Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de izmirden sonra ankaraya taşınmıştım ne kadar zor gelmişti hem insanları hem havası burda bi tedarikçimiz var o da izmirden taşınmış ne kadar soğuk insanlar diyor zor olur izmirden sonra ankara ama şimdi de alıştım ankarasız nefes alamam gibi geliyor izmir de gözümde tütüyor bir yandan

var kallisim var hem de izmir civarındaydı galiba evcilleri kabul eden otel hem de harika bir oteldi televizyonda hayvanlarla ilgili bi programda tanıtmışlardı bi ara istersen google da

ablacım yedi haftan mı kaldı ha gayret fıstık gibi geleceksin türkiyeye :lepi:

1 misafir var candy sen misin o yoksa ben sana hiçbişey yazmadım farkettiysen dikkate almadım yazdıklarını yani yasakkelime :dilcikar:

ben kötü bişey yaptım güzel güzel light yoğurdumu yiyordum ki yoğurdum bitti ve markete gitmeye üşendim çantamda kepekli bisküvi vardı 5 tanecik kadar onu açtım ve yedim çok utanıyorum ağlamak istiyorum o kadar zorki kilo vermeyip diyet yapmak anlatamam zaten veremiyorum niye aç duruyorum ki diye soruyorum kendime ye gözünün alabildiği ve midemin alabildiği herşeyi bugün bir akşam olsa eve gitsem rahat bir nefes alırım cumartesi pazarda iyi bir tatil yapıcam sonrada pazartesi lahana çorbası inşallah birkaç kilo birden vermeliyimki keyfim yerine gelsin yoksa ne diyet yapılıyor ne normal besleniliyor offf çok kötü suçlu hissediyorum kendimi yememeliydim (

ferihancım bunun sonu yok ki
ya yedikten sonra kendine kızmadan affedip önündeki günlere bakacaksın ya da yemeyeceksin kendini affetmezsen büyük bir kısır döngüye giriyorsun kendine kız ye yediğin için kız yine ye olmaz böyle yedin gitti tamam afiyet olsun yarın başka bir gün ama yarını da yeme

slm
nasılsınız kızlar
bakiyorum herkes tail moduna girmiş
hayali bile güzel tatilin
hele bide incecik olup istediğimiz herşeyi giyebilsek süper olur değilmii
candy bende sana herkes gibi devam yılmak yok diyorum
sen senden ne kadar kaçabilirsin malesef bu kilolarla yüzleşip
aldığımız gibi vermesini de bilicezz
bende lahana diyetini düşünüyorum
ne dersiniz kızlar varmısınız hep birlikte yapalımm..
a e olun..

haklısın canım yok yok haftasonu kendimi toparlayıp lahana çorbasına başlıyorum hem zaten ondada yağ tuz yok bu yaptığımız diyete benziyor birazda okumuşsundur bu hafta kilo vermedim diye moralim bozulduya ondan öyle oldu yoksa bu kadar zamandır hiç bozmadım diyetimi inşallah lahana çorbasınıda hiç bozmadan yaparım ve bu sefer başarılı olurum opuyorumnanaktan

evet canım bende hayırlısıyla başlıyorum pazartesi biz yapalım istersen yine zaten sonuçları burda takımımızla paylaşıcaz şimdilik herkez sıcak bakıyor gibi lahana çorbasına yapılmayacak kadar zorda değil görünüyor onuda deneyelim belki daha başarılı oluruz kaydirigubbakcemile5

varım inşallah bende yarından sonra başlıyacağımopuyorumnanaktan

Sevgili kardeş takım, ikinciliğinizi kutluyoruz :)))
Hep böyle devam etmeniz dileğiyle :)))
Kallistim, canım çok teşekkür ederiz. Melzeyitimin işyerinde de kablolar yenileniyordu, o da yetişemedi. Canım, ellerine sağlık :)))olumunekankayizsmile

canım sen zaten maşallah başarılısın ama bir süre sonra metebolizma yaptığımız diyete alışıyor kilo vermemiz duruyor hemen başka bir diyete geçeceksin hem gidip döner yememişsinya yinede hiç bozma diyetini ama kendinede haksızlık etme,lahana diyeti 4,5 ila 8 kilo arasında verdiriyormuş tabi tam uyarsak çorbayı ne kadar çok içersek okadar faydasını görürmüşüza.s

canımkendine haksızlık etme
makine değilizki kuralım ve tamamen uyalım
elbette nefsimize uyucaz
hemde kepekli büskivi çok hoşsun valla
ayrıca sende bir sorun var bence ben okadar kurallı yapsam dieti 4 5 giderdi
tiroid hormonlar falan bişeyler olmalı
inş. yoktur tabide ihmal etme
ben lahana dietini deneyeceğim kesin 4 5 sene önce yapmıştım gayette lezzetli bir çorba
içilemez değil
yağ yakıcı özelliğide ispatlanmış durumda
sıvayın kolları kızlar
lahana ya hücummmm...cokacimcoook

reyhan ablacım sende naptın aldınmı lahananı
bide bunu deneyeceğiz bakalım
amin inş. allah açlıkla imtehan etmesin çokk zoor
a e ol..

