- 23 Ağustos 2012
- 14.805
- 39.145
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.681
bende öyle diyordum ama zorlayınca oluyo bir kaç gün sonra da alışıyorsun.... yapamam dememek lazımmış... bu hem 28 dk sürüyo kısada yanii.... bir de acayip terletiyor...
Aayyy inşallahhhhhAfiyet bal şeker olsun incecik olalım..
Günaydınlaaaaaaar :) ne güzel yazışmışsınız okurken çok keyif aldım valla :)
alemsin serveyim, sen uçuracaksın bizi biliyorum :) perşembe günü saf protein yapsan olur mu? bebişi etkilemez aksine protein sütü artırır.
erik ceviz menüsü olmuş bu ne kız, adam gibi yemek ye.
wuhuuu süpeeer.
afiyet olsun canım, 16.30 yaz için çok erken zaten, bari 18/19'a çek saati. bi de o kadar spor yapıyosun. günü erken kapatmakta bana iyi gelmez mesela.
süpeeer :)
olsun ördekim, 2. uykuya geçmeye başlamış en azından, alışıcak ona da merak etme.
2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum
fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni
harikasın nilgüncüm, afiyet olsunn, hellim peyniri mi o kızarttığın? kendin mi yaptın?
olur öyle betüş, takılma ona sen. çok spor yapıyosun incelmen ve kas kütlen arttığı içinde kilo vermiyo gibi görünmen normaldir. kası artırıp metoyu hızlandırmak lazım. sonra pat pat verirsin yine.
betüş ben bu videoları sortla yapınca daha daha daha da bi terliyorum, komik görünüyo biraz ama olsun, kaslar daha bi sıkılaşmaya meyilleniyo sanırım.
yemek yapmaya üşeniyorum resmen :)) diyetten değil tembellikten bu menü :)
ayyy inşallah... bu gün beyaz pantalonumu giydim geçen hafta ne biçim duruyordu ıığğyy giymesem mi diyordum, şu an bol bol durdur ve güzel durdu resmen :) moralmanım düzeldi yani... ölçülerimi alayımda bakalım bir ay jillian sonunda neler olacak.... bi fark olacak mı kendimi mi kandırıyorum göreyim.....
Ettim ettim, hevesle bekliyorum valla.Tatliskom sende dort dortluk dikkat edebilsen cissslardan uzak dursan cok guzel kilolar vereceksin..
Bikini siparis ettin mi?
bu azimle gidersen olur bence tembel kedicik, git marketten kıyma al azıcıkta kıymalı yumurta falan yap, ne biliyim tavuk sote yap, canan hoca görse bu mu karatay diyeti der :)
bende istiyorum beyaz pantolon ama üstüne uzun ceket giymeden giymek istiyorum, nası olcak o iş
Evet ya ahahaaaTakim olarak haslanmis yumurta yiyoruz bugun..
Ben tabağımı bitiremedim Nilgün, sıcaklardan herhaldeEki Görüntüle 2019101
Ekmeğin yarısını yedim peyniride sıfır yağsız tavada kızarttım oh miss doydum şükür..:)
ayyy hiç kasma bende özene bezene aldım yıllarca dolapta bekledi neymiş efendim dar kesimmiş nasıl giyerim.... aman önce tunik gibi şeylerin altına giymeye başladım şimdi saldım çayıra mevlam kayıra çokta kötü durmadı biz abartıyoruz bence... sokakta kimse beni taşlamadı bööööğğk demedi :))
yok canım kendi yaptığım peynir kızartınca dağılmıyorGünaydınlaaaaaaar :) ne güzel yazışmışsınız okurken çok keyif aldım valla :)
alemsin serveyim, sen uçuracaksın bizi biliyorum :) perşembe günü saf protein yapsan olur mu? bebişi etkilemez aksine protein sütü artırır.
erik ceviz menüsü olmuş bu ne kız, adam gibi yemek ye.
wuhuuu süpeeer.
afiyet olsun canım, 16.30 yaz için çok erken zaten, bari 18/19'a çek saati. bi de o kadar spor yapıyosun. günü erken kapatmakta bana iyi gelmez mesela.
süpeeer :)
olsun ördekim, 2. uykuya geçmeye başlamış en azından, alışıcak ona da merak etme.
2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum
fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni
harikasın nilgüncüm, afiyet olsunn, hellim peyniri mi o kızarttığın? kendin mi yaptın?
olur öyle betüş, takılma ona sen. çok spor yapıyosun incelmen ve kas kütlen arttığı içinde kilo vermiyo gibi görünmen normaldir. kası artırıp metoyu hızlandırmak lazım. sonra pat pat verirsin yine.
ay öyle ya, ama güzel bi pantolon bulmam lazım, iç çamaşırını göstermeyecek, milletin nerdeyse selülitini bile görüyorum ya çamaşırı geçtimondan şimdilik dursun bakalım.
yetişipte seni geçmem kadar güzel bir hareket gibimiAlırım da senden de şööyleee güzel hareketler bekliyorum sevgili rakibim.
yok canım kendi yaptığım peynir kızartınca dağılmıyoryumurtada kümesten salatalıkta bahçeden bir ekmek marketten dışardan peynir almıyorum canım ben
yok canım kendi yaptığım peynir kızartınca dağılmıyoryumurtada kümesten salatalıkta bahçeden bir ekmek marketten dışardan peynir almıyorum canım ben
benim tabağım azdı bitirdim ama ekmeğin yarısını yedim şimdide türk kahvemi içiyorumBen tabağımı bitiremedim Nilgün, sıcaklardan herhaldeHepsinin yarısını ancak yedim. Bir dilimde tbe yedim.
ay sorma kendi yaptığımın tadına en pahalısı bile uymuyororganik hatun....
birde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dediçok şükür bu krizide atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?