Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaa ağlatma yazık....

günaaydıııın :)

ben de bu kadar yağ varken ölmem ben.... diyorum servayvıra gitsem birinci olurum hepsi telef olur ben dipçik gibi kalırım :)
Öyle deme vücudun gerekli kaloriyi alamazsa kaslardan kaybedersin. Halsizlik yorgunluk baygınlık ALLAH korusun. Birde paket bisküvi yerine sandiviç falan taşı yanında

ya bu devirde dört dörtlük erkekte kadın da yok bence. Bu devirde aklında her daim boşanma fikri yoksa güzel bi evliliğin var demek. öle mıçmıç aşk böcüklerinin evlilikleri de beter ötesi hiç göründükleri gibi değiller. bazen bdv'de okuyorum, boşanıyoruz diye tüm aileyi başlarına topluyolar, kv görümce surat yapıyo diye ertesi gün kocişiyle gülücüklü foto atma derdine düşüyolar sonra da.

kizlar iyi dileklerini için sağolun neyseki akşama doğru rahatladık çocuklar da yaptıkları hatayı farketti inşallah bugünden itibaren duzelirler beni cildirtmazlar

hiç takılma kaptanım, onların değil senin de tatilin bu, tak gözlüğünü, al eline kitabını, ohh mis.

şeker orucu başladı mı?

cumaya kadar salıpta artıya geçme sakın banuş, hadi artık çok bekledik.

insan doğum sonrası işe koşarak gidiyo ama 3-5 ay sonra evde olmanın keyfi de bi başkaymış, keşke az daha keyif yapsaymışım diyosun. öle acaiplikler işte.

tartıldım. 75,3. +100 gr ım

+100 de ne var, cumaya eksilere gidiyoruz :)

konuş ferahcım :)

Ölüm orucundamisin?

yeşil çaylar içiliyo muuuuuuuuuu? yok mu bana eşlik eden.....
Rezene çayı olmaz mı? :)
Ișe geri dönünce de içerim heralde ya
Ya da bunlar güzel hayaller, bilmiyorum
Ne renge boyatacaksin saçını? :) biz de haftaya annemin yanına gideceğiz, Aydın'daki kuaförüme uğrayacağım gitmisken saçımı bi şekle sokayım :)
Aslında bu hafif bez spor ayakkabılar var ya ondan bahsetmeye çalışmıştım, yanlış mı yazdım gııııı btlbetul morordek
Yok doğru yazdın da işte akıl tatlıda olunca
Bugününde sporu tamam..
Amaa ben tartılamıyorum..
Sen tartılma, cezalısın
Bence kadınlar degil erkekler de belli bi yaştan sonra evlenmemeli. Evlilik, cocuk bunlar genc yaşta akıl başta degilken yapılacak seyler

insan doğum sonrası işe koşarak gidiyo ama 3-5 ay sonra evde olmanın keyfi de bi başkaymış, keşke az daha keyif yapsaymışım diyosun. öle acaiplikler işte.
Ben şu an koşarak gidebilirim dedigin gibi. Ama evde de keyif yapamıyorum ki :) fırsat bulsam yapicam :)
az su içeyim bari, hastalarımızdan biri kötü oldu bayaa, haftaya stresle başladık
Hadi ya düzelir inşallah

Ben şu an koşarak gidebilirim dedigin gibi. Ama evde de keyif yapamıyorum ki :) fırsat bulsam yapicam :)

Hadi ya düzelir inşallah

dimi yaa, ilk 5-6 ay zor, ek gıdaya geçip oturmaya başlayınca rahat ediyo insan. dışarda bi yoğurt yediriyosun ya da evde çorbayı içirip çıkıyosun oh mis. baka baka geziyo.

dimi yaa, ilk 5-6 ay zor, ek gıdaya geçip oturmaya başlayınca rahat ediyo insan. dışarda bi yoğurt yediriyosun ya da evde çorbayı içirip çıkıyosun oh mis. baka baka geziyo.
Zor cidden. Sacma sapan her şeye ağlama dönemi geçse ona bile razıyım. Ya dışarı çıkamıyorum ki bu yüzden. Ne hayallerim vardı arabaya atacaktım yürüyüşe gidecektim. Duruyor mu ki pusetinde? Çığlık çığlığa ağlıyor. Hay diyorum otur evinde en iyisi, neyine senin dışarı çıkmak...

haklısın canım, belki kucağında leslie yaparsan yaparsın, o da 1 mile falan, öle 3 mile falan hayatta durmaz kucağında :)

olur mu ki rezene anlamam ben :)

rafet el roman ne demiş artık evlenmem romantik aşklara inanmıyom demiş sen yaz şarkıları yap milleti melankolik sonra kalk bunu de.... erkek milleti işte....

Günaydın yeni uyandım depresyondayım galiba hem şişko hem mutsuz yaramadı bana bu yaz

hee önceki yazlar zayıfmıydık :)

zayıflıyoz işte acelen ne.... hem sen depresyonundaysan ben ölem o vakit.. bak bi de üstüne evde kaldım :)))) no depresyon olacak bu iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…