Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl nilgünmüşsün laflara bak, bundan sonra senin adın organik dominant nilgün olsun. anaaaam ders ver bize kızzz.

ay sorma kendi yaptığımın tadına en pahalısı bile uymuyor

hala konuşuyo

ya neler diyo bir duysan katil olursun geçen gündüz uzanmıştım dışardan seslendi ne oldu dedim börek yapıyorum gelsene yardıma dedi bende söylemedin haberim yoktu dedim uzanmıştım dedim uykunda öle kal inşALLAH dedi ya öyle kv ben yine iyi gelinlik yaptım neyse artık bitti
ALLAHtan alt kata gelicek ama kapılar ayrı yerlerden açılıyor benim girişimden değil kapıları

nasıl nilgünmüşsün laflara bak, bundan sonra senin adın organik dominant nilgün olsun. anaaaam ders ver bize kızzz.

hala konuşuyo
yok kız eşim dedi kıyameti koparırım diye annesi içinben pek bişey demedim olmadı boşarım seni dedim sadece
ay şaka bir yana rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin

ay haspam, dediği olmayınca beddua moduna mı geçiyo öyle, hiç sallama. ıyyy gıcık oldum burdan.

elti/görümce var mı başka sende? tek oğlanı mı aldın? istanbuldan gelin almış, hamarat mı hamarat, işi gücü yapıyo daha ne ister acaba?

tek oğlan 3 kız canım istiyoki hep yanında emrinde bekliyim eşim böyle bize düşkün olmasa boşanırdık çoktan çekilecek lafları yok

o nasıl laf yahu aaaa fenaymış.... Allah sabır versin....

2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum
eheheheeee göndereyim şekerim yaaa :)

fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni
Ay inşallah wendicim, cuma günü güzel bir rakamla gelmek istiyorum listeye. Ne zamandır takılıp kaldım böyle.

ay öyle ya, ama güzel bi pantolon bulmam lazım, iç çamaşırını göstermeyecek, milletin nerdeyse selülitini bile görüyorum ya çamaşırı geçtim ondan şimdilik dursun bakalım.
ay çok güldüm kııızzzz :)))) selülitlerini görüyormuş hahahahaaaa kadın boxerlar var, giy gitsin kız, bütün beyaz pantolonların acı gerçeği iç göstermeleri bebeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…