Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende öyle diyordum ama zorlayınca oluyo bir kaç gün sonra da alışıyorsun.... yapamam dememek lazımmış... bu hem 28 dk sürüyo kısada yanii.... bir de acayip terletiyor...

betüş ben bu videoları sortla yapınca daha daha daha da bi terliyorum, komik görünüyo biraz ama olsun, kaslar daha bi sıkılaşmaya meyilleniyo sanırım.

yemek yapmaya üşeniyorum resmen :)) diyetten değil tembellikten bu menü :)

ayyy inşallah... bu gün beyaz pantalonumu giydim geçen hafta ne biçim duruyordu ıığğyy giymesem mi diyordum, şu an bol bol durdur ve güzel durdu resmen :) moralmanım düzeldi yani... ölçülerimi alayımda bakalım bir ay jillian sonunda neler olacak.... bi fark olacak mı kendimi mi kandırıyorum göreyim.....

betüş ben bu videoları sortla yapınca daha daha daha da bi terliyorum, komik görünüyo biraz ama olsun, kaslar daha bi sıkılaşmaya meyilleniyo sanırım.

sıcakta zaten eşofman giyilmiyo benim evde... ben de şortla yapıyorum :) sıkılaşsın sıkılaşsın taş gibi olsun inşallah...

bu azimle gidersen olur bence tembel kedicik, git marketten kıyma al azıcıkta kıymalı yumurta falan yap, ne biliyim tavuk sote yap, canan hoca görse bu mu karatay diyeti der :)

bende istiyorum beyaz pantolon ama üstüne uzun ceket giymeden giymek istiyorum, nası olcak o iş

Tatliskom sende dort dortluk dikkat edebilsen cissslardan uzak dursan cok guzel kilolar vereceksin..
Bikini siparis ettin mi?
Ettim ettim, hevesle bekliyorum valla.
Cıssslarım Ayşe sayesinde benden biraz uzaklar şu sıra, şeker orucu galiba iyi geldi. Hedeflerimi kısa koyduğum zaman daha kolay geliyor bana nedense, onu keşfetmiş bulunuyorum. İki ay sonrasına plan yapsam şunu bunu yemeyeceğim diye, başarı oranım çok daha düşük olurdu.

ayyy hiç kasma bende özene bezene aldım yıllarca dolapta bekledi neymiş efendim dar kesimmiş nasıl giyerim.... aman önce tunik gibi şeylerin altına giymeye başladım şimdi saldım çayıra mevlam kayıra çokta kötü durmadı biz abartıyoruz bence... sokakta kimse beni taşlamadı bööööğğk demedi :))

ay öyle ya, ama güzel bi pantolon bulmam lazım, iç çamaşırını göstermeyecek, milletin nerdeyse selülitini bile görüyorum ya çamaşırı geçtim ondan şimdilik dursun bakalım.

yok canım kendi yaptığım peynir kızartınca dağılmıyor yumurtada kümesten salatalıkta bahçeden bir ekmek marketten dışardan peynir almıyorum canım ben

ay öyle ya, ama güzel bi pantolon bulmam lazım, iç çamaşırını göstermeyecek, milletin nerdeyse selülitini bile görüyorum ya çamaşırı geçtim ondan şimdilik dursun bakalım.

aa evet benim pantalon kalıncana kot kumaşı gibi içini göstermiyor ... geçenlerde bir tane daha aldım oda kumaş beyaz oda kalıncana oda göstermiyor içini.... donumun belli olması beni rahatsız eder ... aynen yaa beyaz malesef dikkati totoda toplatıyor :)) ben bile bakıyorum yani ... kim seksü don giyiyo belli oluyo :))

birde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dedi çok şükür bu krizide atlattık

hain gelin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…