- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.781
Ayşecim ilaçlara rağmen 39 küsürlere çıkıyor ateşi ben anlamıyorum. Çocukta da yetişkinde de ateşten çok korkarım.Geçmiş olsun canım. Ilac kullanıyor ya çok tehlikeli sınırlara ulaşmaz diye düşünüyorum ama nöbet gerekli yinede. ALLAH yardımcın olsun
canım mikrobikse malesef 3 gün iner çıkar diye biliyorum çünkü bende çok sık götürünce doktorumuz ilaç kullanmaya başladıktan sonra 3 gün içinde normal düzene girer vucud demişti inşALLAHAyşecim ilaçlara rağmen 39 küsürlere çıkıyor ateşi ben anlamıyorum. Çocukta da yetişkinde de ateşten çok korkarım.
Neyse bunu da atlatacağız Allah'ın izniyle.
canım sorma iptal durumdayım artık
hele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim2 cocuklulara saygım sonsuz artık
muhteşem olmuşun çiklat ım yaa allah nazardan saklasınKızlar size neler gondercem
Eki Görüntüle 2016266 Eki Görüntüle 2016267 Eki Görüntüle 2016268
Kına elbiselerim nasıllar?
bekliyorum dört gözle artık bilemem nerden bulursun o tartıyıHaftaya gelcekmıs sordum ınş eskısı gıbı olmak ıcın ugrascakmış
Ayrıca bu cuma tartılmak ıcın tartı yı nerden bulcam onu dusunuyorum
ayy nilgün senin biri kız biri erkek 2 si de erkek olsa o zaman görürsün bazen çıldırmamak için zor tutuyom kendimi bayramda büyüğü anneme bıraktık küçükde bize sardıay çok güzelmiş
güle güle giy kız kaftanın gerçekten güzelmiş
ay sorma çocuklar çok azgın bu aralar delirtiyorlar beni
canım ant başlamadı mı dr bizim antibiyotikle 5. günde bitmişti gecen seferAyşecim ilaçlara rağmen 39 küsürlere çıkıyor ateşi ben anlamıyorum. Çocukta da yetişkinde de ateşten çok korkarım.
Neyse bunu da atlatacağız Allah'ın izniyle.
veysişim etap raporunu gör istedim tatilde bırakmazsın artıkGüncelleme Notu: Bireysel sıralamada Seydan94 adlı üyemizle ilgili yaptığım hata nedeniyle, ilgili link değişimi.
524. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-141#post-51932963
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
- Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
BİREYSEL SIRALAMA
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 524. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51959151
İlk ona, ikişer üyesini yerleştiren 1. ve 7. ve 8. ve 9. takımlara tebrikler!
515-524 etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: obezzto
4. Takım: asl1can
5. Takım: servey
14. Takım: poncikbirgelincik
Toplamda 112 üyenin yer aldığı sıralama listesinde kalan 108 kişi, son iki ay zarfında kilo vermeyi başarmışlardır. Tebrikler!
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
3. Takımdan Kkli_kadin mezun oldu, tebrikler. Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-51945391
12. Takımdan MiuLego mezun oldu, tebrikler. Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-51946368
Arzu eden başarı hikayesini linkini vermiş olduğum başlıkta paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 524. Etap birincisi; 9. Takımdan seydan94 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Ohhh afiyet olsun, 2 lahmacun götürülmüş. Tatlı krizin mi vardı kuzu? Meyveyle kuru meyve fazla geldi bana. Yanlış anlama senin diğer menülerine göre fazla yaniDünkü menum gelsin.
