- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.661
Afiyet bal şeker olsun incecik olalım..
Tatliskom sende dort dortluk dikkat edebilsen cissslardan uzak dursan cok guzel kilolar vereceksin..@morordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galibagerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı
Takim olarak haslanmis yumurta yiyoruz bugun..anamm robocop oldun başımıza
haha bende yumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcaz
Hani sen korkuyordun o garudangünaydınlar efenim,
offf zor kalktım bu gün yataktan resmen...... jillian bana ağar geliy.... ama sanki inceldim :)))
kg 69,4 ama niye 69 yaaa 68 din sen bebişim.... tartı bana bunu niye yapıyor ki.... bu cumaya anca geçen cumaki kiloma döncem herhalde püfff... neyse gitsin de....
Hani sen korkuyordun o garudan
Bugün şeytanın bacağını kırıp Mahmut la buluşacağım
Selam soyle bizden..Bugün şeytanın bacağını kırıp Mahmut la buluşacağım
Ilk gununmuydu canim? Hangisini yapiyorsun 30 day shred mi?günaydınlar efenim,
offf zor kalktım bu gün yataktan resmen...... jillian bana ağar geliy.... ama sanki inceldim :)))
kg 69,4 ama niye 69 yaaa 68 din sen bebişim.... tartı bana bunu niye yapıyor ki.... bu cumaya anca geçen cumaki kiloma döncem herhalde püfff... neyse gitsin de....
Ben bulmadım ki burda ki garılar bulduo eskidendi ben artık çok değiştim :))) o korksun benden... hala şınav çekemiyorum o şınav çekerken ben garip garip hareketler yapıyorum :)
başka isim mi bulamadın gıı töbe töbe... enişte bi görse yanlış anlar..... mamut de bari.... hayvan olanından...
Baş üstüneSelam soyle bizden..
Ilk gununmuydu canim? Hangisini yapiyorsun 30 day shred mi?
Ben bulmadım ki burda ki garılar bulduay video çeksende izlesek çok gülerdik senin garip hareketlere
Ay buda üniversiteli çalışkan öğrenciler gibi butun spor videolarını ezberlemişIlk gununmuydu canim? Hangisini yapiyorsun 30 day shred mi?
Ben zaten hiç yapamam bu videolarıevet uzun bir aradan sonra ilk gün :) https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
ne fena riskli...
Ben zaten hiç yapamam bu videoları
Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
bu günkü menüm
sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
ara
2erik
öğlen
1 kase yoğurt içine bir etimek
ara 2erik
akşam
3 kaşık lor
2 erik
3 ceviz
spor
jillian level 1
100 ip
terler fışırıyor her bir yanımdan şimdi bi de ev süpürcem silcem oooo
su 1 lt yatana kadar 2 yaparım,
2 soda sade
2 b yeşil çay
şimdi bir keyif kahvesi yapem de sonra temizlik faslına geçiiim....... anam unutmuşum ben jillianı canıma okudu gene...
Sabah 1 bardak su
Kepekli peynırli tost,1 sahanda yumurta, yeşilcay
Ara 2 kayısı,1 salatalık, yeşilcay
Ara sutlu nescafe
Aksam 7 de kıymalı kabak, yoğurtlu semiz,az salata
Sade tkahvesı
Soda
3 lt su
Yatmadan zencefıllı zerdecallı tarcınlı yoğurt yerım
Kızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!!
Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..
Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30wendy damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.
Haydi iyi geceler
Bende 2 tane dijital var niye diyeceksiniz biri bozuldu sandık, garip garip tartıyordu, meğer o hap gibi piller var ya onların da çeşitleri varmış, habire yanlışını takıp durduğumuzdan o garibim de saçmalıyormuş. Bak şimdi aklıma geldi senin tartının ve @servey canım senin de tartının pilleri benim bahsettiğim gibiyse onların modellerine bir bakın birde tartının kullanma kılavuzunda hangi pili kullanmanız gerektiği yazar. Bende tesadüfen elime geçmişti kılavuzda geçenlerde orada gördüm. İyi kimatmamışımyalnız Yen'i aldığımız tartı mesela 75,2 gösteriyorsa o 72,8 falan tartıyor, yanynanlar yani, aynı yerde aynı saatte tartılıyorum ama 2,5 kilodan fazla farkediyor. Tabi ben çok tartanı baz alıyorum. Kayınvalidemde tartılmıştım en son, doğru çıkmıştı. Yani demem o kiiii, tartılar değişiyor. Çok yazdım ya, yoruldum resmen
Eki Görüntüle 2019101
Ekmeğin yarısını yedim peyniride sıfır yağsız tavada kızarttım oh miss doydum şükür..:)
günaydınlar efenim,
Alırım da senden de şööyleee güzel hareketler bekliyorum sevgili rakibim.2. hedefimiz 68 di sonra 65 ilk raundu sen alırsın bu ay hiç dikkat etmedim
Ben gece geç yiyip uyuduğunda nedense daha acıkmış uyanıyorumDun yedigim kofteler sagolsun acikmadim yiyesim gelmedi spor bitince 1 yumurta yicem az once haslamistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?