- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.581
senin işin çok zorBen kemoterapi ünitesindeyim canım, kemoterapi alan hastalarımızdan birisi.
senin işin çok zor
amaaannn motivasyon yerlerde, takılma kuzucum ya, herşey olacağına varıyor. maalesef bu gibi durumlarda sen kötü olursun. kolay değil ama idare etcen artıkGünaydın yeni uyandım depresyondayım galiba hem şişko hem mutsuz yaramadı bana bu yaz
ya tabi canım herşey ayarında olmalı, ben giyemem mini, çünkü alışık değilim, yazlık yerler dışında tabii ama yakışan da giyer, ama senin tarif ettiğin bambaşka bir olay galibaKızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırımyada ben birini dövsem hepsi bir olup beni döver diye de korkmuş olabilir
işin şakası herkes istediğini giysin canım. Ama yakışsın. çarşamba günü gördüklerim kabus oldu. kendileri yarım dünya giymiş mini şortu iç bacak yağlarıda toplamış yukarı görüntü tuhaf olmuş onu geçtim onun o hali beni pişik etti ya..
Amin canımmmAllah hepimizin yardımcısı olsun, hastalara da şifa versin.
hadiyn kızlar ben kaçtım akşama yine uğrarım, seviyom ki hepinizi
Âmin InşALLAHAllah hepimizin yardımcısı olsun, hastalara da şifa versin.
Bugün başladım işteya tabi canım herşey ayarında olmalı, ben giyemem mini, çünkü alışık değilim, yazlık yerler dışında tabii ama yakışan da giyer, ama senin tarif ettiğin bambaşka bir olay galiba
bu konuyu açarsak mevzu çok uzar boşverelim Ayşecim, gel bakem yamacıma,sen şimdi şekerli şekerli meyveler mi yedin cadııı? kız ben firesiz devam ediyorum, oldu mu şimdi hiç? ne zaman başlıyorsun?
Karşılıklı can kuşhadiyn kızlar ben kaçtım akşama yine uğrarım, seviyom ki hepinizi
Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordumSenin vücut yanlış yöne gidiyo tıpkı ben
Çoook güzeldıGünaydın canım
Tatilde de uykusuz kalmadın inşALLAH. Biraz enerji topladın mi?
Ayy Allah yardımcın olsun, gerçekten yakında olmaları çok kötü bi de simdi iyice dip dibe. Allah sabır versinBi sen anlıyom benim dilimden ordekim aman gıcık oluyorum usta getirmişler evin altına yapmaya başladılar sabah tartıştık yine işte bütün enerjimi emdi sinirlerim çok bozulmuş 10yılsır bugun farkettimiyiki seninkiler uzakta
Güzelmiş canım, sana da yakışır :)Dünden başladık wendicim şeker orucuna. Daha şükür kazam olmadı :) azimle devam ediyorum, bu iş bana yarayacak inşallahhh, cuma günü 74 ü göreceğime inanıyorummmmm.
+100 diğer haftalarıma göre miiiikemmel bir sonuç, +1,5 +2 geldiğim pazartesiler içimde ukdedir
Geçmiş olsuncanım ben su kısmını anlayamadım neden az su içiyorsun?
Hehehe tatlı cıısssss, sana da cıs artık şeymacım.
Saçımı tarçın bakıra boyayacağım canım. Yani şu;
Eki Görüntüle 2018760 Nasıl amaaaa?
Şimdiki hali de şu;
Eki Görüntüle 2018761
Bide kestirmem lazım çok kırılmış saçlarım.
Ya kıyamam sana düşündüğü seye bak :) biz herkesi artısıyla eksisiyle kabul ettik Veysosum :)Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Kızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırımyada ben birini dövsem hepsi bir olup beni döver diye de korkmuş olabilir
işin şakası herkes istediğini giysin canım. Ama yakışsın. çarşamba günü gördüklerim kabus oldu. kendileri yarım dünya giymiş mini şortu iç bacak yağlarıda toplamış yukarı görüntü tuhaf olmuş onu geçtim onun o hali beni pişik etti ya..
Menüm;
07:00
1 h.yumurta
1 d.tb ekmegi
1 salatalık
1 minik armut
10:30
2 tatlı kasigi beyaz peynir
Bir kac lokma karpuz
13:30
150ml ayran
1 minik armut
1 salatalık
16:30
3-5 kofte ve fırın patates
Salata
1 dilim cavdar ekmegi
400ml ayran
4 L su
3 t.kahvesi
250ml limonata
400 ml maydanoz sapi cayi
Spor:
100 jumping jack
30 burpees
50 yarım şınav
Dambıllarla 75 sumo squat,60 lunge,60 side lunge
35 dk ELİPTİK
Biraz esneme ve 1,5 dk plank
Az oncede çarsida 80 dk yurudum 7500 adım
Ben kemoterapi ünitesindeyim canım, kemoterapi alan hastalarımızdan birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?