- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.801
ay sorma mördak bende oğluşumu doğum yapınca ist annemlere gitmiştim o sırada annemde alışverişe çıktı deprem başladı oğlum 2 aylık kızım 3,5 yaşında saniyeler içinde delirecektim ikisini bir nasıl taşırım diyeOnunla kıyaslanamaz tabi. Bunda hiç can kaybı olmamış neyse ki... Eşim 99 depremini de yaşamış, o çok daha kötüydü diyor ama bunda o da korktu yine.
Ah canım çok haklısın cahillik olmuş benimkisi ama o an aklımdan ne geçtiğini bile bilmiyorum. Aslında bilmek lazım bunları ama insallah Allah kimseyi bu bilgileri kullandırmak zorunda bırakmaz
Amin canım
ay valla bügün bile 4 kere tartılmışımdır1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
- Sabah wcden sonra aç karnına
- öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
- Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
- Yemek yada su içtikten sonra
- Banyo yaptıktan sonra
- Spordan sonra
@0zlemdennisgo nilsub
Ben regl döneminde 2 kilo ödem tutuyorum. Onu tutmamak için bir haftadır ödem atıcı çay içiyorum çünkü yarın regl olacağım yarınKizlar sabah spora gittim yeni geldim anca tartılabildim.
Ya ben anlamiyorum 71.4 tüm gecen cuma şimdi tartıldim yine 71.4
Hergun 1 bucuk saat yoğun spor yapiyorum artıdan duzenli diyet yapiyorum sadece dondurma yedim 1 kez.
Şuan yeni regl oldum bu kadar farkeder miçok mutsuzum yaptıklarım işe yaramıyormuş gibi geliyor
Amin inşALLAH ALLAH kimseye yaşatmasın. Bizim deprem tecrübemizde 6,9 ile olmuştu. O zamandan beri hazırlıklıyız. Evde Baha'nın öyle bir durumda yeri bellidir. Şimdi biraz daha kalabalık bir aile olduk ve benim kocam ecel geldiyse gelmiştir diyip boşverdiği için onunla bir planımız yok. Ben ve Zeynep için plan bende :)ay ayşee, bu bilgiler çok faydalı canım, ama içim ürperdi yaa, Allahım yaşatmasın
canım hepimiz geçiyoruz o yollardan, sıkıntılanma. yalnız kilo bildirimini 12'den sonraya bırakmamaya çalış olur mu? eğer gecikeceksen de kaptan/yardımcılarından birine haber ver ki gözardı etmeyelim seni.
Hımmm, bak sennn, dönüşte uğra kahve yapimİşe gidiyordum canım. Her sabah akşam sen, teğet geçiyorum
Mutlaka cevabını vermişimdir. Ama o sözleri hiç unutamıyorumbu kadar açık sözlü olma deseydin, yüzünün güzelliği yeter şekerim senin, ben hep güzelim, 50 kg'da olsam kendime bakar dikkat ederim deseydin.
o laz ona bişey olmazAmin inşALLAH ALLAH kimseye yaşatmasın. Bizim deprem tecrübemizde 6,9 ile olmuştu. O zamandan beri hazırlıklıyız. Evde Baha'nın öyle bir durumda yeri bellidir. Şimdi biraz daha kalabalık bir aile olduk ve benim kocam ecel geldiyse gelmiştir diyip boşverdiği için onunla bir planımız yok. Ben ve Zeynep için plan bende :)
dondurma yiyin dondurmaHımmm, bak sennn, dönüşte uğra kahve yapim
Ayyyyy yerim ben onu ya, düdük mü diyor emziğeaktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor.Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen
Bu da ne emzik ne biberon alıyor, saçımı başımı yoldurtacak bana.aktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor.Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen
Amaaannn düşman başına diycem ama dost acı söylermiş derlerGeçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demiştiPislik ne olacak
Seninki de baya kötü bi anı olmuş neyse ki bir sey olmamış kimseyeay sorma mördak bende oğluşumu doğum yapınca ist annemlere gitmiştim o sırada annemde alışverişe çıktı deprem başladı oğlum 2 aylık kızım 3,5 yaşında saniyeler içinde delirecektim ikisini bir nasıl taşırım diyerabbim korusun hepimizi
ALLAh iyiliğini versin seninAyyyyy yerim ben onu ya, düdük mü diyor emziğe
bak adamı nasıl dinlediysem sabır taşı dedi herhalde, sarı sabun diye element uydurmuşum
dondurma yiyin dondurmayok ya ayşe benim ortimdi sen dondurma ye o kahve içsin
Görüşmüyorum artık. Numarasını bile sildimAmaaannn düşman başına diycem ama dost acı söylermiş derlerbilemedim sen seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?