Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

candy biryeremi gidiyor?. bilmiyorum canim haberim yok.. belkide yazmistir ama hatirliyamadim.. zaten unutkanlik artti bende nedense:sinifsinif:

ben bu gün eski mesajlara bakarken gördüm işleri yoğunlaşacakmış şimdi işine bakamazsa sonra fazla mesaiye kalacakmış haliyle burada fazla bulunamayacakmış:kedi:

yarin sebze günüm.. lahana corbasi yaptim sabahta salata gibi domates slatalik turp falan yiyecegim.
kizlar benim tuvalet sorunum var bu diyete basladigimdan beri. haftada bir sinamekili form cayi icmezsem.hicbirsey olmiyacak yani o derece.. baska bir önerisi olan varmi?

benim yokluğumdada buralarda fazla gelen giden olmamış hatta şikayet edilip durulmuş (
bu haftada kilo veren olmamış bu durum çok fazla sürdü arkadaşlar yeni gelen arkadaşların dışında herkes kilo almış her hafta bir hüsran yaşanıyor
yazmak istemesemde bu durumun çok uzun sürdüğünü tekrarlamak istiyorum beni hoşgörün ama böyle sürecekse takımı kapatalım ki kilo vermeye istekli kişiler gelebişsi kimsenin yerini boşa harcamayalım bahar gelsin dedik ama yaz geldi herkes hala kilo alıyor...

reyhan ablacım geçen haftalarda sebze gününde kabak haşlaması demiştim ya o fazlaca çalıştırıyor bağırsakları hiç denedin mi sen bilmiyorum

sen yarin basliyormusun kallisim patatese yoksa baska bir diyetemi gececeksin ?

ablacım özür dilerim yaaa kızlar aldı elimden bende dalmışım :))
yarın sabah tartılayım duruma bakayım eğer inmişsem ki azıcıkta olsa öyleye benziyor hemen aynen başlayacağım....

ablacım kusura bakmada çıkıyorum ben rahat bırakmadılar çünkü...

banucugum bu diyetle herkes kilo veriyor. kimi az kimi cok ama kilo vermemek imkansiz gibi birsey. ben dayanabildigim kadar yapacagim. yada kilo vermem durana kadar..
sende bir iki hafta dene derim bena.s.

mrb bende geleneğe uyup reyhan ablamı desem size?
inş. yapıcam geçen hafta pek yapamadım ama yinede bir düzene soktum yememi
yarın start veriyorum papatesle
teşekkür ederim..bugün piknikteydik ve çok az yedim acaipte hefif hissediyorum kendimi
az ye hefile rahatla güzelleş çok zor değil aslında
olay tamamen konsantrasyon
zor değil olucak
hrs kolay gelsin
hhhaa bu arada takıma alınma durumum noldu arkadaşlar
gerçi bne kendimi takımda hissediyorum zaten ama:)
a eolunn..opuyorumnanaktan

günaydın takımcık..
akşam yazdıklarım lütfen gözden kaçmasın takımı kapatıyorum dediğimde kimse a-a-a-aaa neden demesin sonra.... ha gayret de gayret bu hafta :)))

aa kapatmaaa ben doğurunca napıcam yaa bilmiyorumkismile şaka bir yana bir türlü motive olunamıyor ya nedense. ben demin balkona çıktım dedim ki vary be geçen sene bu zamanlarda bu saatlerde deli gibi yürüyodum stadda. keşke yine yürüyebilsem. valla içimden nasıl geçiyor, biraz yürüyüp biraz kısıp nasıl zayıf olmak istemiyorsunuz valla sizi anlayamıyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile

kallisim ablam günaydın.. sen yokken ben hergün günlük kontrollerimi yaptım haberin olsunnn
Şeniz

bijom kontrollerin farkındayım canımŞeniz
motive işine gelince motivesizlik te değil ben anlayamıyorum artık ama böylede yürümeyeceği kesin bu durumun herkes yerinde sayıyor..şimdi son listelere bakıp geleyim..

tombili 80,5 / 80,2 / 80,1 / 79,3 / 78,7 / 77.0 / 78,3 / 78.0 /
2 ay sürede 2.5 kilo verilmiş...

mersa / 77.0 / 77.5 / 77.0 / 77.0 / 76.7 / 74.2 / 74.6 / 74.8 /
2 ay sürede 2.2 kilo verilmiş..

candy / 105.1 / 106.3 / 104.9 / 104.4 / 105.4 /
arada izini dönem vardı aramızda olduğu süre 2 ay gibi bir zamanda candycik 300 gr kilo almış...

