Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

girme o moda... görmüyon mu halimi cuma 68,8 dim ne güzel bu haftaya hedefim 67 küsurdu pazartesi alttarafı ayran yüzünden 69,9 dum hala direniyor vücudum... sporumu da menülerimi de görüyorsun yani.. hala +100 gr dayım... hatta +200 dü ilk tartıldığımda biraz sportif bişiler yaptımda 68,9 a düştü.... salma.... devam...

Haklısın bacım :)yeşil çay demliyorum kaktır antioksidanı bugün mahmutlada buluşalım ödemleri atalım

Ohhh sade Türk kahvemide içiyorum yansın yağlarrrrr:)

ziyade olsun efendim... bende az sonra yaparım bir keyif...

Yaptın mı fırında sebzelerini bendemi atsam fırına sebze bugün öğlene ne pişirsem

yok yapamadım mutfağa girdim temizlik yaptım çıktım sonra da az yatem kalkar yaparım dedim sabah gözümü açtım

Eee ne yiyeceksin öğlene nasıl yapıyorsun tarif ver bakayım

menümü akşama yazarım... bir tek yoğurdum var yanımda... onu yerim bu günde...

ben patlıcanları kare kare doğruyorum varsa kabak patates domates üzerine az zeytin yağı tuz hop fırına çok uyduruk bir tarif ama bayıla bayıla yiyiyorum yani :)) domates ve atlıcan fırında mmmhhh muhteşem olayii... bu akşam kesin yapıcam....

Hım ben sarmısak birde halka soğan koyuyorum ek olarak üzerine sarmısaklı yoğurt harika oluyo ama patates koymasam mı..diuete pek uygun değil ya ondan yapıp atayım dırına öğlene yetişsin bari

Hım ben sarmısak birde halka soğan koyuyorum ek olarak üzerine sarmısaklı yoğurt harika oluyo ama patates koymasam mı..diuete pek uygun değil ya ondan yapıp atayım dırına öğlene yetişsin bari

koy beya az karbonhidratta lazım... olmadı çocuklar yesin... tam buğday ekmeği yiyeceğine patates ye bir kaç tane bence...

Günaydın kızlar..
Günaydınnnn

Günaydın hanımlar
Günaydınnnn

Günaydınlar herkese. Musmutlu günler olsun inşALLAH
Günaydınnnn, inşallah

fancynancy bacaklar süper yaa... Benim bacaklarimin o kadar ince olmasi içi 50kg olmam lazım. Onda bile basenim oluyor. 34 beden oldup da basenden dolayı 34 giyemeyen biriyim ben
Ya benimde üst başka biri alt başka biri gibi kilo alınca hep yukarıya çalışmışım, orantısız duruyorum çok enteresan bacaklarım neredeyse hiç farketmedi, üst kısımlar hariç, eskiden çok rahat elbise falan giyebiliyordum artık giyemiyorum, bacaklarımın birbirine değdiği yerler pişik oluyor ve sinir oluyorum. İnşallah elbise giyebileceğim günlerde geleceekk.

Valla kaptanım hakikatten kilo insanı daha yaşlı gösteriyormuş. 68 kg olduğunu fotolar sanki başka biri gibi. Bu arada çok tatliş bir kaptanımız varmış kiiii

Ne bileyim memeyi bırakınca sanki senden ayrılıyor gibi oluyor, nevoşta bıraktığında bir fena olmuştum :)

kaptanım özge döndü bi de, 57 kiloya düşmüş, hedefi aşağı çekip daha da vericem diyo laf anlatamıyoruz sen bişi de şu kıza çok vermesin
Kiz ameliyattan sonra burnumda tampon vardi yuzum sisti yiyemedim,sonra regli oldum midem bulandi yiyemedim o ara dustum.sabah 60,2idim. Siz de iyice psikopat yaptınız beni. 57de durucam soz

Ay senin hangi gün cıslara saldırasın yok ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…