- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.221
izmiri begendin degilmi canim? güzeldir inci gibi dizilidir denize.. pek cok sayfiye yeri vardir köyleri falan müthis güzeldir.. dedigin gibi fakir cennetidir. ben evlenip ankaraya gittim hic sevmedim izmirle kiyasliyamadim. zavalli esim ankarayi sevdirmeye cok ugrasti bana gezdirecek yer aradi durdu bulamadi. en sonunda kendiside izmir asigi oldu :))))
ah ablacım ne hoş olur ama yırtıkla tatil çok zor oluyor evcilleri kabul edecek otel yok hani gidelimde dönerken veya giderken uğrayalım desem ama ne çok istediğimi sen biliyorsun aslında var kafamda bazı şeylerde biraz daha ciddileşsin bakalım :)) şimdiden heveslenmeyelim yaza var azcuk daha...
ablam sen aşağı in bende bahçeme çıkayım yarın kahvaltıya misafirim var bahçeyi bir dağıttım ancak akşama dek toparlarım yıkarım hadi hoşkalın baş başşşş...
ay kallisim valla hic zor olmaz.. köpek görmemis insanlar degilizki.. bizimki 2,5 yil eve pisledi. gözünü seveyim.. onun kolayindan zorundan ne olacak. zaten kizlarla oynar denize girer bütün gün.. gör amcasi ona neler pisirir..opuyorumnanaktan ne oyunlar oynar nasil sever. sokaktaki köpekleri doyuruyor özel yemek yapiyor yaralarini yikiyor sariyor.. 7 hafta kaldi yaza okadarda cok degil :)) ramazana geliyor bu yil gitmiyelim dedik ama yaz gelince dayanamiyoruzki
ferihancım bunun sonu yok ki
ya yedikten sonra kendine kızmadan affedip önündeki günlere bakacaksın ya da yemeyeceksin kendini affetmezsen büyük bir kısır döngüye giriyorsun kendine kız ye yediğin için kız yine ye olmaz böyle yedin gitti tamam afiyet olsun yarın başka bir gün ama yarını da yeme
slm
nasılsınız kızlar
bakiyorum herkes tail moduna girmiş
hayali bile güzel tatilin
hele bide incecik olup istediğimiz herşeyi giyebilsek süper olur değilmii
candy bende sana herkes gibi devam yılmak yok diyorum
sen senden ne kadar kaçabilirsin malesef bu kilolarla yüzleşip
aldığımız gibi vermesini de bilicezz
bende lahana diyetini düşünüyorum
ne dersiniz kızlar varmısınız hep birlikte yapalımm..
a e olun..
slm
nasılsınız kızlar
bakiyorum herkes tail moduna girmiş
hayali bile güzel tatilin
hele bide incecik olup istediğimiz herşeyi giyebilsek süper olur değilmii
candy bende sana herkes gibi devam yılmak yok diyorum
sen senden ne kadar kaçabilirsin malesef bu kilolarla yüzleşip
aldığımız gibi vermesini de bilicezz
bende lahana diyetini düşünüyorum
ne dersiniz kızlar varmısınız hep birlikte yapalımm..
a e olun..
evet canım bende hayırlısıyla başlıyorum pazartesi biz yapalım istersen yine zaten sonuçları burda takımımızla paylaşıcaz şimdilik herkez sıcak bakıyor gibi lahana çorbasına yapılmayacak kadar zorda değil görünüyor onuda deneyelim belki daha başarılı oluruz kaydirigubbakcemile5
evet canım bende hayırlısıyla başlıyorum pazartesi biz yapalım istersen yine zaten sonuçları burda takımımızla paylaşıcaz şimdilik herkez sıcak bakıyor gibi lahana çorbasına yapılmayacak kadar zorda değil görünüyor onuda deneyelim belki daha başarılı oluruz kaydirigubbakcemile5
sagol ferihancigim bu diyet daha insafli gibi sanki. yada bana öyle geliyor bu tek cesit yediren diyetten sonra.. kaldiki o corbayida cok severim. bir kalkip yarin sabah bakayim kilom nasil ondan sonra karar verecegim ne yapacagima. su 80in altina bir ineyim allahim ya kocaman bir kutlama yapacagim hayirlisiyla.