2-3 kilo civarı verdi hepsi.ama havuz açıldığndan beri hergn havuzda 3 gündür yüzmeye başladı ama su çok soğuk havada .bende o yüzden uzun kalmasına izin vermiyorum havuzda bakalım devam ederse gidecek gibi biraz.
bizim mezuniyette var tabiki.bizde aynı sorunu yaşadık neler giymek istiyor ama istediği hiç bişey olmadı ve bizde siyah bir elbise almak zorunda kaldık.ona kalsa en açık renk rengarenk kıyafetler istiyor ama ne yazıki olmuyor.

mersacım hoşgeldin.. yaa sana söz o elbiseye girdiğim gün foto ekliycem yüzümü de saklamam neye benzediğimi görün bakalım :))

vavvvv bu harika bir haber .inşallah çok küçük bir elbise almamışsındır .1beden küçüldüğünde giyebileceğin bir elbise alsaydında kısa zamanda görseydik.ayyy bende aldım elbise accıkta diz üstü ama çok hoşuma gitti.

ferihan bu lahana diyetini nasıl yapıyosunuz.ayın 12 sinde ağbimin düğünü var o güne kadar toparlanmam lazım 3 kilo versem razıyım.

gruptan diskalifiye olmamın sebebini öğrenebilirmiyim sebepsiz yere neden oldu anlayamadım ?????

Sebepsiz değil tabiki, sebebini de yazmıştım diskalifiye olduğunu yazarken...

Seni takıma davet ettiğim tarih 6 mayıs dün diskalifiye oldun dediğimde 21 mayıstı, 16 günde sadece 3 adet mesajın var..

Takımlara neden katılıyoruz birbirimizden destek alabilmek diyeti daha kolay yapabilmek için, takım mantığı budur ve ben her gün paylaşım paylaşım diye bağrındım durdum gelip takımda kim ne yazıyor kim ne diyor bunlar kimdir neden ben 5. takıma geldim diye bir kez gelip merak edip okumadın paylaşım sıfır yani..

Bu da senin takımlara katılmak için yazdığın mesaj bak sen de ne demişsin..Tek başıma yapacak motivem kalmadı, biz aramızda olduğunu hissedemedik yani motivemizde bir artış olmadı...

Yeterince açıklayabilmişimdir umarım...

canım bende varım ama akşam başlarım dedim başlayamadım bu gün yapıcam evde de lahanam var, ama ben diyeti tam yapmıyacağım daha önce denedim çünkü çok net sonuçlar alamadım bir haftada 1.5 vermiştim .. bende her öğünde çorbayı yiyip yanında bol yoğurt ve salata yiyorum ekmek sıfır.. bunu yapıcam sizinle..
canım teşekkür ederiz tebriğin içinopuyorumnanaktan
diğer konuyu da düşünme daha önce konuştuk zatenyerimseniben

yok mersam yaaa bir beden değil birazcık daha küçük ama gayretle fazla sürmez daha öncede bir elbise sebebiyle çok süratli kilo vermiştim hep söylerim ya azcık daha sabır söz bir çok foto ekliycem...
merviş için sevindim dediğin gibi açık renklere heves ediyorlar ama kiloyu kamufle etmiyor biz de çok denedik ya neyse bakalım atlatsınlar şu günlerinide...

bunu diskalife etmeden mesajlada bildirebilirdiniz şuan en yoğun olduğum dönemim ve sadece kilo bildirimi yapabildim çokda önemli değil kolay gelsin!!!!!!!!!!!!

bunu diskalife etmeden mesajlada bildirebilirdiniz şuan en yoğun olduğum dönemim ve sadece kilo bildirimi yapabildim çokda önemli değil kolay gelsin!!!!!!!!!!!!

çok zaman işimden ailemden kıstığım zamanda buradayım herkes meşgul yani bir de tek tek herkesin peşinde koşup neden gelmiyorsun işin mi var yoksa başka bir sebep mi var diye sorguyamı çekeceğiz bu tavrın hiç hoş değil senin gelip bizi bilgilendirmen gerekirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…