Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sorma mördak bende oğluşumu doğum yapınca ist annemlere gitmiştim o sırada annemde alışverişe çıktı deprem başladı oğlum 2 aylık kızım 3,5 yaşında saniyeler içinde delirecektim ikisini bir nasıl taşırım diye rabbim korusun hepimizi

ay valla bügün bile 4 kere tartılmışımdır

Ben regl döneminde 2 kilo ödem tutuyorum. Onu tutmamak için bir haftadır ödem atıcı çay içiyorum çünkü yarın regl olacağım yarın

Amin inşALLAH ALLAH kimseye yaşatmasın. Bizim deprem tecrübemizde 6,9 ile olmuştu. O zamandan beri hazırlıklıyız. Evde Baha'nın öyle bir durumda yeri bellidir. Şimdi biraz daha kalabalık bir aile olduk ve benim kocam ecel geldiyse gelmiştir diyip boşverdiği için onunla bir planımız yok. Ben ve Zeynep için plan bende :)

o laz ona bişey olmaz

Ayyyyy yerim ben onu ya, düdük mü diyor emziğe
bak adamı nasıl dinlediysem sabır taşı dedi herhalde, sarı sabun diye element uydurmuşum

Bu da ne emzik ne biberon alıyor, saçımı başımı yoldurtacak bana.

Amaaannn düşman başına diycem ama dost acı söylermiş derler bilemedim sen seç

Seninki de baya kötü bi anı olmuş neyse ki bir sey olmamış kimseye

Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…