Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hee önceki yazlar zayıfmıydık :)

zayıflıyoz işte acelen ne.... hem sen depresyonundaysan ben ölem o vakit.. bak bi de üstüne evde kaldım :)))) no depresyon olacak bu iş...
Aman ne güzel işte evde kalmış mış he evlenince tek kocayı almıyon beraberindeki enerji emicileride bedava veriyorlar

Hadi inşALLAH. @moni den sonra sıra sende heyecanla bekliyoruz canım

İnşallah canım çooook çoook heycan yaptım kesinlikle liste dışına da çıkmadan devam ediyorum şükür bol suyla
Bakalım cumartesi inşallah müjdeli haberler dönerim belki cuma bile
Bu arada evdeki tartı 1 kg fazla gösteriyordu bende deneye deneye diyetisyenle aynı sonucu aldığım noktayı banyoda buldum artık net rakam görebiliyorum

haklısın canım, belki kucağında leslie yaparsan yaparsın, o da 1 mile falan, öle 3 mile falan hayatta durmaz kucağında :)
3 mil demek 45 dakika demek, 45 dakika kucağımda dursun kurban keserim yahu
Dediğin gibi 1 mil bile güzel bi şey :)
Aman ne güzel işte evde kalmış mış he evlenince tek kocayı almıyon beraberindeki enerji emicileride bedava veriyorlar
Kız gene noldu kv ile bi şeyler olmuş heralde?

3 mil demek 45 dakika demek, 45 dakika kucağımda dursun kurban keserim yahu
Dediğin gibi 1 mil bile güzel bi şey :)

Kız gene noldu kv ile bi şeyler olmuş heralde?
Bi sen anlıyom benim dilimden ordekim aman gıcık oluyorum usta getirmişler evin altına yapmaya başladılar sabah tartıştık yine işte bütün enerjimi emdi sinirlerim çok bozulmuş 10yılsır bugun farkettim iyiki seninkiler uzakta

Amin canım

Al benden de o kadar herhalde kendine rakip gördü kilo vermesin diye mi diye dusurken jeton düştü
Hahahahahaaaaa

ben zayıflıyım hemen mini etek alcam kendime... gerçi dövüyolar sokakta giyeni ama olsun evde giyerim ben :))
Allah iyiliğini versin kız, hahahaaaaa, bu memlekette artık değil mini etek giymek v yaka bile sıkıntı olacak diyeyim sana

Şeker orucunun yan etkisi sanırım

benim aklıma geliş sebebi tamamen pis boğazlıktan sen baya entrika kurmuşsun :)))

Doğru yazmışsın sen biz yanlış anlamışız

Dünden başladık wendicim şeker orucuna. Daha şükür kazam olmadı :) azimle devam ediyorum, bu iş bana yarayacak inşallahhh, cuma günü 74 ü göreceğime inanıyorummmmm.
+100 diğer haftalarıma göre miiiikemmel bir sonuç, +1,5 +2 geldiğim pazartesiler içimde ukdedir

az su içeyim bari, hastalarımızdan biri kötü oldu bayaa, haftaya stresle başladık
Geçmiş olsun canım ben su kısmını anlayamadım neden az su içiyorsun?

Hehehe tatlı cıısssss, sana da cıs artık şeymacım.
Saçımı tarçın bakıra boyayacağım canım. Yani şu;
Nasıl amaaaa?

Şimdiki hali de şu;

Bide kestirmem lazım çok kırılmış saçlarım.

mıç mıç ilişkileri bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Öyle çok romantik de değilim. Aman takılmıyorum da. Birde ben bu kadarçık romantikken herşeyi kutlayan hediyeler alan özel günleri parti havası verip çok mana yükleyen bir adam olsa vay halime benim için hatırlamak yetiyor. yoksa hediye de çok sorun değil. Tabi alırsa da sevinirim niye aldın demem
Şeker orucu başladı canım. Dün biraz fazla meyve yedim onun için başlamadım. Hava sıcak. soğuk soğuk meyveleri görünce dayanamadım. Yemek yemedim meyve yedim o derece yani

Ayy geliyolar yani sen kiminle tartıştın kv ile mi? Eşin var mıydı yanında? Allahtan üste gelmiyorlar tepene.

aynen tehlikeli oldu ülkemiz...

olur öyle vakalar mühim olan cuma.....
Kızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırım yada ben birini dövsem hepsi bir olup beni döver diye de korkmuş olabilir
işin şakası herkes istediğini giysin canım. Ama yakışsın. çarşamba günü gördüklerim kabus oldu. kendileri yarım dünya giymiş mini şortu iç bacak yağlarıda toplamış yukarı görüntü tuhaf olmuş onu geçtim onun o hali beni pişik etti ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…