- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.641
5:30'da uyandı, 7'ye kadar bi daha uyuttumAy yazık sana ya, o kadar da erken kalkılmaz ki canım
Hadi iyi geceler kuzu
Menun cok iyiymis Ferahcim bu şeker detoksu iyi geldi sana :)Kahvaltı
Sosisli yumurta - 4-5 çatal yedim ağır geldi gerisini yemedim
Ufak bir parça tam buğday ekmeği
Çay
1. Ara
Yeşil çay
2. Ara
Filtre kahve
Maden suyu
8-9 tane tuzlu yer fıstığı
Öğle
1 kse muzlu yulaf lapası
Ara
Filtre kahve
Maden suyu
2 günkurusu
Akşam
1 köfte (çocuklardan kaldı, atamadım)
Dolu dolu 1 tabak tabak Kıymalı karnabahar
Yoğurt kürü
Gece
Maden suyu bol limonlu
Su: 3 lt yi geçti
Spor: 15+46 dk Leslie
Ohooo o zamana kadar kac kez degisir uyku düzeni :)şikayet etme annesi yarın okul günleri geldiğinde demek seni asker etmicek... elli kere kalk çocuuum demicen bak ne güzel :)
Günaydın ortikimGünaydın kuzular
Günaydın ay bilirim benim 2 sıpada 3yaşına girene kadar oturmadı uyku duzenleri ondan sonra erken yatıp erken kalktılar çok şükürGünaydınlar
5:30'da uyandı, 7'ye kadar bi daha uyuttum
Menun cok iyiymis Ferahcim bu şeker detoksu iyi geldi sana :)
Ohooo o zamana kadar kac kez degisir uyku düzeni :)
Günaydın geldimi yeni tartınGünaydın kızlar..
Günaydın kuzular
Günaydınlar
5:30'da uyandı, 7'ye kadar bi daha uyuttum
Menun cok iyiymis Ferahcim bu şeker detoksu iyi geldi sana :)
Ohooo o zamana kadar kac kez degisir uyku düzeni :)
Günaydııınnnnn fıstıklarGünaydın kızlar..
Hahahaaaa bence öyle demek istedi nilgüncümerkenciyiz mi demek istesin ben mi anlamadım msj
Yok canım bir süre almicam. Surekli tartilma alıskanlıgımdan kurtulmak istiyorum. Iyi olur bir sure uzak kalmak en en azindan bu ay sonuna kadar..Günaydın geldimi yeni tartın
Oy maşallah, kız çok erkencisin. Ben daha yumurta haşlıyorum, çocuklara kahvaltı yaptırcamKızlarr heryerim agrıyor zorla oturup kalkiyorum. Jumping jacki bile zor yaptim..Bugun karın gunuydu yer egzersizleri bitti. Simdi en az 30 dk eliptik yapmam lazim..
anamm robocop oldun başımızaKızlarr heryerim agrıyor zorla oturup kalkiyorum. Jumping jacki bile zor yaptim..Bugun karın gunuydu yer egzersizleri bitti. Simdi en az 30 dk eliptik yapmam lazim..
haha bende yumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcazOy maşallah, kız çok erkencisin. Ben daha yumurta haşlıyorum, çocuklara kahvaltı yaptırcam
2. hedefimiz 68 di sonra 65 ilk raundu sen alırsın bu ay hiç dikkat etmedimmorordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galiba gerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı
Dun yedigim kofteler sagolsun acikmadim yiyesim gelmedi spor bitince 1 yumurta yicem az once haslamistim..Oy maşallah, kız çok erkencisin. Ben daha yumurta haşlıyorum, çocuklara kahvaltı yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?