bu öglen yemek ismarladi bizim gurup ne kokular ne manzara allah aklim basimdan gitti. agliyacaktim nerdeyseboshayallersmile.
allahim kimseyi aclikla islah etmesin ne büyük bir ceza ya...bilmiyorumkismile
mersacım ay birden senin kızın adını unuttum heh merviş nasıl kilo durumu filan, aliş biraz süzüldü sokakara çıkmaya bisiklet binmeye başlayalı farkettiş dünde elbisesini aldık morali yerine geldi ama o elbiseyi bulana dek morali çökerttik beğendiği elbiselerin içine giremedi çünkü ... sizinde mezuniyetiniz vardı inşallah sorunsuz atlatorsınız
mersacım hoşgeldin.. yaa sana söz o elbiseye girdiğim gün foto ekliycem yüzümü de saklamam neye benzediğimi görün bakalım :))
haklısın canım yok yok haftasonu kendimi toparlayıp lahana çorbasına başlıyorum hem zaten ondada yağ tuz yok bu yaptığımız diyete benziyor birazda okumuşsundur bu hafta kilo vermedim diye moralim bozulduya ondan öyle oldu yoksa bu kadar zamandır hiç bozmadım diyetimi inşallah lahana çorbasınıda hiç bozmadan yaparım ve bu sefer başarılı olurum opuyorumnanaktan
gruptan diskalifiye olmamın sebebini öğrenebilirmiyim sebepsiz yere neden oldu anlayamadım ?????
merhaba 27 yaşında üniversite öğrencisiyim geçen sene okula başladığımdan beri 23 kilo verdim okula başladığımda 106 kiloydum şimdi 83 kiloyum... hedefim 70 kiloya inmek gruba katılmak istiyorum çünkü kendi başıma yapacak motivem kalmadı yarışarak yapmak beni dahada motive edicek inanıyorum
canım bende varım ama akşam başlarım dedim başlayamadım bu gün yapıcam evde de lahanam var, ama ben diyeti tam yapmıyacağım daha önce denedim çünkü çok net sonuçlar alamadım bir haftada 1.5 vermiştim .. bende her öğünde çorbayı yiyip yanında bol yoğurt ve salata yiyorum ekmek sıfır.. bunu yapıcam sizinle..evet canım bende hayırlısıyla başlıyorum pazartesi biz yapalım istersen yine zaten sonuçları burda takımımızla paylaşıcaz şimdilik herkez sıcak bakıyor gibi lahana çorbasına yapılmayacak kadar zorda değil görünüyor onuda deneyelim belki daha başarılı oluruz kaydirigubbakcemile5
canım teşekkür ederiz tebriğin içinopuyorumnanaktanSevgili kardeş takım, ikinciliğinizi kutluyoruz :)))
Hep böyle devam etmeniz dileğiyle :)))
Kallistim, canım çok teşekkür ederiz. Melzeyitimin işyerinde de kablolar yenileniyordu, o da yetişemedi. Canım, ellerine sağlık :)))olumunekankayizsmile
2-3 kilo civarı verdi hepsi.ama havuz açıldığndan beri hergn havuzda 3 gündür yüzmeye başladı ama su çok soğuk havada .bende o yüzden uzun kalmasına izin vermiyorum havuzda bakalım devam ederse gidecek gibi biraz.
bizim mezuniyette var tabiki.bizde aynı sorunu yaşadık neler giymek istiyor ama istediği hiç bişey olmadı ve bizde siyah bir elbise almak zorunda kaldık.ona kalsa en açık renk rengarenk kıyafetler istiyor ama ne yazıki olmuyor.
vavvvv bu harika bir haber .inşallah çok küçük bir elbise almamışsındır .1beden küçüldüğünde giyebileceğin bir elbise alsaydında kısa zamanda görseydik.ayyy bende aldım elbise accıkta diz üstü ama çok hoşuma gitti.
bunu diskalife etmeden mesajlada bildirebilirdiniz şuan en yoğun olduğum dönemim ve sadece kilo bildirimi yapabildim çokda önemli değil kolay gelsin!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?