- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.241
canım sen zaten maşallah başarılısın ama bir süre sonra metebolizma yaptığımız diyete alışıyor kilo vermemiz duruyor hemen başka bir diyete geçeceksin hem gidip döner yememişsinya yinede hiç bozma diyetini ama kendinede haksızlık etme,lahana diyeti 4,5 ila 8 kilo arasında verdiriyormuş tabi tam uyarsak çorbayı ne kadar çok içersek okadar faydasını görürmüşüza.s
2-3 kilo civarı verdi hepsi.ama havuz açıldığndan beri hergn havuzda 3 gündür yüzmeye başladı ama su çok soğuk havada .bende o yüzden uzun kalmasına izin vermiyorum havuzda bakalım devam ederse gidecek gibi biraz.
bizim mezuniyette var tabiki.bizde aynı sorunu yaşadık neler giymek istiyor ama istediği hiç bişey olmadı ve bizde siyah bir elbise almak zorunda kaldık.ona kalsa en açık renk rengarenk kıyafetler istiyor ama ne yazıki olmuyor.
vavvvv bu harika bir haber .inşallah çok küçük bir elbise almamışsındır .1beden küçüldüğünde giyebileceğin bir elbise alsaydında kısa zamanda görseydik.ayyy bende aldım elbise accıkta diz üstü ama çok hoşuma gitti.
ferihan bu lahana diyetini nasıl yapıyosunuz.ayın 12 sinde ağbimin düğünü var o güne kadar toparlanmam lazım 3 kilo versem razıyım.
reyhan ablacım sende naptın aldınmı lahananı
bide bunu deneyeceğiz bakalım
amin inş. allah açlıkla imtehan etmesin çokk zoor
a e ol..
günaydin kallisim kolay gelsin bende seni öptüm canim.
pazartesi bayram burada yani iki gün dükkanlar kapali olur bende alisverise gidecegim gerci arada bakarim.havada sanki azicik düzelmis gibi. birazda bahcede olurum bugün
herkesi öpmeye geldimmm :))
kahvaltıya misafirim var şu an yoldalar akşam üzeri ancak bakabilirim ortalıkta gözükemem merak edilmiyim diye söylemeye geldim...
kahvaltımı yaptım öğle yemeği olarak ton balığı yedim ve ıhlamurlu elmalı şekersiz çay içtim,kızlar ıhlamurunda zayıflamaya faydası varmış aklınızda olsun:)))
ii cmtsiler herkese
nasılsınız kızlar
ben iiyim inş.
sabah tost yedim
abartmıycam bugün pzt si başlıycam lahanaya
hrs kolay gelsin.. a e olun
izmiri begendin degilmi canim? güzeldir inci gibi dizilidir denize.. pek cok sayfiye yeri vardir köyleri falan müthis güzeldir.. dedigin gibi fakir cennetidir. ben evlenip ankaraya gittim hic sevmedim izmirle kiyasliyamadim. zavalli esim ankarayi sevdirmeye cok ugrasti bana gezdirecek yer aradi durdu bulamadi. en sonunda kendiside izmir asigi oldu :))))
yazmadım zaten çikolatımda seni aynen geçiyorum gittiğin zamandan beri izinli saymadım çabuk geleceksin diye ama eğer uzun süre böyle devam edeyim dersen izinli göstereyim..
hepimize kaçamak tavsiye ediyorsunda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bu durum çoluk çocuk nereye kaçılır nasıl kaçılır adama hesap sorarlar biz çalışalım sen gez diye yerimseniben onlar hayal bize ...
canım hoşgeldin ya ne kadar özledim ne kadar merak ettim seni aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlamıştıartık neler yaptın neler ettin anlat hele bakalım ne kilodasın nasıldı izmir sınavlar bitti mi
en güzel kararı vermişin kendinle barışınca daha rahat gider inşallah kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?