Sabah
1kk peynir
6-7tn zeytin
Çeyrek simit
1fincan nescafe sade
1 taze kayısı
1tane kayısı kadar şeftali
Öğlen
5yk k.fasulye
Salata
Ara
Sade türk kahvesi şeftali
Ara
3 gün kurusu 6tn badem
Akşam
2 lahmacun salata ayran
Yoğurt kürü
3ltden fazla su
Ev ahalisini yatırıp spor yapacaktım. Tv de jessica açarken uyumuşum
Koltukta belim boynum da tutulmuş gece yarısı eşim söyle ne söyle ne kaldırdı beni
Menümde XL boy Türk kahvesi var kız. Akşam içtim filtreyi oda 1 fincan.ay bende tek benimkiler mi böyle diğer kardeşler güzel güzel oynuyo sanıyordum
çok filtre kahve içiyosun türk kahvesi içsene karatay içinde domatesten 1000 kat daha fazla antioksidan ve bağırsaklar için yararlı olan potasyum var diyo sınırlamada getirmiyo ne kadar içmek isterseniz için diyo
ay bu sabah bi uyandım buz gibi hava nasıl serinlemiş şükür akşam camları kapatım soğuk oldu diye normale döndük
Çok sağol Nilgüncümcanım mikrobikse malesef 3 gün iner çıkar diye biliyorum çünkü bende çok sık götürünce doktorumuz ilaç kullanmaya başladıktan sonra 3 gün içinde normal düzene girer vucud demişti inşALLAHçabucak geçer kuzucuğunda rahatlar
tekrar geçmiş olsun
Bu geceyi de geçirelim 72 saat dolmuş olacak ondan sonra geçmezse yazar artık diye düşünüyorum canım.günaydınlarrrr
hele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim
muhteşem olmuşun çiklat ım yaa allah nazardan saklasın
bekliyorum dört gözle artık bilemem nerden bulursun o tartıyı
ayy nilgün senin biri kız biri erkek 2 si de erkek olsa o zaman görürsün bazen çıldırmamak için zor tutuyom kendimi bayramda büyüğü anneme bıraktık küçükde bize sardı
canım ant başlamadı mı dr bizim antibiyotikle 5. günde bitmişti gecen sefer
Biz bugün yine 5:30'da uyandık.wendy canım sana bi sey soracağım yine bi fikrin var mıdır? Bu Umut her sabah aynı saatte gaz sancısıyla uyanıyor ve kakasını yapıyor. Hiç sekmiyor. Acaba diyorum Biogaia damlayı verdiğim saat mi etkiliyordur? Onu böyle yavas yavas ileri çeksem bağırsak hareketleri de ona göre duzenlenir mi acaba? :) umutsuz anne ördeğin kafası bunlara çalışıyor iste anca
ay kaptanım kız erkek farketmiyo bence birde bizimkilerde kıskançlık aldı başını gidiyo kızım çok kıskanıyo kardeşinigünaydınlarrrr
hele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim
muhteşem olmuşun çiklat ım yaa allah nazardan saklasın
bekliyorum dört gözle artık bilemem nerden bulursun o tartıyı
ayy nilgün senin biri kız biri erkek 2 si de erkek olsa o zaman görürsün bazen çıldırmamak için zor tutuyom kendimi bayramda büyüğü anneme bıraktık küçükde bize sardı
canım ant başlamadı mı dr bizim antibiyotikle 5. günde bitmişti gecen sefer
filtre kahve çok zararlı içme diye yazdım kız bende nescafe fincanlarında yapıyorum kahveyi günde 2 tane içiyorum bazen 3 oluyoMenümde XL boy Türk kahvesi var kız. Akşam içtim filtreyi oda 1 fincan.
Çocuklar ve kavgasız ortam? İmkansızzzzöyle güzel güzel oynayan kardeşler, çocuklar ancak reklamlarda oluyor, asıl filmi görüyoruz evde
yok canım benim evde koyacak yer yok. Olsa eliptik alacağım ama....istiyosan yollayayım step tahtasını
günaydın
günaydın ortikim
günaydın
he bizde bi laf var vakvakın diline düşeceğine kör kuyulara düş diye
ay al hemen eliptik zevkli ve kolay ben sevdimyok canım benim evde koyacak yer yok. Olsa eliptik alacağım ama....
Çok dikkatlisin cicişOhhh afiyet olsun, 2 lahmacun götürülmüş. Tatlı krizin mi vardı kuzu? Meyveyle kuru meyve fazla geldi bana. Yanlış anlama senin diğer menülerine göre fazla yani
Vayyyyy süpersinnnnnCidden kaftanında çok çok güzel ama özellikle elbiseye ba - yıl - dım
Tabi insan ince olunca ne giyse yakışırben giysem herhalde dolmalık bibere dönerim
Rabbim ömür boyu ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inşallah herşeyin gönlünce olurAminnnnnnn
ALLAH tamamına erdirsin. Maşallah güzel gelin olacaksın kız cikilat
Günaydın kızlar, mutlu sabahlar..
