- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.021
candy nereye gidiyor haberi olan varmı
candy biryeremi gidiyor?. bilmiyorum canim haberim yok.. belkide yazmistir ama hatirliyamadim.. zaten unutkanlik artti bende nedense:sinifsinif:
ben bu gün eski mesajlara bakarken gördüm işleri yoğunlaşacakmış şimdi işine bakamazsa sonra fazla mesaiye kalacakmış haliyle burada fazla bulunamayacakmış:kedi:
sen yarin basliyormusun kallisim patatese yoksa baska bir diyetemi gececeksin ?
banucugum bu diyetle herkes kilo veriyor. kimi az kimi cok ama kilo vermemek imkansiz gibi birsey. ben dayanabildigim kadar yapacagim. yada kilo vermem durana kadar..
sende bir iki hafta dene derim bena.s.
aa kapatmaaa ben doğurunca napıcam yaa bilmiyorumkismile şaka bir yana bir türlü motive olunamıyor ya nedense.
kallisim ablam günaydın.. sen yokken ben hergün günlük kontrollerimi yaptım haberin olsunnn Şeniz
:roflol: ferihancım sen hafta içi bu diyeti yap her hafta sonu da sevgilin gelsin 2 aya kalmaz çubuk kraker olursun valla ben sana diyim
şaka bir yana inşallah iyi vakit geçirirsiniz bir ara da tanışma hikayenizi falan anlat bize meraklandım şimdi nasıl tanıştınız ne kadar oldu planlarınız neler o neler yapıyor falan işte
tombili 80,5 / 80,2 / 80,1 / 79,3 / 78,7 / 77.0 / 78,3 / 78.0 /
2 ay sürede 2.5 kilo verilmiş...
yeni arkadaşlarımızada baktığımızda aramıza geldiklerinde ya kiloları sabitleniyor yada kilo alınıyor...
çok uzun süre geçmesine rağmen kilolarımız ya sabit kalıyor yada yukarı çıkıyor arkadaşlar 5. takım uzun bir süredir kötü sonuçlar alıyor her hafta ilk üçte olmaya alışık takımımız şimdi her hafta ya sonuncu oluyor yada sondan 2. oluyor... bu durumu toparlamak yada iyice dağıtmak bizim elimizde.... ben sadece göz önüne serelim diye getirdim sonuçları yoksa kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok bu listeye reyhan ablam ve bende dahiliz istediğimiz sonucu hiç bir zaman alamıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?