- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.381
yok ne bir yudumu hiç almadım koklamadım bile kaydirigubbakcemile3 benim gibi yapsa karnıyarığı patlıcanından alırdım biraz ama o kızartıp yapıyor sanki yeteri kadar kiloları ve kolestrolleri tansiyonları şekerleri yokmuş gibi ben her zaman közleyip yapıyorum ya da haşlıyorum ikisi de güzel oluyor valla kızartmanın tadı ayrı tabi ama benim usul ağır gelmiyor en azından
eşim nasıl hain planlar peşinde hem de bir görsen yeter artık demeye başladı bile ben de ya tamam en azından 69 oluyum diyeidare ediyorum bu aralar sonra da farkettirmeden devam ederim becerebilirsem 24 saat beraberiz nasıl olacaksa neyse bi 69 oluyum da bakarız artık duruma ama hoşuna da gidiyor moralim yükseldi bekarken giydiklerimi giyebiliyorum o da mutluluğumun farkında
candycim canım zaten yeni arkadaşlar henüz takımda değiller ya kızı iyileşene dek idare ederiz sorun olmaz arkadaşımızı geçmiş olsun çabucak inşallah benim tüm kızlarım oldu berbat bişey ya...
candycim o kadarcık tadına bakmalardan bişeycik olmaz canım aferin saada iyi gidiyorsun hatta süper...
tombilicim bebişini çok seviyorsun bu çok bariz belli oluyor gerçi uzak kaldığınız içinde bu sevgi yoğunluğunu her an yansıtıyorsun sanırım allah sağlıklı günlerde beraber olmanızı nasip etsin inşallah..
kocişi boşver hiç takma onlar hep aynı....
candycim yaa biz yeni davet verdiğimiz arkadaşlarımızla kaç kişi olduk takımda.. iki kişiyi daha çağırdımda...
yok ne bir yudumu hiç almadım koklamadım bile kaydirigubbakcemile3 benim gibi yapsa karnıyarığı patlıcanından alırdım biraz ama o kızartıp yapıyor sanki yeteri kadar kiloları ve kolestrolleri tansiyonları şekerleri yokmuş gibi ben her zaman közleyip yapıyorum ya da haşlıyorum ikisi de güzel oluyor valla kızartmanın tadı ayrı tabi ama benim usul ağır gelmiyor en azından
eşim nasıl hain planlar peşinde hem de bir görsen yeter artık demeye başladı bile ben de ya tamam en azından 69 oluyum diyeidare ediyorum bu aralar sonra da farkettirmeden devam ederim becerebilirsem 24 saat beraberiz nasıl olacaksa neyse bi 69 oluyum da bakarız artık duruma ama hoşuna da gidiyor moralim yükseldi bekarken giydiklerimi giyebiliyorum o da mutluluğumun farkında
leyscim senin mutluluğuu okudukça ben deli oluyorum çok seviniyorum...
ya bir şey söyleyeceğim sen geldiğinde kaç kilo olduğunu yazmışmıydın canım
bakın bakın şimdi öğretmenler odasındaki arkadaşlar pasta ikram ediyorlar.Hiç arkadaşlarıma ihanet edermiyim .almıyorummmmm.oluyyy
canım Allah gücünü artırsın.Benim durumumda tam tersi.Eşim bırak 1-2 kilo almayı 100 gr alsam anlar ve ufak ufak hatırlatmalara başlar.O hatırlattıkça ben kilo alırım.17 yıllık evliyiz sanırım 16sı diyette geçti.Mesala dün spor yaparken soda istedim"bugün çok emek verdin meyveli sodada kalori var ben sana yarın sade soda alırım şimdi su getireyim deyip su getirdi.:içelim:
candycim teşekkür ederim canım....dün de bir arkadaş gelip yazmıştı
esmerelda
şimdi de iki kişiyi çağırdım yeter artık değil mi... 12 kişi olmamız gerekiyor aslında ama duruma göre bakarız..
bakın bakın şimdi öğretmenler odasındaki arkadaşlar pasta ikram ediyorlar.Hiç arkadaşlarıma ihanet edermiyim .almıyorummmmm.oluyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?