uyuduğum gecelerden biriydi. Sol tarafım çürüdü demiştim değil mi? Ne zaman sağ tarafıma yatsam Umut bey başlıyor o tarafıma vurmaya, resmen "yerimi daralttın" dercesine sitem ediyor. Peki diyerek sırt üstüne dönüyorum mecbur, bu kez de belim ağrıyor. Neyse son günler, diren morordeksonrasında uykusuz kalsam da ağrılar olmayacak diye avutuyorum kendimi.
hissedersin hedefcim kesinlikle. hadi uyan da paylaş bakalım.
Doğru diyosun valla, böyle doğsa ne güzel olur ama ilk doğduklarında cidden buruş buruş, bi de şapşik oluyorlar gördüğüm kadarıylaInstada bir sürü doğum fotoğrafçısı takip ediyorum, baya alıştım yeni doğan tiplerine, yoksa belki de "doğura doğura bunu mu doğurdum" diye bi şok geçirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?