Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla pirinç lapasi diyeti yapanlarin yorumlarini okumustum. Ödem atmak için diye aklimda kalmiş. Yanliş hatirlamiş da olabilirim. Bilemedim yani simdi. :))
Sabah kahvaltına dört tane ızgara mantar ekle bence daha iyi olur.. mantar hem ödem attırıyor hem de faydalı. 4 tane mantar için fırın çalışmaz diye ben tavada yapıyordum.

yani bencede çok zararlı hemde hiç bir diyette pirinç lapası duymadım

Sporla yakmışsındır patates salatasını.

pirinc lapası detoksu var kızlar ben de okumustum.. hatta yapıp derece alanlar bıle vardı bu yarısmada..
Ama ben genel olarak cok cok cok zorunda kalmadıkca detokslara karsıyım T turkcedersidefterimcom
Aylarca herseyı yapıp aynı kıloda takılıyosan belkı vucudu sasırtmak ıcın olabılır ama sen yenı basladın daha dıyete zaten.. hıc vucudunun rıtmını bozma canım.. saglıklı beslen hareket et gıdecek zaten catur cutur

Bana ve yolculuk ödemime ragmen olduk sizin basarınız bu sekerler
Herkesı coookk tebrık edıyorumm.. Haftaya aynı yerı yıne rezerve edelım
Aşkolsun Özgecim bende bu kadar veremeyebilirdim, oluyor hepimize öyle ya.
1. olduk ya notamızı sildirebiliyoruz değil mi şimdi?

Evet lapa diyeti var ama Hatice'nin yaptığı gibi değil kesinlikle :) T turkcedersidefterimcom

3 öğün sanırım 1 çay bardağı yada 1 fincan pirinci lapa şeklinde pişirip yiyosun, ama ertesi günü ödemin bi kısmı geri geliyo haliyle çok anlamlı değil. Belki arada yapılabilir.

Şşttt wendicim şu günleri netleştirelim diyorum

hemde sabah ekmek yemedim salatayı yediğim için nasıl aferin bana dimi eskiden olsa birde ekmek yerdim yanında
Eski nilgüşe takılmıyoruz, aferin aferin rakibim
Patatesi yemişsin kız daha ne ekmeği
Bak duruşumuzu bozmuyor aynen devam ediyoruz. Haftaya yine güzel eksilerle geliyoruz sende listeye giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…