çikolata / 78.5 / 78.0 / 78.0 / 77.0 / 76.8 / 76.8 /
2 ay sürede 1.7 verilmiş..

ferihan / 102.0 / 100.0 / 100.5 /

leys / 72.5 / 71.6 / 71.6

yeni arkadaşlarımızada baktığımızda aramıza geldiklerinde ya kiloları sabitleniyor yada kilo alınıyor...
çok uzun süre geçmesine rağmen kilolarımız ya sabit kalıyor yada yukarı çıkıyor arkadaşlar 5. takım uzun bir süredir kötü sonuçlar alıyor her hafta ilk üçte olmaya alışık takımımız şimdi her hafta ya sonuncu oluyor yada sondan 2. oluyor... bu durumu toparlamak yada iyice dağıtmak bizim elimizde.... ben sadece göz önüne serelim diye getirdim sonuçları yoksa kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok bu listeye reyhan ablam ve bende dahiliz istediğimiz sonucu hiç bir zaman alamıyoruz...

günaydın sevgili takımım herkeze iyi bir pazartesi günü geçirmelerini diliyorum ben baya yoğun bir haftasonu geçirdim tabi biraz yediklerime dikkat edemedim ama neyseki çok bol yürüdüğüm için pek bir fark yok gibi kilo almamışım hala 100,5 kilom bu hafta hayırlısıyla hedefim 100 ün altına düşmek bunu çokistiyorum takımdaki arkadaşlarım ablalarımda çok istiyor muhakkak inşalah vereceğiz bu kiloları kalliste ablam son değerlendirmesini yapmış pek iç açıcı değil ama ben daha yeni olmama rağmen takımıma güveniyorum ve birbirimizi motive ederek epey bir kilo kaybedeceğimize inanıyorum hepinizi kocaman öpüyorum ...

a.s. :roflol: tombilim canım çok güldüm çubuk krakere haklısın keşke gelebilse herhafta çok yememize rağmen bol bol yürüyünce ve heyecandan gidiyor kilolar :asigim: ama çok güzel bir haftasonu geçirdik istanbul kazan biz kepçe bol bol gezdik banada ekstra bir spor oldu ve hiç kilo almamışım çok şükür tatlıyı tuzluyu ekmeği maşallah utanarak söylüyorum ama abartmıştım neyseki almamışım çok şükür bu hafta dahada dikkat ederek aynı diyete devam ve bu hafta inşallah düşeceğim 100 ün altına daha bir motive oldum çünkü opuyorumnanaktan
tanışmız aslında yıllar öncesine dayanıyor ortak arkadaşlar sayesinde arkadaş olarak tanıştık o istanbulda okuyordu üniversiteyi ben zaten buralıyım sonra yıllar geçti kaybettik izimizi 2 yıl önce bir tesadüf eseri tekrar karşılaştık ve yıldırım aşkı :kedi: işte insan bazen gözünün önündeki değeri yıllarca göremiyor şimdi birlikteyiz maddi olarak problemlerimizi aşar aşmaz evlilik olacak ama zamanını henüz bilemiyoruz kısmet diyoruz bakalım yarınlar ne getirecek bize sonu güzel olsunda geç olsun napalım opuyorumnanaktan

ferihancım seninde dahil olduğun yeni arkadaşlarımızın katılımıyla ortalık hareketlenir diye sevindim ama değişen bir şey olmadığı için yazmak zorunda kaldım yeni üyelerimizide kötü etkilediğimiz için uyarı yaptım bir nevi yoksa başka anlatmaya çalıştığım bir durum yok...

ileride ki günler için planlarınızıda allah hayırlara çıkartsın canım ...

istanbul kazan ben kepçe olamadım hiç buna çok kızıyorum :)) istanbulu aşırı derecede seviyorum denizin kokusu burnumun direğini sızlatıyor gözlerim buğulanıyor hiç abartısız yani her seferinde, geçen gün döüşte eşime eski tekneyi göstermeye çalıştım istanbullaberaber bıraktığımız yaşanmamışlığımız o bizim çünkü ve eşimin denize bakamadığını farkettim içim öyle kötü oldu ki anlatamam insanlar ne umarak neleri yaşıyorlarmafoldumben allah sağlıktan ayırmasın buda böyle işte anlatıyım didim

2 aydır yerimde mi sayıyorum ben ya çektiğim eziyete yazık yediklerimden azcık kıssam zaten 2 ayda bu kiloyu verirdim bile diyetteyim diye gerilmeme de gerek kalmazdı ağzım açık kaldı vallahi ohaoldumsmile kızdım kendime alsanaalsanasmile herkese de kızdım yani mersaya ve candy ye de kızdım napıyoruz biz kızlar ya vücudumuza yazık sinirlerimize yazık kendi adıma söyleyim bu kaçıncı söz bu kaçıncı baştan başlayış tamam aslında hedefimin çok da gerisinde değilm bu ay itibariyle ama bu 2 ayı doğru dürüst değerlendirseydim şu an burda bunları yazmaz başarı hikayemi yazıp tebriklere cevap veriyor olurdum2 koca ay her hafta 1 kilo gitse hani ideal olan o denir ya hep şimdi 8 kilo az olmuş olacaktım bu kilomdan ondan sonra da yok şok diyet yok patates yok bilmem ne medet um dur
kallistecim kapatma takımımızı 93 le başladım ve iyi kötü 78 oldum ben burda 15 kiloyu bu takım verdirmiş bana bu mesajın tokat gibi çarptı zaten öldürme bari bizi en azından
patatese başladım ben de bugün ve bu hafta full spordayım ki azcık ibre kıpırdasın yeni arkadaşlarda azimliler onlarla da güzel bir paylaşım yapılıyor inşallah bitecek kallisim ya

tombilicim takımı kapatmayı en son isteyecek birisiyim ben biliyorsun ben sadece kendimize gelme zamanının geçmek üzere olduğunu görebilmek adına ekledim o mesajları kötü niyetim olmadığını hepiniz anlarsınız zaten diyede fazla açıklama yapmadım....

sen spora başladınmı canım başlayacağını okumuştumda son mesajlara gelemedim hala ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…