- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.081
Ortim sen samsuna kadarını düşünme samsunu ve sonrasını düşün. Orti tavsiyesiay samsuna kadar zayıflasam bari
Iyi çok şüküryaa o yuzden dilenci bile dedim yolda trafik isiklarinda bekleyen cocuklarla yasli mendil satan teyzelere veriyom ben bu arada bir atlatalim da hayirlisi ile yapariz boyle seyler soylenmez ama kirsal okullardaki ogrencilere yardim ediyorum kiyafetten kirtasiyeye kadar en guzel yardiminda bu oldugunu dusunuyorum
Apandisti patlamadan almislar henuz ameliyattan cikmadi ama oyle haber geldi
oda doğruOrtim sen samsuna kadarını düşünme samsunu ve sonrasını düşün. Orti tavsiyesi
Iyi çok şükür
InşALLAHOooo hedef büyük hadi bakalım, benim tatilde 9 Eylül'de keşke bende 70 kg olsam.
Bu arada sabahtan beri kaçamağım olmadı, gün bitene kadar inşallah böyle devam ederim.
Bu sefer kırın su şeytanın bacağınıbak sonra başka rakip arasan fena olur malum bana orti sanada rakip dayanmıyo
Vaaayyy Nilgün artık bilimsel takılmaya başladın. Ondan mi bu kilolar böyle eriyip gidiyor kuşumZayıflama temelde matematik hesabına dayalıdır. Harcadığınız enerjinin altında beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Elbette ki sağlık için de kaliteli besinlere ağırlık vermek gerek. Kilo aldıran besinleri hangi porsiyon ve sıklıkta tükettiğinizi gözden geçirin.
mantıklı
Destekler nilgün'e köstek yapmayalım ya feraha da kıyamadım şimdifancynancy şuan tam kaç kilosun tartıldın mı bugun
kızlar duyan duymayana haber versin ilk 72 yi gören kazanır beni destekleyin lütfen
ferahıda köstekleyin lütfen
bilimsel takılıyorum artıkInşALLAH
Bu sefer kırın su şeytanın bacağını
Vaaayyy Nilgün artık bilimsel takılmaya başladın. Ondan mi bu kilolar böyle eriyip gidiyor kuşum
Destekler nilgün'e köstek yapmayalım ya feraha da kıyamadım şimdi
Neyse korkulacak birşey kalmadı çok şükür. ALLAH bugünleri aratmasin.Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
Mendil satalım. Mendil satanlara veriyormuşkılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin eder
Kız seni sevdiğimden diyorumoda doğrudost acı söyler diyosun
Ama nasıl? Vicdanım el vermez. Ona da gaz verelim ki rekabetin tadı çıksın amabilimsel takılıyorum artık
kıy kız kıy sen ona kıymazsan o bana kıyacak
Ona en fazlamgaz Nilgün u takipmet olsun ama geçmesin...Ama nasıl? Vicdanım el vermez. Ona da gaz verelim ki rekabetin tadı çıksın ama
sen kaç kilosun şuan
hım bende takılmıştım82 şekercim. Tartı bozuldu sanki :)
Böyle konularda eline su dökemem tabisideeeebak sonra başka rakip arasan fena olur malum bana orti sanada rakip dayanmıyo
Arsız olmuşun hepten sennnn, böylesini de görmedim heeeeefancynancy şuan tam kaç kilosun tartıldın mı bugun
kızlar duyan duymayana haber versin ilk 72 yi gören kazanır beni destekleyin lütfen
Sabah tartılır haber veririm şekerim, sende tartıl yarın oki?fancynancy şuan tam kaç kilosun tartıldın mı bugun
Aman Allah korumuş, tekrar çok geçmiş olsunKizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim
thy haberi varmı rakip olduğunuzdanBöyle konularda eline su dökemem tabisideeeeiki rakibim varr biri sen öbürü de thy diyerek kokunç kötü bir espriyle sözümü bitireyim. Ayyy kendimden soğudum iyi mi
hahah annem hep der bu dünya arsızlarla karsızlarınArsız olmuşun hepten sennnn, böylesini de görmedim heeeeebak bak köstekliceklermiş beniii
hadi bakalım startSabah tartılır haber veririm şekerim, sende tartıl yarın oki?
Benden sana gelsin Nilgüncümmmmm
Eki Görüntüle 2008477
Geldim kız, amaannn bi de o yorgunluğa senin gazına eliptik. Menü de paylaşıcam birazdan.günün ilk menüsü benden gelsin kızzzzfancynancy nerdesin
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 kk peynir 1 tk tereyağı 1 tk kayısı reçeli 1 dilim tbe 2 kupa yeşil çay
ara sade türk kahvesi 1 kuru incir tarçınlı 10 fıstık
öğlen 2 kk peynirli 1 tabak salata
ara 2 taze kayısı 2 yk yoğurt 1 yk chia
akşam 1 tabak taze fasulye 1 kase naneli pul biberli yoğurt( 1 kilo fasulyeye 2 yk kaşığı zeytinyağı koydum)
su 2 ye tamamlarım
spor 45 dk eliptik 60 kol direnç lastiği ile 10 saniye plank çok zor plank anam
Ay sağol kuzucum yaaaaInşALLAH
Bu sefer kırın su şeytanın bacağını
Vaaayyy Nilgün artık bilimsel takılmaya başladın. Ondan mi bu kilolar böyle eriyip gidiyor kuşum
Destekler nilgün'e köstek yapmayalım ya feraha da kıyamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?