- 23 Ağustos 2012
- 14.785
- 39.106
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.821
1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
- Sabah wcden sonra aç karnına
- öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
- Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
- Yemek yada su içtikten sonra
- Banyo yaptıktan sonra
- Spordan sonra
@0zlemdennisgo nilsub
Kızlar takımları dolasırken 2.takım kaptanı musaıt degılım yazmıs ben el attım lıstelerıne. kardes takıları kım acaba bakarken bızım kardis takımalrımız geldı aklıma. 8.ve 10. takım bılıyosunuzdur. 8.takımı takıpteyım zaten banustan dolayı ama 10.takımı kapatmıslar noldu cansulara oyle ya?? üzüldüm acıkcası
Ya tesekkür ederim. Moralim çok bozulmuştu bu biraz iyi geldi.1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
- Sabah wcden sonra aç karnına
- öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
- Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
- Yemek yada su içtikten sonra
- Banyo yaptıktan sonra
- Spordan sonra
@0zlemdennisgo nilsub
hıc takma benım +3bıle görmuslugum vardır reglı zamanı.. hem odem hem bagırsak problemı yasıyorum o donemlerde.. ama gecıcı telaslanmana gerek yokYa tesekkür ederim. Moralim çok bozulmuştu bu biraz iyi geldi.
Çok bi beklentim yok aslinda ama en azindan 1 kilo verebilirim diye umut etmistim.
90 kilo ile başladım kilo vermeye sürekli diyet spor vs ile alıstım galiba zatrn zor kilo veriyorum
ben de gordum sımdı gıdıyom takıma soylemeye canım sağol sen de takıptesın13. takım 525. etapta izne ayrılan yarışmacıyı izinden döndü olarak giriş yaptırmış, şimdi 527. etap. mümkün müdür?toplight morordek inatettimolacak moni
Mesajlari okuyuncada farkettim galiba birazda fazla tuzlu tuketiyorum yiyeceklerimi. Tuzu minimuma indirmeye calışıcamhıc takma benım +3bıle görmuslugum vardır reglı zamanı.. hem odem hem bagırsak problemı yasıyorum o donemlerde.. ama gecıcı telaslanmana gerek yok
Ben sadece bildirim yapacağımız günlerde bir kere tartılmak istiyorum ama dün ben de tartıldım dayanamayıp :)ay valla bügün bile 4 kere tartılmışımdır
ben de gordum sımdı gıdıyom takıma soylemeye canım sağol sen de takıptesın
Zaten öncesınde de gergınlık vardı o takımda. ama cansular gelıp gıdıyodu üzüldüm. karsılıklı cok gerıldıler herkes mutlu bı sekılde devam edıyodur ınsallahkaptanlar topluca istifa etti, epeydir de ses seda yoktu takımlarında. kalanlar da kaptanla yardımcılarla biraz atıştılar falan, 13. takımı beril abla açmıştı karar defteri 12 takımdan oluşur maddesi gereğince takımı kapatmayı uygun buldular. toplu istifa anlıcan.
öğlen salatama o adar acı atmışım ki kulaklarım bile yanıyor yağlar hayli hayli yanıyordur herhalde
Chia tohumuna benziyor ama kahverengisi. Bende aldım ama daha kullanmadım. Yoğurduma ekleyecektim hep unutuyorum. Ben migrostan almıştım. Organik diye yazıyor ama bilemiycemKizlar keten tohumu kullaniyor musunuz ? Rengi nasıl ? Aktardan mi aldiniz ?
susamın siyahı ve biraz irisi. ben tadını sevmiyorum pek. genelde soğuk sıkım yağını kullanıyorlar diyette.Kizlar keten tohumu kullaniyor musunuz ? Rengi nasıl ? Aktardan mi aldiniz ?
yok ya ben sürekli kapatıyorum yeniden açılıyorSayfanın en sol üst köşesinde portal var ya; bana ordan hep bi bildirim geliyo, şimdi 49 yazıyo mesela. okundu olarak işaretle yapıyorum yine oluyo. ne o ya, bi yeri mi takipteyim, nasıl kapatırım bilen var mı?
Ferah chiaya benzıyo ama pek degıl susam benzetmesı daha dogru.. susamın kahverengısı kavrulmusu gıbı.. chıa daha cok hashasa benzıyo. marketlerı bı dolas canım nerde yasıyodun sen? bulunmaya basladı heryerde. arada bime bile gelıyoKizlar keten tohumu kullaniyor musunuz ? Rengi nasıl ? Aktardan mi aldiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?