Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Tatildeydin ya kuzucum birde yol yorgunluğu falan da vardır. Birkaç gün sonra tekrar tartılırsın.

seni geççem diye çaat diye çatlıcam sonunda :))) göriciğik..... iddialıyım dıgıdık dıgıdık dört nala geliyom.... ilk hedef 65 hücuuummmm.... o mini etek buraya gelecek.....
Sana yenilmemeliyim ama bu aksam da misafir ağırladım gene güme gitti her şey. Geçen gün de böyle diyip sabaha eksi çıkmıştım ama bugün pek yorulmadım, herhalde artıya gitmiştir
Kızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!!
Yediklerin cıss değil en azından ama geç saatte olmasaymış iyiymis.. Neyse artık
Evet daha cok kucuk ben de ilerde düşünüyorum da işte süte geçme durumunu bilmedigimden sormustum. Iyi bari bidahaki gidişe artık yaptırırım ombremi. Memleketimdeki kuaförden başkasına guvenemiyorum bu konuda, yılların alışkanlığı işte. Bi de Ankara 'da gereksiz pahalı, orada ucuza geliyor
Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..
Canım tartıdan tartıya cok değişir o. Dijitaller arasında bile oynuyor kilo. Net bir sayı vermek cok zor

Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..
Bende 2 tane dijital var niye diyeceksiniz biri bozuldu sandık, garip garip tartıyordu, meğer o hap gibi piller var ya onların da çeşitleri varmış, habire yanlışını takıp durduğumuzdan o garibim de saçmalıyormuş. Bak şimdi aklıma geldi senin tartının ve servey canım senin de tartının pilleri benim bahsettiğim gibiyse onların modellerine bir bakın birde tartının kullanma kılavuzunda hangi pili kullanmanız gerektiği yazar. Bende tesadüfen elime geçmişti kılavuzda geçenlerde orada gördüm. İyi kimatmamışım yalnız Yen'i aldığımız tartı mesela 75,2 gösteriyorsa o 72,8 falan tartıyor, yanynanlar yani, aynı yerde aynı saatte tartılıyorum ama 2,5 kilodan fazla farkediyor. Tabi ben çok tartanı baz alıyorum. Kayınvalidemde tartılmıştım en son, doğru çıkmıştı. Yani demem o kiiii, tartılar değişiyor. Çok yazdım ya, yoruldum resmen

Uçlarına yaptıracaksan birşey olmaz canım ya. Tene değmemesi önemli olan diye biliyorum.

Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 @wendigo damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.

Haydi iyi geceler
Ay yazık sana ya, o kadar da erken kalkılmaz ki canım
Hadi iyi geceler kuzu

Pil zayıflayınca tartının duyarlılıgı degısıyor ben de onu farkettım canım

Kahvaltı
Sosisli yumurta - 4-5 çatal yedim ağır geldi gerisini yemedim
Ufak bir parça tam buğday ekmeği
Çay

1. Ara
Yeşil çay

2. Ara
Filtre kahve
Maden suyu
8-9 tane tuzlu yer fıstığı

Öğle
1 kse muzlu yulaf lapası

Ara
Filtre kahve
Maden suyu
2 günkurusu

Akşam
1 köfte (çocuklardan kaldı, atamadım)
Dolu dolu 1 tabak tabak Kıymalı karnabahar
Yoğurt kürü

Gece
Maden suyu bol limonlu

Su: 3 lt yi geçti
Spor: 15+46 dk Leslie

ben zaten hala ++ dayım tahat ol relax :)

Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 @wendigo damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.

Haydi iyi geceler

şikayet etme annesi yarın okul günleri geldiğinde demek seni asker etmicek... elli kere kalk çocuuum demicen bak ne güzel :)

Doğum gununde 65 olabılmeyı gectım barı 6 lı rakamlarda olayım

olcaz az sabır....

Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Ilahi servey sensiz olurmu hiç? Buralar boş kaldığında kim şenlendirecek? Sırf bunun için bile olsa sen lazımsın

Süpersin tatlım da öğlen neden yok? Sabah geç mi kalktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…