- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.561
Aman ne güzel işte evde kalmış mış he evlenince tek kocayı almıyon beraberindeki enerji emicileride bedava veriyorlarhee önceki yazlar zayıfmıydık :)
zayıflıyoz işte acelen ne.... hem sen depresyonundaysan ben ölem o vakit.. bak bi de üstüne evde kaldım :)))) no depresyon olacak bu iş...
Aman ne güzel işte evde kalmış mış he evlenince tek kocayı almıyon beraberindeki enerji emicileride bedava veriyorlar
Heee ağaç kavuğundan çıkanlar var sanki çöpsüz üzüm bulacak mış daha çok beklersin o zaman...kedi al sen kediaman sende pembe panjurlu hayallerimin içine hain kurdu katmayıver... ben çöpsüz üzüm bulcem :)
Heee ağaç kavuğundan çıkanlar var sanki çöpsüz üzüm bulacak mış daha çok beklersin o zaman...kedi al sen kedi
Ay ne güzel işte temizlediğin temiz durur dağıtan olmaztüyleri dökülüyo yaşayamam ben kediyle sokakta besliyorum anca... pis olabilirim ama benimde kendime göre kurallarım var :)
Hadi inşALLAH. @moni den sonra sıra sende heyecanla bekliyoruz canım
3 mil demek 45 dakika demek, 45 dakika kucağımda dursun kurban keserim yahuhaklısın canım, belki kucağında leslie yaparsan yaparsın, o da 1 mile falan, öle 3 mile falan hayatta durmaz kucağında :)
Kız gene noldu kv ile bi şeyler olmuş heralde?Aman ne güzel işte evde kalmış mış he evlenince tek kocayı almıyon beraberindeki enerji emicileride bedava veriyorlar
Bi sen anlıyom benim dilimden ordekim aman gıcık oluyorum usta getirmişler evin altına yapmaya başladılar sabah tartıştık yine işte bütün enerjimi emdi sinirlerim çok bozulmuş 10yılsır bugun farkettim3 mil demek 45 dakika demek, 45 dakika kucağımda dursun kurban keserim yahu
Dediğin gibi 1 mil bile güzel bi şey :)
Kız gene noldu kv ile bi şeyler olmuş heralde?
Sende çok akem kızsınnn vallahaaaaaa zor çatlardım ben olsam.... hadi görürsün inşallah....
eee yaaaani naısl olmasın...
araştırdım öğrendim... entellektüel insansın vesselam....
oo erkencisin....
Amin canımBenim bir sefim vardi bana demişti ki; (o zaman 27 yasimda yeni boşanmıştım) kadınlar belli bir yaşı geçtikten sonra evlenmemeliler. Sıra adam gibi adamlar 30dan önce evleniyor geriye artıklar kalıyor. Kısmet işte. Bana da öküz düştüerkeklerin bizim kadar ince düşünceli naifide olmuyor. Olsa sanırım onu da biz beğenmeyiz. Orta halini bulan da şanslı zaten. ALLAH bir ömür mutlu etsin onlarida
HahahahahaaaaaAl benden de o kadarherhalde kendine rakip gördü kilo vermesin diye mi diye dusurken jeton düştü
Allah iyiliğini versin kız, hahahaaaaa, bu memlekette artık değil mini etek giymek v yaka bile sıkıntı olacak diyeyim sanaben zayıflıyım hemen mini etek alcam kendime... gerçi dövüyolar sokakta giyeni ama olsun evde giyerim ben :))
Şeker orucunun yan etkisi sanırım
benim aklıma geliş sebebi tamamen pis boğazlıktan sen baya entrika kurmuşsun :)))
Doğru yazmışsın sen biz yanlış anlamışız
ya bu devirde dört dörtlük erkekte kadın da yok bence. Bu devirde aklında her daim boşanma fikri yoksa güzel bi evliliğin var demek. öle mıçmıç aşk böcüklerinin evlilikleri de beter ötesi hiç göründükleri gibi değiller. bazen bdv'de okuyorum, boşanıyoruz diye tüm aileyi başlarına topluyolar, kv görümce surat yapıyo diye ertesi gün kocişiyle gülücüklü foto atma derdine düşüyolar sonra da.
hiç takılma kaptanım, onların değil senin de tatilin bu, tak gözlüğünü, al eline kitabını, ohh mis.
