Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya tabi canım herşey ayarında olmalı, ben giyemem mini, çünkü alışık değilim, yazlık yerler dışında tabii ama yakışan da giyer, ama senin tarif ettiğin bambaşka bir olay galiba
bu konuyu açarsak mevzu çok uzar boşverelim Ayşecim, gel bakem yamacıma, sen şimdi şekerli şekerli meyveler mi yedin cadııı? kız ben firesiz devam ediyorum, oldu mu şimdi hiç? ne zaman başlıyorsun?

Bugün başladım işte şekersiz şekersiz. Öğlen karpuz vardı yemedim

Menüm;
07:00

1 h.yumurta
1 d.tb ekmegi
1 salatalık
1 minik armut

10:30

2 tatlı kasigi beyaz peynir
Bir kac lokma karpuz

13:30
150ml ayran
1 minik armut
1 salatalık

16:30
3-5 kofte ve fırın patates
Salata
1 dilim cavdar ekmegi
400ml ayran

4 L su
3 t.kahvesi
250ml limonata
400 ml maydanoz sapi cayi

Spor:
100 jumping jack
30 burpees

50 yarım şınav

Dambıllarla 75 sumo squat,60 lunge,60 side lunge

35 dk ELİPTİK

Biraz esneme ve 1,5 dk plank

Az oncede çarsida 80 dk yurudum 7500 adım

Ayy Allah yardımcın olsun, gerçekten yakında olmaları çok kötü bi de simdi iyice dip dibe. Allah sabır versin
Güzelmiş canım, sana da yakışır :)
Ben de hep boyatmak istiyorum aslında ama dip boya derdiyle ugrasmamak icin hic boyatmadım :) hamilelikten önce ombre yaptırmıştım ama kestirince onlar da gitti. Simdi de emzirme dönemindeyim. Aslında saçın ucuna yapılıyor, dibine degil, süte gecmez diyorum ama gene de bi cesaret edemiyorum
Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Ya kıyamam sana düşündüğü seye bak :) biz herkesi artısıyla eksisiyle kabul ettik Veysosum :)

evet yakışan giysin bazısı Allah ım bu ne dedirtiyor :)) en giymiyorsam tek sebebi budur :) özeniyolar demek ki...

bu günkü menüm

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz

ara
2erik

öğlen
1 kase yoğurt içine bir etimek

ara 2erik

akşam
3 kaşık lor
2 erik
3 ceviz

spor
jillian level 1
100 ip

terler fışırıyor her bir yanımdan şimdi bi de ev süpürcem silcem oooo

su 1 lt yatana kadar 2 yaparım,
2 soda sade
2 b yeşil çay

şimdi bir keyif kahvesi yapem de sonra temizlik faslına geçiiim....... anam unutmuşum ben jillianı canıma okudu gene...

hey maşallahhh süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…