- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.521
Canım benim senin bu menülerin hali nedir yavrucağzım? Dengeli beslenmen lazım kilo vermek için az yemen değil. Kahvaltın çok az, öğle yok, akşamda kötü.bence biraz düzeltmelisin öğünlerini canım.
Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde miii? Kuzum benim öyle bi lüksüm yok maalesef. Ücretsiz izin alsam bile doktora beklemez :)
+100 'den bi sey olmaz kuzum, verirsin hemencik
Evde mayala yoğurdunu ondan yap, ben artık öyle yapıyorum. Hazır paketlerde vardır bi sey mutlaka
Ben tartılmadım bu sabah ya
Hahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız?sneaker deyince aklıma niye çukulata geldi :))) ayy bi de köstebek gibi her yeri kazmışlar bir tane düzz caddemiz yok heryer engebeli.... Türkiye de topuklu ayakkabıyla yürüyebilen hatunlara yüksek başarı ödülü vermek lazım.... bu günde +10 cm im :)) ama çok rahat gı .... ama engebeli arazi fena.....
Hahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız?sonra bidaha okudum mesajı, jeton öyle düştü
Yok, en azından kahveni demler oturup içebilirsin demek istemiştim canım. :)Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde miii? Kuzum benim öyle bi lüksüm yok maalesef. Ücretsiz izin alsam bile doktora beklemez :)
+100 'den bi sey olmaz kuzum, verirsin hemencik
Evde mayala yoğurdunu ondan yap, ben artık öyle yapıyorum. Hazır paketlerde vardır bi sey mutlaka
Ben tartılmadım bu sabah ya
sneaker deyince aklıma niye çukulata geldi :))) ayy bi de köstebek gibi her yeri kazmışlar bir tane düzz caddemiz yok heryer engebeli.... Türkiye de topuklu ayakkabıyla yürüyebilen hatunlara yüksek başarı ödülü vermek lazım.... bu günde +10 cm im :)) ama çok rahat gı .... ama engebeli arazi fena.....
Aklınızda çikolatadaymışHahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız?sonra bidaha okudum mesajı, jeton öyle düştü
Bende içcem birazdanyeşil çaylar içiliyo muuuuuuuuuu? yok mu bana eşlik eden.....
Yok, en azından kahveni demler oturup içebilirsin demek istemiştim canım. :)
Cuma günü 74 ü görmek istiyorummmm artık çünkü saçlarımı boyamam lazım. Kendime ödül mü oldu ceza mı bu hedef koyma kararım bilmiyorum.
Aklınızda çikolatadaymış
Bugününde sporu tamam..
Amaa ben tartılamıyorum..
Hadi inşALLAH.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demiştiminik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum
Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallahbu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese
Benim bir sefim vardi bana demişti ki; (o zaman 27 yasimda yeni boşanmıştım) kadınlar belli bir yaşı geçtikten sonra evlenmemeliler. Sıra adam gibi adamlar 30dan önce evleniyor geriye artıklar kalıyor. Kısmet işte. Bana da öküz düştüne diyeyim canım, hayat şartları bu kadar zor olunca, bazı şeyler mecburiyetten oluyor işte... yanlış anlama olay sadece maddi değil, manevi olarak adam bulmakta zor.
Ölüm orucundamisin?günaydın beybileeer,
haftasonu 1 top beyaz dondurma yedim.... ama çok yürüdüm akşam yemeği yemedim.... hemide topuklu ayakkabılarla yürüdüm.... gerçi ayakkabım rahattı ama bir önceki ayakkabım ayağımı parçaladığından fena oldu :) 10 cm uzun olmak bi harika dostum :))
dünkü menüm
sabah 3 parça peynir
3 ceviz
2 erik mor yuvarlak olandan
ara
2 erik
yarım paket etiform
2 bardak ayran --bitti daha da almıcam inşallah sıcaklardan herhalde çekiyor beni...
akşam 1 top beyaz dondurma 1 b sütlü şekersiz nescafe
su 1,5 lt
1 b soda
3 f kahve :)
spor
2 saat yürüyş güneşin altında ooohhh miss öldüm resmen.....
Hadi benden şimdilik bu kadar kuzular, veletlerim ve evle ilgileneyim birazda, çamaşırlar ağlıyorlar bizi yıkaaa biziii yıkaaaaa diye
Gunaydın genclıkkk
Ölüm orucundamisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?