- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.701
ay sorma kendi yaptığımın tadına en pahalısı bile uymuyor
birde kızlar bügün daha iyiyim düne göre eşimle oturup konuştuk artık bitti annenlerle görüşüp konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi seni asla zorlamıcam üzülme artık gitme söylicem gelmesin dedi onlar yüzünden aramız bozulmasın yoksa küçük kıyameti koparırım dedi
bayramda da gitmem dedim tamam nasıl istersen dediçok şükür bu krizide atlattık
ay sorma kendi yaptığımın tadına en pahalısı bile uymuyor
ya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bittihain gelin :)
yok kız eşim dedi kıyameti koparırım diye annesi içinnasıl nilgünmüşsün laflara bak, bundan sonra senin adın organik dominant nilgün olsun. anaaaam ders ver bize kızzz.
hala konuşuyo
ya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bitti
ALLAHtan alt kata gelicek ama kapılar ayrı yerlerden açılıyor benim girişimden değil kapıları
yok kız eşim dedi kıyameti koparırım diye annesi içinben pek bişey demedim olmadı boşarım seni dedim sadece
tek oğlan 3 kız canım istiyoki hep yanında emrinde bekliyim eşim böyle bize düşkün olmasa boşanırdık çoktan çekilecek lafları yokay haspam, dediği olmayınca beddua moduna mı geçiyo öyle, hiç sallama. ıyyy gıcık oldum burdan.
elti/görümce var mı başka sende? tek oğlanı mı aldın? istanbuldan gelin almış, hamarat mı hamarat, işi gücü yapıyo daha ne ister acaba?
Hadi bakalımmmmBugün şeytanın bacağını kırıp Mahmut la buluşacağım
ya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bitti
ALLAHtan alt kata gelicek ama kapılar ayrı yerlerden açılıyor benim girişimden değil kapıları
tek oğlan 3 kız canım istiyoki hep yanında emrinde bekliyim eşim böyle bize düşkün olmasa boşanırdık çoktan çekilecek lafları yok
ya aslında oda farkında annesinin geçimsiz olduğunun ondan bişey demiyor bize çok acımasız lafları vardır o yüzden haklı yı haksızı ayırt ediyo çok şükürdaha ne dicen acabaaaişte kocayı öyle konuşturmak maharet anacım, onun dersini ver bize.
biri ist da 2 si burda onlar karışmazlar eşimi severler dedimya kv geçimsizgörümceleri hiç duymadım senden? nerde bu görümceler
o beklesin, sen bildiğini yap kuzucum.
burda bir laf var ibadette gönül şenliğinde olur diye benim diyette öyleHadi bakalımmmm
o yüzden aman çöpsüz üzüm bulo nasıl laf yahu aaaa fenaymış.... Allah sabır versin....
o yüzden aman çöpsüz üzüm bul
eheheheeee göndereyim şekerim yaaa :)2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum
Ay inşallah wendicim, cuma günü güzel bir rakamla gelmek istiyorum listeye. Ne zamandır takılıp kaldım böyle.fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni
hahahah ben senin yerinde olsam kocayı bulunca hepsini ona kilitlerdimçöpünü ayıklarım ben onun :) kız artık kör topal karşıma ilk çıkana varcam gayrıda alan yok bacım... en azından kirayı kırışırdık :))
ay çok güldüm kııızzzz :)))) selülitlerini görüyormuş hahahahaaaaay öyle ya, ama güzel bi pantolon bulmam lazım, iç çamaşırını göstermeyecek, milletin nerdeyse selülitini bile görüyorum ya çamaşırı geçtimondan şimdilik dursun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?