- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.881
odem atmak için pirinç lapasımı yeniyor valla ilk defa duydumÖdem atmak ıcin:))
odem atmak için pirinç lapasımı yeniyor valla ilk defa duydum
gerçek mi diyorsun şaka mı yapıyosunYoksa yanliş mi anladim ? Oyle saniyordum. :))))))
Dereotlu maydanozlu bir kabak çorbası yapsan onu içsen ödem atarsın hem de vitamin alırsın. Pirinç bırak diyeti normal hayatta bile önerilmiyor. GDO lu gıdalar arasında başta geliyor. Olabildiğince uzak dur bence canım.Ödem atmak ıcin:))
gerçek mi diyorsun şaka mı yapıyosunben hiç duymadım beni mi kekliyon
Dereotlu maydanozlu bir kabak çorbası yapsan onu içsen ödem atarsın hem de vitamin alırsın. Pirinç bırak diyeti normal hayatta bile önerilmiyor. GDO lu gıdalar arasında başta geliyor. Olabildiğince uzak dur bence canım.
Sabah kahvaltına dört tane ızgara mantar ekle bence daha iyi olur.. mantar hem ödem attırıyor hem de faydalı. 4 tane mantar için fırın çalışmaz diye ben tavada yapıyordum.Valla pirinç lapasi diyeti yapanlarin yorumlarini okumustum. Ödem atmak için diye aklimda kalmiş. Yanliş hatirlamiş da olabilirim. Bilemedim yani simdi. :))
yani bencede çok zararlı hemde hiç bir diyette pirinç lapası duymadımDereotlu maydanozlu bir kabak çorbası yapsan onu içsen ödem atarsın hem de vitamin alırsın. Pirinç bırak diyeti normal hayatta bile önerilmiyor. GDO lu gıdalar arasında başta geliyor. Olabildiğince uzak dur bence canım.
Sporla yakmışsındır patates salatasını.kızlar menüm
sabah 1 gün kurusu kayısı su 30 dk yürüyüş
kahvaltı 3 yk patates salatası yarım domates 1 yk lor 1 haş yumurta 4 zeytin
ara sade türk kahvesi 1 şişe sade maden suyu
öğlen 1 tabak salata yağsız tuzsuz bol limonlu ve nar ekşili 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kepçe yoğurt
ara 4 küçük dilim karpuz sade türk kahvesi
akşam 1 şeftali 1 kepçe yoğurt 1 yk chia bol tarçın ile meyveli yoğurt
su 3 lt
2 büyük kupa limonlu tarçınlı yeşil çay
spor 45 dk eliptik
Oooo süper 1. Olduk mu gerçekteennnn@moni Ayşem sizin listeyi ben paylaşmıştım :) gözünden kaçtı sanırım
Bu arada kızlar tebrikler 1.ci sizsiniz
Biz 4.cülüğe düştük ama yinede gayet güzel bir derecehaftaya artık daha çok çabalarız
Bana ve yolculuk ödemime ragmen oldukOooo süper 1. Olduk mu gerçekteennnn
Aşkolsun Özgecim bende bu kadar veremeyebilirdim, oluyor hepimize öyle ya.Bana ve yolculuk ödemime ragmen olduksizin basarınız bu sekerler
Herkesı coookk tebrık edıyorumm.. Haftaya aynı yerı yıne rezerve edelım
Şşttt wendicim şu günleri netleştirelim diyorumEvet lapa diyeti var ama Hatice'nin yaptığı gibi değil kesinlikle :) T turkcedersidefterimcom
3 öğün sanırım 1 çay bardağı yada 1 fincan pirinci lapa şeklinde pişirip yiyosun, ama ertesi günü ödemin bi kısmı geri geliyo haliyle çok anlamlı değil. Belki arada yapılabilir.
hemde sabah ekmek yemedim salatayı yediğim için nasıl aferin bana dimiSporla yakmışsındır patates salatasını.
Eski nilgüşe takılmıyoruz, aferin aferin rakibimhemde sabah ekmek yemedim salatayı yediğim için nasıl aferin bana dimieskiden olsa birde ekmek yerdim yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?