- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.281
Ben dün akşam mutfağı toplarken demledim.yeşil çaylar sular içilsin gayrıııı.........
ay bugun cıslara pek bi saldırasım var sabah feci artı çıktım akşam yatarken tartıldım 78,4 dü sabah 78,9 çıktım regli olcam 2 güne ondan galibaherıld yani devir hesap devri :))
o zaman kalk marş marş...
afiyet bal şeker olsun ortim bol bol yağ yaksın
ay bugun cıslara pek bi saldırasım var sabah feci artı çıktım akşam yatarken tartıldım 78,4 dü sabah 78,9 çıktım regli olcam 2 güne ondan galibaartı görünce saldım çayıra mevlam kayıra moduna giriyorum
Haklısın bacım :)yeşil çay demliyorum kaktır antioksidanıgirme o moda... görmüyon mu halimi cuma 68,8 dim ne güzel bu haftaya hedefim 67 küsurdu pazartesi alttarafı ayran yüzünden 69,9 dum hala direniyor vücudum... sporumu da menülerimi de görüyorsun yani.. hala +100 gr dayım... hatta +200 dü ilk tartıldığımda biraz sportif bişiler yaptımda 68,9 a düştü.... salma.... devam...
Haklısın bacım :)yeşil çay demliyorum kaktır antioksidanıbugün mahmutlada buluşalım ödemleri atalım
Ohhh sade Türk kahvemide içiyorum yansın yağlarrrrr:)hücuum gazan mübarek ola yiğidim :))
Yaptın mı fırında sebzelerini bendemi atsam fırına sebze bugün öğlene ne pişirsemhücuum gazan mübarek ola yiğidim :))
Ohhh sade Türk kahvemide içiyorum yansın yağlarrrrr:)
Yaptın mı fırında sebzelerini bendemi atsam fırına sebze bugün öğlene ne pişirsem
Eee ne yiyeceksin öğlene nasıl yapıyorsun tarif ver bakayımziyade olsun efendim... bende az sonra yaparım bir keyif...
yok yapamadım mutfağa girdim temizlik yaptım çıktım sonra da az yatem kalkar yaparım dedim sabah gözümü açtım
Eee ne yiyeceksin öğlene nasıl yapıyorsun tarif ver bakayım
Hım ben sarmısak birde halka soğan koyuyorum ek olarak üzerine sarmısaklı yoğurt harika oluyo ama patates koymasam mı..diuete pek uygun değil ya ondan yapıp atayım dırına öğlene yetişsin barimenümü akşama yazarım... bir tek yoğurdum var yanımda... onu yerim bu günde...
ben patlıcanları kare kare doğruyorum varsa kabak patates domates üzerine az zeytin yağı tuz hop fırına çok uyduruk bir tarif ama bayıla bayıla yiyiyorum yani :)) domates ve atlıcan fırında mmmhhh muhteşem olayii... bu akşam kesin yapıcam....
Hım ben sarmısak birde halka soğan koyuyorum ek olarak üzerine sarmısaklı yoğurt harika oluyo ama patates koymasam mı..diuete pek uygun değil ya ondan yapıp atayım dırına öğlene yetişsin bari
Evet ekmek yememek lazım o zaman komşum katmer getirdi şimdi ayyu hemen çocukların onune koydum yiyin hemen dedimkoy beya az karbonhidratta lazım... olmadı çocuklar yesin... tam buğday ekmeği yiyeceğine patates ye bir kaç tane bence...
GünaydınnnnGünaydın kızlar..
GünaydınnnnGünaydın hanımlar
Günaydınnnn, inşallahGünaydınlar herkese. Musmutlu günler olsun inşALLAH
Ya benimde üst başka biri alt başka biri gibifancynancy bacaklar süper yaa... Benim bacaklarimin o kadar ince olmasi içi 50kg olmam lazım. Onda bile basenim oluyor. 34 beden oldup da basenden dolayı 34 giyemeyen biriyim ben
Valla kaptanım hakikatten kilo insanı daha yaşlı gösteriyormuş. 68 kg olduğunu fotolar sanki başka biri gibi. Bu arada çok tatliş bir kaptanımız varmış kiiiiGünaydın kızlar burda net çok çekmiyor bi wendigo 'nun resmini görev oldum diğerleri yuklenmedi
Geçmişi ancak bitirdim
Evime döneyim bende eklerim
@moni canım aslında benim albümde de resimlerin var yeni olmasa da eski halimi gidebilirsin
Burda resim çekeyim net siz elinde size eklerim öpüyorum hepinizi çok konuşmayın haa 3 günde anda bitirebildim
Ne bileyim memeyi bırakınca sanki senden ayrılıyor gibi oluyor, nevoşta bıraktığında bir fena olmuştum :)Şimdi hayatım 2 yaşına kadar emzirin deniliyor. Istersen 2 ay daha sabret. Bu arada memeden kesilince seni daha az seveceğini düşünüyorsan sayet; zaten bu çocuk seni değil memeyi seviyordurayrıca bence korktuğun gibi olmaz olsa Baha olurdu. Çocuk 4 ay emebildi. 13 yasinda hala kucağımdan inmiyordu
Dimi dimi nilgun.. bi niklaus olsun efendim bi stefan bi damon olsun allah ozene bezene yaratmisöyle çirkin vampir mi olur filmlerdeki dizilerdeki vampirler taş gibi
Kiz ameliyattan sonra burnumda tampon vardi yuzum sisti yiyemedim,sonra regli oldum midem bulandi yiyemedim o ara dustum.sabah 60,2idim. Siz de iyice psikopat yaptınız beni. 57de durucam sozkaptanım özge döndü bi de, 57 kiloya düşmüş, hedefi aşağı çekip daha da vericem diyolaf anlatamıyoruz sen bişi de şu kıza çok vermesin
Ay senin hangi gün cıslara saldırasın yok ki :)ay bugun cıslara pek bi saldırasım var sabah feci artı çıktım akşam yatarken tartıldım 78,4 dü sabah 78,9 çıktım regli olcam 2 güne ondan galibaartı görünce saldım çayıra mevlam kayıra moduna giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?