Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo jillian falan :)
Gececeksin sen beni bu gidisle :)

Ooo jillian falan :)
Gececeksin sen beni bu gidisle :)

seni geççem diye çaat diye çatlıcam sonunda :))) göriciğik..... iddialıyım dıgıdık dıgıdık dört nala geliyom.... ilk hedef 65 hücuuummmm.... o mini etek buraya gelecek.....

Sabah 1 bardak su
Kepekli peynırli tost,1 sahanda yumurta, yeşilcay
Ara 2 kayısı,1 salatalık, yeşilcay
Ara sutlu nescafe
Aksam 7 de kıymalı kabak, yoğurtlu semiz,az salata
Sade tkahvesı
Soda
3 lt su
Yatmadan zencefıllı zerdecallı tarcınlı yoğurt yerım

spor haniii?

Cekırge 69 du ne ara 72 oldu bılmem
65 olmak yerıne

oldum gııı 63 ü bile gördüm az daha uslu durabileydim şirinleri bile görecektim de kpss dolayısı ile koltukla bütünleştim üstüne ramazan ooo iyice yaydım... çok pis boğazım çook hiç durum durağım yok şimdiye 58 lerde olmalıydım ben aaahhh aaaahhh...

Kız kendıme dedım ben 69 olmustum ıkı haftada 72 oldum dıye

Ya ne oluyor bır anlasam
İnsan ıkı haftada 3 kıloyu nasıl alır ozlem yaaa
Bende bilmiyorum canım.. Oruc tuttuk onun etkisi olabilir,odem olabilir..Bende kabizlikta vardi.
Bide Cuma'dan onceki 2-3 gun duzensi beslendim dikkat edemedim!!
--
Biraz dikkatle ve sporla halledersin. Bende en son o fazlaligin yarisindan fazlasi gitmisti. 2gundur tartilamiyorum su an ne durumda bilmiyorum ama kalan fazlalikta gitmis sanki oyle hissediyorum.

Son düzenleme:
Sağollll şekerim, inşallah yakışır :)
Bence biraz daha geçsin Şeymacım, öyle boyatırsın. 6 ayını bir bitirsin Umut paşamız hayırlısıyla, tekrar düşünürsün. Ben neva da hiç boyatmadım ama mertte 8-9 aylık falandı herhalde gölge ve boya yaptırmıştım.

Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…