- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.621
Tatildeydin ya kuzucum birde yol yorgunluğu falan da vardır. Birkaç gün sonra tekrar tartılırsın.Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Ve Özlem yıldırım gibi sahalara geri dönerKızlar sporuma ek olarak az önce 30 dakika badminton oynadim.
Kaydedildi efenim55 dk yuruyus yapıldı efendım
Yok bence atmadın serveycim. Yaparsın sen.Cumaya hedef koyuyorum barı
Bugun 72,1 dım
Cuma 71 dıyeyım barı
Cok mu attımm
Sana yenilmemeliyim ama bu aksam da misafir ağırladım gene güme gitti her şey. Geçen gün de böyle diyip sabaha eksi çıkmıştım ama bugün pek yorulmadım, herhalde artıya gitmiştirseni geççem diye çaat diye çatlıcam sonunda :))) göriciğik..... iddialıyım dıgıdık dıgıdık dört nala geliyom.... ilk hedef 65 hücuuummmm.... o mini etek buraya gelecek.....
Yediklerin cıss değil en azından ama geç saatte olmasaymış iyiymis.. Neyse artıkKızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!!
Evet daha cok kucuk ben de ilerde düşünüyorum da işte süte geçme durumunu bilmedigimden sormustum. Iyi bari bidahaki gidişe artık yaptırırım ombremi. Memleketimdeki kuaförden başkasına guvenemiyorum bu konuda, yılların alışkanlığı işte. Bi de Ankara 'da gereksiz pahalı, orada ucuza geliyorSağollll şekerim, inşallah yakışır :)
Bence biraz daha geçsin Şeymacım, öyle boyatırsın. 6 ayını bir bitirsin Umut paşamız hayırlısıyla, tekrar düşünürsün. Ben neva da hiç boyatmadım ama mertte 8-9 aylık falandı herhalde gölge ve boya yaptırmıştım.
Canım tartıdan tartıya cok değişir o. Dijitaller arasında bile oynuyor kilo. Net bir sayı vermek cok zorKızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..
Çok mu açıkmıştın canım ya? Yarın daha hafif yer telafi etmeye çalışırsın. Benimde midem kazınıyo, birşeyler yenmek için gidip yatcam. Size laf yetiştirmem bitsin hemen cup yatağa. :)Kızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!!
Bende 2 tane dijital var niye diyeceksiniz biri bozuldu sandık, garip garip tartıyordu, meğer o hap gibi piller var ya onların da çeşitleri varmış, habire yanlışını takıp durduğumuzdan o garibim de saçmalıyormuş. Bak şimdi aklıma geldi senin tartının veKızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..
Uçlarına yaptıracaksan birşey olmaz canım ya. Tene değmemesi önemli olan diye biliyorum.Sana yenilmemeliyim ama bu aksam da misafir ağırladım gene güme gitti her şey. Geçen gün de böyle diyip sabaha eksi çıkmıştım ama bugün pek yorulmadım, herhalde artıya gitmiştir
Yediklerin cıss değil en azından ama geç saatte olmasaymış iyiymis.. Neyse artık
Evet daha cok kucuk ben de ilerde düşünüyorum da işte süte geçme durumunu bilmedigimden sormustum. Iyi bari bidahaki gidişe artık yaptırırım ombremi. Memleketimdeki kuaförden başkasına guvenemiyorum bu konuda, yılların alışkanlığı işte. Bi de Ankara 'da gereksiz pahalı, orada ucuza geliyor
Canım tartıdan tartıya cok değişir o. Dijitaller arasında bile oynuyor kilo. Net bir sayı vermek cok zor
Ay yazık sana ya, o kadar da erken kalkılmaz ki canımAmaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 @wendigo damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.
Haydi iyi geceler
Pil zayıflayınca tartının duyarlılıgı degısıyor ben de onu farkettım canımBende 2 tane dijital var niye diyeceksiniz biri bozuldu sandık, garip garip tartıyordu, meğer o hap gibi piller var ya onların da çeşitleri varmış, habire yanlışını takıp durduğumuzdan o garibim de saçmalıyormuş. Bak şimdi aklıma geldi senin tartının veservey canım senin de tartının pilleri benim bahsettiğim gibiyse onların modellerine bir bakın birde tartının kullanma kılavuzunda hangi pili kullanmanız gerektiği yazar. Bende tesadüfen elime geçmişti kılavuzda geçenlerde orada gördüm. İyi kimatmamışım yalnız Yen'i aldığımız tartı mesela 75,2 gösteriyorsa o 72,8 falan tartıyor, yanynanlar yani, aynı yerde aynı saatte tartılıyorum ama 2,5 kilodan fazla farkediyor. Tabi ben çok tartanı baz alıyorum. Kayınvalidemde tartılmıştım en son, doğru çıkmıştı. Yani demem o kiiii, tartılar değişiyor. Çok yazdım ya, yoruldum resmen
Evet canım, bak o yüzden de garip sonuçlar alıyor olabilirsiniz.Pil zayıflayınca tartının duyarlılıgı degısıyor ben de onu farkettım canım
Kız kendıme dedım ben 69 olmustum ıkı haftada 72 oldum dıye
Sana yenilmemeliyim ama bu aksam da misafir ağırladım gene güme gitti her şey. Geçen gün de böyle diyip sabaha eksi çıkmıştım ama bugün pek yorulmadım, herhalde artıya gitmiştir
Yediklerin cıss değil en azından ama geç saatte olmasaymış iyiymis.. Neyse artık
Evet daha cok kucuk ben de ilerde düşünüyorum da işte süte geçme durumunu bilmedigimden sormustum. Iyi bari bidahaki gidişe artık yaptırırım ombremi. Memleketimdeki kuaförden başkasına guvenemiyorum bu konuda, yılların alışkanlığı işte. Bi de Ankara 'da gereksiz pahalı, orada ucuza geliyor
Canım tartıdan tartıya cok değişir o. Dijitaller arasında bile oynuyor kilo. Net bir sayı vermek cok zor
Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 @wendigo damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.
Haydi iyi geceler
Doğum gununde 65 olabılmeyı gectım barı 6 lı rakamlarda olayım
IlahiDırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Süpersin tatlım da öğlen neden yok? Sabah geç mi kalktın?Sabah 1 bardak su
Kepekli peynırli tost,1 sahanda yumurta, yeşilcay
Ara 2 kayısı,1 salatalık, yeşilcay
Ara sutlu nescafe
Aksam 7 de kıymalı kabak, yoğurtlu semiz,az salata
Sade tkahvesı
Soda
3 lt su
Yatmadan zencefıllı zerdecallı tarcınlı yoğurt yerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?