- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.541
Al benden de o kadarHahah benim de aklıma ilk çikolata geldi dedim niye çikolata taşı diyor bu kız?sonra bidaha okudum mesajı, jeton öyle düştü
Şeker orucunun yan etkisi sanırımAklınızda çikolatadaymış
Al benden de o kadarherhalde kendine rakip gördü kilo vermesin diye mi diye dusurken jeton düştü
Günaydın canımUykusuzluk bıtmeden zor gorunse de elımden gelenı yapacagım
Öyle deme vücudun gerekli kaloriyi alamazsa kaslardan kaybedersin. Halsizlik yorgunluk baygınlık ALLAH korusun. Birde paket bisküvi yerine sandiviç falan taşı yanındaaaaa ağlatma yazık....
günaaydıııın :)
ben de bu kadar yağ varken ölmem ben.... diyorum servayvıra gitsem birinci olurum hepsi telef olur ben dipçik gibi kalırım :)
Akrep burcu geliyor bazen ister istemezbenim aklıma geliş sebebi tamamen pis boğazlıktan sen baya entrika kurmuşsun :)))
Öyle deme vücudun gerekli kaloriyi alamazsa kaslardan kaybedersin. Halsizlik yorgunluk baygınlık ALLAH korusun. Birde paket bisküvi yerine sandiviç falan taşı yanında
Kız en azından bu evine bağlı sadık bir adam da çekiyorum. Oburu özel günleri hatırlardı kutlardı ama sadece göz boyamak yediği haltlari kapatmak içinmiş. Aman bende artık kocadan gülmeyecekmiş yüzüm bu da benim sınavım diyerek geçiyorum
kizlar iyi dileklerini için sağolun neyseki akşama doğru rahatladık çocuklar da yaptıkları hatayı farketti inşallah bugünden itibaren duzelirler beni cildirtmazlar
Herkese günaydınlar
Dün internetim bitti. Ototmatik yenilemesin tarifem guncellenecek diye girmedim.
Dün jessica yalan oldu. Bol bol temizlik çamaşır ve ütü ile geçti.
Menüyü paylaşmayayım çok düzensiz çünkü. Ama kaçamak ve yok.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demiştiminik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum
Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallahbu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese
Evet canım kahvaltıyı yapar okula giderdim ben de french press'te filtre kahvemi yapardım. Sonra ogle yemeğine kurt gibi açıkmış olurdum. Kahve icmeyince o kadar acikmazdim ama kahve keyfimi yapmak da ayrı güzeldi.. Ahh ahh özledim valla o günleri
tartıldım. 75,3. +100 gr ım
Canım benim senin bu menülerin hali nedir yavrucağzım? Dengeli beslenmen lazım kilo vermek için az yemen değil. Kahvaltın çok az, öğle yok, akşamda kötü.bence biraz düzeltmelisin öğünlerini canım.
Ölüm orucundamisin?
Rezene çayı olmaz mı? :)yeşil çaylar içiliyo muuuuuuuuuu? yok mu bana eşlik eden.....
Ișe geri dönünce de içerim heralde yaYok, en azından kahveni demler oturup içebilirsin demek istemiştim canım. :)
Cuma günü 74 ü görmek istiyorummmm artık çünkü saçlarımı boyamam lazım. Kendime ödül mü oldu ceza mı bu hedef koyma kararım bilmiyorum.
Yok doğru yazdın da işte akıl tatlıda olunca
Sen tartılma, cezalısınBugününde sporu tamam..
Amaa ben tartılamıyorum..
Bence kadınlar degil erkekler de belli bi yaştan sonra evlenmemeli. Evlilik, cocuk bunlar genc yaşta akıl başta degilken yapılacak seylerBenim bir sefim vardi bana demişti ki; (o zaman 27 yasimda yeni boşanmıştım) kadınlar belli bir yaşı geçtikten sonra evlenmemeliler. Sıra adam gibi adamlar 30dan önce evleniyor geriye artıklar kalıyor. Kısmet işte. Bana da öküz düştüerkeklerin bizim kadar ince düşünceli naifide olmuyor. Olsa sanırım onu da biz beğenmeyiz. Orta halini bulan da şanslı zaten. ALLAH bir ömür mutlu etsin onlarida
Ben şu an koşarak gidebilirim dedigin gibi. Ama evde de keyif yapamıyorum ki :) fırsat bulsam yapicam :)insan doğum sonrası işe koşarak gidiyo ama 3-5 ay sonra evde olmanın keyfi de bi başkaymış, keşke az daha keyif yapsaymışım diyosun. öle acaiplikler işte.
Hadi yaaz su içeyim bari, hastalarımızdan biri kötü oldu bayaa, haftaya stresle başladık
Ben şu an koşarak gidebilirim dedigin gibi. Ama evde de keyif yapamıyorum ki :) fırsat bulsam yapicam :)
Hadi yadüzelir inşallah
Zor cidden. Sacma sapan her şeye ağlama dönemi geçse ona bile razıyım. Ya dışarı çıkamıyorum ki bu yüzden. Ne hayallerim vardı arabaya atacaktım yürüyüşe gidecektim. Duruyor mu ki pusetinde? Çığlık çığlığa ağlıyor. Hay diyorum otur evinde en iyisi, neyine senin dışarı çıkmak...dimi yaa, ilk 5-6 ay zor, ek gıdaya geçip oturmaya başlayınca rahat ediyo insan. dışarda bi yoğurt yediriyosun ya da evde çorbayı içirip çıkıyosun oh mis. baka baka geziyo.
Zor cidden. Sacma sapan her şeye ağlama dönemi geçse ona bile razıyım. Ya dışarı çıkamıyorum ki bu yüzden. Ne hayallerim vardı arabaya atacaktım yürüyüşe gidecektim. Duruyor mu ki pusetinde? Çığlık çığlığa ağlıyor. Hay diyorum otur evinde en iyisi, neyine senin dışarı çıkmak...
Rezene çayı olmaz mı? :)
Ișe geri dönünce de içerim heralde ya
Ya da bunlar güzel hayaller, bilmiyorum
Ne renge boyatacaksin saçını? :) biz de haftaya annemin yanına gideceğiz, Aydın'daki kuaförüme uğrayacağım gitmisken saçımı bi şekle sokayım :)
Yok doğru yazdın da işte akıl tatlıda olunca
Sen tartılma, cezalısın
Bence kadınlar degil erkekler de belli bi yaştan sonra evlenmemeli. Evlilik, cocuk bunlar genc yaşta akıl başta degilken yapılacak seyler
Günaydın yeni uyandım depresyondayım galiba hem şişko hem mutsuz yaramadı bana bu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?