- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.401
selam...bende aranıza yeni katıldım.şuan acemiyim ama yardımlarınızla buraya çok çabuk uyum sağlayacağımdan eminim. heyecanım çok yüksek.şimdiden bana ve size kolay gelsin diyorum
merhaba arkadaşlar bugün benim et günüm light ton balık ve bir parça tavuk yedim ama midem felaket şu saat oldu acıkmadım ve acıkacağımıda düşünmüyorum açıkçası felaket susadım ama su içemeyen ben bir litre su içtim şu saate kadar bakalım bugün nasıl geçecek hayırlısıyla cumaya kadar kilo vermişolurum inşallah tartılmıyorum ki heyecanı kaçmasın diye hadi hayırlısı bakalım
Kallistecim çok teşekkür ederim gönderdiğin yazıları büyük bir zevkle okudum istenildiği zaman herşeyin başarılabileceğinin bir örneğisin çok teşekkür ederim burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum bunun için candycime ayrıca teşekkür ederim onun sayesinde buradayım ve hepinizin desteğiyle dahada motive olarak başaracağımıza inanıyorum hepinizi öpüyorum :))
candy senaryonun devamını yazdın mı öğlen yazacam demiştin bekliyorum bu gün o kadar da yoğun değil işlerim bekliyorum bak
tamam canım listeni yaptıkça bizimle paylaşırmısın böyle motive edici bir durum oluşuyor biz her gün aynı besinleri yediğimiz için pek yazmıyoruz bayanssulusmileKALLİSTEcim sağol canım ben bundan 1 ay önce filan diyetisyene gittim verdiği listeyi 1 hafta filan uyguladım.sonra bıraktım. gayet güzeldi benim için ama nedense bıraktım işte. şimdi tekrar o listeyle başlamak istiyorum. ilerki günler ne gösterir bilemem ama şimdilik böyle canım. sen spor filan yapabiliyormusun. kaç kiloyla bu guruba başladın kaç kilon gitti. biraz anlatırmısın
yazdım yayınladım senaryomu
yesinler senin senaryonu bak ünlü olacaksın burada kaydirigubbakcemile3 zaten bu yarışma hatunları bir yaratıcıkaydirigubbakcemile3 yarışmanın mucidi püsküütte bir yazar biliyormuydunyerimseniben
hoşbulduk canım.ben 28 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 1.63 kilom 103evlendikten sonra yavaş yavaş doğumlardan sonra hızla kilo aldım ve daha veremiyorum. bugün diyete başladım. ama birtürlü içimden spor yapmak gelmiyor. koşu bandım var. ama çalıştıramıyorum tembelliğimden.
yok bilmiyordum.. hikaye mi yazıyor.. benim şiirlerim de var ama :kedi:
ben senaryoma başladığım da 2006 yılıydı 18 i bitirmiştim yeni.. kafam öyle entrika doluydu ki.. yazmasaydım hayatımı mahvedebilirdim herhalde kaydirigubbakcemile3 yemeğe kaçtım bb
yok bilmiyordum.. hikaye mi yazıyor.. benim şiirlerim de var ama :kedi:
ben senaryoma başladığım da 2006 yılıydı 18 i bitirmiştim yeni.. kafam öyle entrika doluydu ki.. yazmasaydım hayatımı mahvedebilirdim herhalde kaydirigubbakcemile3 yemeğe kaçtım bb
tombilicim bu pazar önümüzde ki pazar yani...
tabiki mutlu olur.. ben dün eşimle tartıştım annesi aramış yazık hasta zaten aylarca ne ziyarete gidiyoruz ne bir şey son gittiğimizde eşimle çocuklar gitti ben gidemedim bile düşün en son bayramda gitmiştik.. söylendim söylendim durdum çocuklar bu kadar ilgililer işte dedim kızdım.... 2 aydır eşim izine çıkacakta ablama gideceğiz diye bekliyorum tamam işleri yoğun ama herkes izine çıkarken onun ayarlamaması üstelik 2 yıldır izinleri birikti yani geçmiş izinleri ayarlamıyor çok sinirledim al bana hafta sonuna bilet ben gideceğim annenede ben giderim ablamada ben giderim dedim... bakalım ne yapacak bu hafta sonuda çıkmazsa izine çok kırılacağım artık..
bende eğer gidersem ilk kayınvalideme giderim çok üzülüyorum görümcemle beraber oturuyorlar o bakıyor annesine babasına tüm kardeşler ayrı şehirlerde onlar istanbulda yalnızlar... off işte bak bir soru sordun ben içimi döktüm :)))
hayat ne garip dimi bazen insan aman uzakta olsunlar benden diyor ama vicdanı olan uzakta bile olsalar aklından çıkaramıyor o ayarlayamazsa bile sen git kallisim ya gönlünü alırsın mutlu olur
hah.Hatırladım diyetimle ilgili konuşacaktım.Arkadaşlar eşim patetesli diyetime onay vermiyor.Geçen yıl yapıp 20 kilo verdiğim diyete devam etmemi yapıma o diyetin daha uygun olduğunu ve böylece metebolizma hızımın düşmeyeceğini söylüyor.Dün patates yedim ama bugün lor peynirine devam.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?