Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatliskom sende dort dortluk dikkat edebilsen cissslardan uzak dursan cok guzel kilolar vereceksin..
Bikini siparis ettin mi?

günaydınlar efenim,

offf zor kalktım bu gün yataktan resmen...... jillian bana ağar geliy.... ama sanki inceldim :)))

kg 69,4 ama niye 69 yaaa 68 din sen bebişim.... tartı bana bunu niye yapıyor ki.... bu cumaya anca geçen cumaki kiloma döncem herhalde püfff... neyse gitsin de....

Hani sen korkuyordun o garudan

Hani sen korkuyordun o garudan

o eskidendi ben artık çok değiştim :))) o korksun benden... hala şınav çekemiyorum o şınav çekerken ben garip garip hareketler yapıyorum :)
Bugün şeytanın bacağını kırıp Mahmut la buluşacağım

başka isim mi bulamadın gıı töbe töbe... enişte bi görse yanlış anlar..... mamut de bari.... hayvan olanından...

Ilk gununmuydu canim? Hangisini yapiyorsun 30 day shred mi?

Ben bulmadım ki burda ki garılar buldu ay video çeksende izlesek çok gülerdik senin garip hareketlere

Günaydınlaaaaaaar :) ne güzel yazışmışsınız okurken çok keyif aldım valla :)

Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden

alemsin serveyim, sen uçuracaksın bizi biliyorum :) perşembe günü saf protein yapsan olur mu? bebişi etkilemez aksine protein sütü artırır.

erik ceviz menüsü olmuş bu ne kız, adam gibi yemek ye.

wuhuuu süpeeer.

Kızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!!

afiyet olsun canım, 16.30 yaz için çok erken zaten, bari 18/19'a çek saati. bi de o kadar spor yapıyosun. günü erken kapatmakta bana iyi gelmez mesela.

Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..

süpeeer :)

Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 wendy damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.

Haydi iyi geceler

olsun ördekim, 2. uykuya geçmeye başlamış en azından, alışıcak ona da merak etme.

2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum

Eki Görüntüle 2019098

Hadi afiyet olsun bizeeeee o zaman

fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni

Eki Görüntüle 2019101
Ekmeğin yarısını yedim peyniride sıfır yağsız tavada kızarttım oh miss doydum şükür..:)

harikasın nilgüncüm, afiyet olsunn, hellim peyniri mi o kızarttığın? kendin mi yaptın?

olur öyle betüş, takılma ona sen. çok spor yapıyosun incelmen ve kas kütlen arttığı içinde kilo vermiyo gibi görünmen normaldir. kası artırıp metoyu hızlandırmak lazım. sonra pat pat verirsin yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…