İnanamıyorum sana çiklatım, hiç fazlalık yok maşallah kız sana. Elbiseler çok çok yakışmış, güle güle giyin, hep mutlu ol.. gelinlik fotosu da isteriz.
Yaa cok guzel ikisi de cok begendim. Gelinlik fotosu da istiyoruz kesinlikleee
güle güle giy kız kaftanın gerçekten güzelmiş
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için sizinle paylaşmak çok hoşuma gidiyor mutlu oluyorum gelinliğim henüz hazır değil o da olunca done done foto çekinip size yollucam ayrıcamuhteşem olmuşun
Çekirdek kahve mi? Türk kahvesi gibi o da kız. Asıl o dediğin granül yani paketli toz halinde satılanlar, işte nescafeler ve benzerleri. Ben çekirdekten çektiriyorum. Aslında kahvenin ve kafeinin çok faydası var, upuzuuunnn bir yazı var ama ben üşenmişken okumaya size de link atmiyim şimdi.ay kaptanım kız erkek farketmiyo bence birde bizimkilerde kıskançlık aldı başını gidiyo kızım çok kıskanıyo kardeşini
çok dikkat ediyorum eşimi kv uyarıyorum oğlan ufak diye daha fazla ilgileniyoruz ondan kaynaklanıyo galiba..
filtre kahve çok zararlı içme diye yazdım kız bende nescafe fincanlarında yapıyorum kahveyi günde 2 tane içiyorum bazen 3 oluyofiltre kahvelerin %30 kahve kalanı kimyasal madde dolu biliyomusun
Afiyet olsun şekerim.Çok dikkatlisin cicişevet ben de yazarken farkettim. burası mahrumiyet bölgesi olduğu için yoğurt ayran vs getiremiyorum. onun için meyva badem kahve geçiştiriyorum. Akşamüstü 16,30 gibi çok açıktım onun için en son kayısı badem yedim yoksa yemeyecektim. Lahmacunu ofiste çok konuşunca zaten karnım da açtı canım çok çekti. erken yedim ama onu da
Doğrudur kaptanım, sana zaten ayrı bi saygım var. Hem coluk cocuk hem de her şeye yetisiyosun valla masallahhele 2 erkek olunca saygın daha bir artar ördeğim
Ya bugün şundan dolayı aklıma geldi, 10 dakika önce yatağında mışıl mışıl uyuyordu, 10 dakika sonra gaz sancısı gelmiş, gözü açılmıyor ama gaz sancısı çektiğinden kakasını yapana kadar uyandı tabi. O damla da bagirsaklara etki ediyor ya belki kaka saatini de erteler dedim, denemekten zarar gelmez bence decanım genelde bebişlerin kendi saati oluyo, ama denenebilir bişi bence, sıkıntı yaratmaz. hergün yarım saat yarım saat çek bakalım, ertesi günlerden belli olur.
Çekirdek kahveden zarar gelmez güzelim nescafe gibi değil, hatta cok faydalıay kaptanım kız erkek farketmiyo bence birde bizimkilerde kıskançlık aldı başını gidiyo kızım çok kıskanıyo kardeşini
çok dikkat ediyorum eşimi kv uyarıyorum oğlan ufak diye daha fazla ilgileniyoruz ondan kaynaklanıyo galiba..
filtre kahve çok zararlı içme diye yazdım kız bende nescafe fincanlarında yapıyorum kahveyi günde 2 tane içiyorum bazen 3 oluyofiltre kahvelerin %30 kahve kalanı kimyasal madde dolu biliyomusun
Derkeen Ferahcım da aynı seyi demişÇekirdek kahve mi? Türk kahvesi gibi o da kız. Asıl o dediğin granül yani paketli toz halinde satılanlar, işte nescafeler ve benzerleri. Ben çekirdekten çektiriyorum. Aslında kahvenin ve kafeinin çok faydası var, upuzuuunnn bir yazı var ama ben üşenmişken okumaya size de link atmiyim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?