Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Ilac kullanıyor ya çok tehlikeli sınırlara ulaşmaz diye düşünüyorum ama nöbet gerekli yinede. ALLAH yardımcın olsun
Ayşecim ilaçlara rağmen 39 küsürlere çıkıyor ateşi ben anlamıyorum. Çocukta da yetişkinde de ateşten çok korkarım.
Neyse bunu da atlatacağız Allah'ın izniyle.

Ayşecim ilaçlara rağmen 39 küsürlere çıkıyor ateşi ben anlamıyorum. Çocukta da yetişkinde de ateşten çok korkarım.
canım mikrobikse malesef 3 gün iner çıkar diye biliyorum çünkü bende çok sık götürünce doktorumuz ilaç kullanmaya başladıktan sonra 3 gün içinde normal düzene girer vucud demişti inşALLAH çabucak geçer kuzucuğunda rahatlar
tekrar geçmiş olsun

günaydınlarrrr
canım sorma iptal durumdayım artık
2 cocuklulara saygım sonsuz artık
hele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim
muhteşem olmuşun çiklat ım yaa allah nazardan saklasın
Haftaya gelcekmıs sordum ınş eskısı gıbı olmak ıcın ugrascakmış
Ayrıca bu cuma tartılmak ıcın tartı yı nerden bulcam onu dusunuyorum
bekliyorum dört gözle artık bilemem nerden bulursun o tartıyı
ay çok güzelmiş

güle güle giy kız kaftanın gerçekten güzelmiş

ay sorma çocuklar çok azgın bu aralar delirtiyorlar beni
ayy nilgün senin biri kız biri erkek 2 si de erkek olsa o zaman görürsün bazen çıldırmamak için zor tutuyom kendimi bayramda büyüğü anneme bıraktık küçükde bize sardı
canım ant başlamadı mı dr bizim antibiyotikle 5. günde bitmişti gecen sefer

veysişim etap raporunu gör istedim tatilde bırakmazsın artık
uyku sorunu içinse bu aralar kimse uyuyamıyor ela bebişte sıcaklarda tavan yapmış olabilir arada bir anason çayı versen milupanın rahatlar bebiş

Ohhh afiyet olsun, 2 lahmacun götürülmüş. Tatlı krizin mi vardı kuzu? Meyveyle kuru meyve fazla geldi bana. Yanlış anlama senin diğer menülerine göre fazla yani

Menümde XL boy Türk kahvesi var kız. Akşam içtim filtreyi oda 1 fincan.
Çocuklar ve kavgasız ortam? İmkansızzzz öyle güzel güzel oynayan kardeşler, çocuklar ancak reklamlarda oluyor, asıl filmi görüyoruz evde

Bu geceyi de geçirelim 72 saat dolmuş olacak ondan sonra geçmezse yazar artık diye düşünüyorum canım.

canım genelde bebişlerin kendi saati oluyo, ama denenebilir bişi bence, sıkıntı yaratmaz. hergün yarım saat yarım saat çek bakalım, ertesi günlerden belli olur.

ay kaptanım kız erkek farketmiyo bence birde bizimkilerde kıskançlık aldı başını gidiyo kızım çok kıskanıyo kardeşini
çok dikkat ediyorum eşimi kv uyarıyorum oğlan ufak diye daha fazla ilgileniyoruz ondan kaynaklanıyo galiba..
filtre kahve çok zararlı içme diye yazdım kız bende nescafe fincanlarında yapıyorum kahveyi günde 2 tane içiyorum bazen 3 oluyo filtre kahvelerin %30 kahve kalanı kimyasal madde dolu biliyomusun

Ohhh afiyet olsun, 2 lahmacun götürülmüş. Tatlı krizin mi vardı kuzu? Meyveyle kuru meyve fazla geldi bana. Yanlış anlama senin diğer menülerine göre fazla yani
Çok dikkatlisin ciciş evet ben de yazarken farkettim. burası mahrumiyet bölgesi olduğu için yoğurt ayran vs getiremiyorum. onun için meyva badem kahve geçiştiriyorum. Akşamüstü 16,30 gibi çok açıktım onun için en son kayısı badem yedim yoksa yemeyecektim. Lahmacunu ofiste çok konuşunca zaten karnım da açtı canım çok çekti. erken yedim ama onu da

ALLAH tamamına erdirsin. Maşallah güzel gelin olacaksın kız cikilat

Günaydın kızlar, mutlu sabahlar..

İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.

Yaa cok guzel ikisi de cok begendim. Gelinlik fotosu da istiyoruz kesinlikleee

güle güle giy kız kaftanın gerçekten güzelmiş

muhteşem olmuşun
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için sizinle paylaşmak çok hoşuma gidiyor mutlu oluyorum gelinliğim henüz hazır değil o da olunca done done foto çekinip size yollucam ayrıca oynakbasi34 cnm sen 2-3 ay içinde beni cebinden çıkarırsın çok daha güzel elbiseler giyersin

Çekirdek kahve mi? Türk kahvesi gibi o da kız. Asıl o dediğin granül yani paketli toz halinde satılanlar, işte nescafeler ve benzerleri. Ben çekirdekten çektiriyorum. Aslında kahvenin ve kafeinin çok faydası var, upuzuuunnn bir yazı var ama ben üşenmişken okumaya size de link atmiyim şimdi.

Afiyet olsun şekerim.

hele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim
Doğrudur kaptanım, sana zaten ayrı bi saygım var. Hem coluk cocuk hem de her şeye yetisiyosun valla masallah
canım genelde bebişlerin kendi saati oluyo, ama denenebilir bişi bence, sıkıntı yaratmaz. hergün yarım saat yarım saat çek bakalım, ertesi günlerden belli olur.
Ya bugün şundan dolayı aklıma geldi, 10 dakika önce yatağında mışıl mışıl uyuyordu, 10 dakika sonra gaz sancısı gelmiş, gözü açılmıyor ama gaz sancısı çektiğinden kakasını yapana kadar uyandı tabi. O damla da bagirsaklara etki ediyor ya belki kaka saatini de erteler dedim, denemekten zarar gelmez bence de
Çekirdek kahveden zarar gelmez güzelim nescafe gibi değil, hatta cok faydalı
Derkeen Ferahcım da aynı seyi demiş

Kızlar annem gitti, evde yalnızım artık. Sabahtan da kadın doğumcuma doğum sonrası kontrole gittim, her şey iyiymiş. Kilo olarak da hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi, çok mutlu oldum :)
Slingte emziriyorum Umut'u, zaten sürekli meme istiyor, normal şekilde durmuyor gibi bi şey. Geçtim bilgisayarın başına, dizi film falan izleyeceğim artık. Allahtan annem dün yemek falan yapıp gitti. Bende durumlar bu şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…