şeker orucu başladı mı?
cumaya kadar salıpta artıya geçme sakın banuş, hadi artık çok bekledik.
insan doğum sonrası işe koşarak gidiyo ama 3-5 ay sonra evde olmanın keyfi de bi başkaymış, keşke az daha keyif yapsaymışım diyosun. öle acaiplikler işte.
+100 de ne var, cumaya eksilere gidiyoruz :)
konuş ferahcım :)
Geçmiş olsunaz su içeyim bari, hastalarımızdan biri kötü oldu bayaa, haftaya stresle başladık
Hehehe tatlı cıısssss, sana da cıs artık şeymacım.Rezene çayı olmaz mı? :)
Ișe geri dönünce de içerim heralde ya
Ya da bunlar güzel hayaller, bilmiyorum
Ne renge boyatacaksin saçını? :) biz de haftaya annemin yanına gideceğiz, Aydın'daki kuaförüme uğrayacağım gitmisken saçımı bi şekle sokayım :)
Yok doğru yazdın da işte akıl tatlıda olunca
Sen tartılma, cezalısın
Bence kadınlar degil erkekler de belli bi yaştan sonra evlenmemeli. Evlilik, cocuk bunlar genc yaşta akıl başta degilken yapılacak seyler
Sende çok akem kızsınnn vallaha
Hahahahahaaaaa
Allah iyiliğini versin kız, hahahaaaaa, bu memlekette artık değil mini etek giymek v yaka bile sıkıntı olacak diyeyim sana
Bugun tartıldım 72,1 cıktım çüş dıyorum cüşş
mıç mıç ilişkileri bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Öyle çok romantik de değilim. Aman takılmıyorum da. Birde ben bu kadarçık romantikken herşeyi kutlayan hediyeler alan özel günleri parti havası verip çok mana yükleyen bir adam olsa vay halimeya bu devirde dört dörtlük erkekte kadın da yok bence. Bu devirde aklında her daim boşanma fikri yoksa güzel bi evliliğin var demek. öle mıçmıç aşk böcüklerinin evlilikleri de beter ötesi hiç göründükleri gibi değiller. bazen bdv'de okuyorum, boşanıyoruz diye tüm aileyi başlarına topluyolar, kv görümce surat yapıyo diye ertesi gün kocişiyle gülücüklü foto atma derdine düşüyolar sonra da.
hiç takılma kaptanım, onların değil senin de tatilin bu, tak gözlüğünü, al eline kitabını, ohh mis.
şeker orucu başladı mı?
cumaya kadar salıpta artıya geçme sakın banuş, hadi artık çok bekledik.
insan doğum sonrası işe koşarak gidiyo ama 3-5 ay sonra evde olmanın keyfi de bi başkaymış, keşke az daha keyif yapsaymışım diyosun. öle acaiplikler işte.
+100 de ne var, cumaya eksilere gidiyoruz :)
konuş ferahcım :)
ALLAH şifa versin. Hastalarımızdan derken?az su içeyim bari, hastalarımızdan biri kötü oldu bayaa, haftaya stresle başladık
Bi sen anlıyom benim dilimden ordekim aman gıcık oluyorum usta getirmişler evin altına yapmaya başladılar sabah tartıştık yine işte bütün enerjimi emdi sinirlerim çok bozulmuş 10yılsır bugun farkettimiyiki seninkiler uzakta
ALLAH şifa versin. Hastalarımızdan derken?
Bugun tartıldım 72,1 cıktım çüş dıyorum cüşş
Kızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırım
aynen tehlikeli oldu ülkemiz...
olur öyle vakalar mühim olan cuma.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?