Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

düzeltcem dur daha yeni başlıyorum rejim moduna girme çabalarım bunlar.... midem küçülsün azıcık...

evet öyle yapayım ben iyisimi....

Hahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız? sonra bidaha okudum mesajı, jeton öyle düştü

Yok, en azından kahveni demler oturup içebilirsin demek istemiştim canım. :)
Cuma günü 74 ü görmek istiyorummmm artık çünkü saçlarımı boyamam lazım. Kendime ödül mü oldu ceza mı bu hedef koyma kararım bilmiyorum.

Hahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız? sonra bidaha okudum mesajı, jeton öyle düştü
Aklınızda çikolatadaymış

aaaaa zor çatlardım ben olsam.... hadi görürsün inşallah....

Aklınızda çikolatadaymış

eee yaaaani naısl olmasın...

Aslında bu hafif bez spor ayakkabılar var ya ondan bahsetmeye çalışmıştım, yanlış mı yazdım gııııı btlbetul morordek

araştırdım öğrendim... entellektüel insansın vesselam....

Bugününde sporu tamam..
Amaa ben tartılamıyorum..

oo erkencisin....

Hadi inşALLAH. moni den sonra sıra sende heyecanla bekliyoruz canım

ne diyeyim canım, hayat şartları bu kadar zor olunca, bazı şeyler mecburiyetten oluyor işte... yanlış anlama olay sadece maddi değil, manevi olarak adam bulmakta zor.
Benim bir sefim vardi bana demişti ki; (o zaman 27 yasimda yeni boşanmıştım) kadınlar belli bir yaşı geçtikten sonra evlenmemeliler. Sıra adam gibi adamlar 30dan önce evleniyor geriye artıklar kalıyor. Kısmet işte. Bana da öküz düştü erkeklerin bizim kadar ince düşünceli naifide olmuyor. Olsa sanırım onu da biz beğenmeyiz. Orta halini bulan da şanslı zaten. ALLAH bir ömür mutlu etsin onlarida

Ölüm orucundamisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…