- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.801
Doğrudur kaptanım, sana zaten ayrı bi saygım var. Hem coluk cocuk hem de her şeye yetisiyosun valla masallah
Ya bugün şundan dolayı aklıma geldi, 10 dakika önce yatağında mışıl mışıl uyuyordu, 10 dakika sonra gaz sancısı gelmiş, gözü açılmıyor ama gaz sancısı çektiğinden kakasını yapana kadar uyandı tabi. O damla da bagirsaklara etki ediyor ya belki kaka saatini de erteler dedim, denemekten zarar gelmez bence de
Çekirdek kahveden zarar gelmez güzelim nescafe gibi değil, hatta cok faydalı
Derkeen Ferahcım da aynı seyi demiş
Hadi bakalım Şeymacım, umutcukla başbaşa günleriniz başladı. Allah kolaylık versin canımm.Kızlar annem gitti, evde yalnızım artık. Sabahtan da kadın doğumcuma doğum sonrası kontrole gittim, her şey iyiymiş. Kilo olarak da hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi, çok mutlu oldum :)
Slingte emziriyorum Umut'u, zaten sürekli meme istiyor, normal şekilde durmuyor gibi bi şey. Geçtim bilgisayarın başına, dizi film falan izleyeceğim artık. Allahtan annem dün yemek falan yapıp gitti. Bende durumlar bu şekilde :)
Valla ben anlamıyorum Ferahcım gaz sancısı mııı meme isteği mii... Sürekli meme veriyorum arkadaşa, anca o şekilde susuyor çünküHadi bakalım Şeymacım, umutcukla başbaşa günleriniz başladı. Allah kolaylık versin canımm.Gaz sancıları da geçince tadından yenmeyecekkk
Nerde okumuştum hatırlamıyorum şimdi, bebekler memeyi kendilerinin sanıyorlarmışValla ben anlamıyorum Ferahcım gaz sancısı mııı meme isteği mii... Sürekli meme veriyorum arkadaşa, anca o şekilde susuyor çünkü
Hahah kendi elinin kolunun farkında değil ama memeyi kendinin mi sanıyor şapşikler
Nerde okumuştum hatırlamıyorum şimdi, bebekler memeyi kendilerinin sanıyorlarmışhatta anneyi bile
O yüzden o kadar kıyamet kopuyormuş şekercim. Birde emnek onları rahatlatıyor ya bir nevi ağrı kesici. Bir süre yapışık gezeceksiniz artık
Canim emzik denediniz mi?Valla ben anlamıyorum Ferahcım gaz sancısı mııı meme isteği mii... Sürekli meme veriyorum arkadaşa, anca o şekilde susuyor çünkü
Denemez miyim? Her çeşit emziği aldım, hiçbirini kabul etmedi. İlk başlarda almıştı aslında sonra onu da kabul etmez oldu. Hele bugün daha fena sanki, memeden ayrıldığı an başlıyor ağlamaya. Kolik değil demiştim ama kolik mi acaba bu çocuk... ÇıldıricimmmCanim emzik denediniz mi?
Kızlar annem gitti, evde yalnızım artık. Sabahtan da kadın doğumcuma doğum sonrası kontrole gittim, her şey iyiymiş. Kilo olarak da hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi, çok mutlu oldum :)
Slingte emziriyorum Umut'u, zaten sürekli meme istiyor, normal şekilde durmuyor gibi bi şey. Geçtim bilgisayarın başına, dizi film falan izleyeceğim artık. Allahtan annem dün yemek falan yapıp gitti. Bende durumlar bu şekilde :)
Inan hep onu düşünüyorum emmeyen bebekleri nasıl sakinlestiriyorlar acaba diye... Emerken dünya yansa umrunda değil. Gündüz sadece öyle uyuyor.iyi ki emiyolar, emince susuyolar, sus hiç bişi deme. yeğenim hem emmedi hemde hiç susmuyodu taa ki sünnete kadar. ay çok zor yaa. şimdi akıllı mı akıllı ama sıpam, ilk dinleyişte ezberliyo tüm şarkıları.
allah kavuştursun tatlım zor bir süreç ama çekirdek aile olarak kaldığınız için güzel bir süreç aynı zamandaKızlar annem gitti, evde yalnızım artık. Sabahtan da kadın doğumcuma doğum sonrası kontrole gittim, her şey iyiymiş. Kilo olarak da hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi, çok mutlu oldum :)
Niyet ettim yazınca oruçlusun diye anladım bi an. Benim kafa uçmuş harbidenKızlar bugün niyet ettim ALLAH'IN izniyle inşALLAH uykuya galip gelip 2saat jessica yapacağım.
Niyet edince olur belki dedimNiyet ettim yazınca oruçlusun diye anladım bi an. Benim kafa uçmuş harbiden
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için sizinle paylaşmak çok hoşuma gidiyor mutlu oluyorum gelinliğim henüz hazır değil o da olunca done done foto çekinip size yollucam ayrıcaoynakbasi34 cnm sen 2-3 ay içinde beni cebinden çıkarırsın çok daha güzel elbiseler giyersin
Bende öyle sandım bir anNiyet ettim yazınca oruçlusun diye anladım bi an. Benim kafa uçmuş harbiden
Allah rahmet eylesinSelamın Aleyküm kızlarrrrr
Bugün bir tanıdığımızın cenazesine gittik akşam üzere ancak gelebildim evime
Eşi ve 22 yaşındaki kızı için çok zor bir süreç ama yine helal olsun ki sağlam durmak için çok çabaladılararada sinirleri doğal olarak boşalıyordu ama en azından artık Anneciği / çok sevdiği eşi acı çekmiyor diye biraz kendilerini teskin etmeye çalışıyorlardı ( beynindeki tümörden dolayı 2 ameliyat oldu ve 2ci ameliyattan sonra da maalesef iyice elden ayaktan kesilmiş hatta yemek yeme yetisini de kaybetmişti )
Mekanı cennet olur inşallah çooook çoook yüreği güzel bir insandı rahmetli
Yarında sırf Annemin 92 yaşındaki Teyzesi hiç denize gitmedim denizi görmek istiyorum dedi diye denize gidiyoruz
Annem ve kızkardeşim birşeyler yapacaklar ama bana uygun olmadı için ben kendi yiyeceklerimi kendim götüreceğim
Sabah kahvaltısı zaten sıkıntı değilöğlenlikte kendime birazdan çorba yapıp kavanoza koyacağım yanına bir güzel salata yaparım bol limonlu yağsız tabiki birde ayran
Akşamlık nerde yenir bilmiyorum ama ara öğünlerim için de yeşil çay ve kuru kayısı yada herhangi bir meyve alırım
Kesin kararlıyım bol suyla kaçamaksız atlatacağım bu günü ve hazır deniz görmüşken suyun içinde bol bol hareket edip fazla dalga yada akıntı yoksa yüzerim ( karadenize bağlı bir yere gideceğiz ve sakata gelmiyeyim diye dikkat ederim tabiki)
Cuma diyetisyen randevusu var bari öncesinde biraz daha spor yapmış olurum
Allah razı olsun canım güzel düşüncelerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?