Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haydi tatlim allah kolaylik versin.. bir hedef koymak inanilmaz yararli.. bende dedim 21 mayista 83 kilo olurum diye. daha bile asagisina düstüm. ayin 21ine kadar gün saydim hesaplar yaptim tam hesapladigim kilodaydim.. kendime güven geldi sonra.. dedim ben bu isi cözdüm galiba.. istemek yetmiyor istedigimiz sey icin bir caba gerekli.. hedef koymak o hedefe ulasmak gerekli. bunun icin birseylerden feragat etmek gerekli. bunun bilincine varan insan mutlaka basarir.. ben daha o asamada degilim . hala sicak ekmek rüyasi görüyorum gün sayiyorum falan filan. böyle hayaller yerine daha cok hirs lazim .ulastigim basariyi görüp dha gayrete gelmem gerekir.
ben en iyisi yeni bir hedef belirliyeyim. bak sanada bir tas verecektim istemedin.kaydirigubbakcemile3
himmmmmm haziranin sonu dedin degilmi?haziranin son cumasi 78 kilo olayim diyorum..
gönlüm 75 istiyor ama uzun zamandir cok kati bir diyet yaptim . böyle devam ettiremiyecegimi hissediyorum..
belkide izine kadar 75 olur beeeeeolumunekankayizsmile.. ahanda koydum tasimi.:roflol:
ay kalkip bir iki dar kiyafet deniyeyim birine bari girsem moralim düzeliyor :))aklinialirimsmile
kallisim tas lazimmi????????delikafadulden

hadi bakalım banucum kolay gelsin sanada opuyorumnanaktan ben dün başladım gayette iyiydi kocaman bir kase öğlende yine kocaman bir kasede akşam öğünde yedim bir kasede yoğurdum var başka bir şey yemedim..

afiyet olsun canımm bende 3 tabak yedim güzel gidiyor inşallah amacımıza sağlıkla ulaşırız opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

selam azimli gurubum hepinizi öpüyorum,aç kalmadan kilo almadan güzel bir gün geçirin,bugün hava çok soğuk 2-3 gündür böyle canım hiçbirşey yapmak istemiyor ev dışardanda soğuk kös kös oturuyorum,ısınsın artık havalar yaaa

merhaba canım takımım iyi bir hafta diliyorum hepinize ben bugün lahana diyetine başlayacaktım ama kaç market dolaştıysam lahana bulamadım o yüzden lahana çorbamı yapamadım bende bu haftayı hafif yağsız tuzsuz yiyeceklerle geçirmeyi düşünüyorum sabah yürüyüşüme başladım nihayet artık inşallah bırakmadan günde bir saat yürüyüş olacak sabah bir kase mercimek çorbası içtim şu saate kadar pek bişey yememiştim az öncede 7 tane kayısı yedim neyseki kayısı erik gibi meyveler tok tutuyorda sıkıntı yaşamıyor insan acıkırsam yine kayısı yerim meyve getirdim iş yerine yoğurtta var ama meyveyi tercih edicem bugün akşamda yoğurt yiyebilirim yada salata bu hafta böyle yağsız tuzsuz hafif yiyeceklerle geçsin istiyorum birde az az yemeye özen göstericem bakalım sonuç ne olacak cuma günü lahana bulursamda hemen alacağım tabiki hepinize güzel bir gün diliyrum canlarım çok öpüyorum sizi :))

kizlar candy bunu yazip on dakika sonra cikmis bir dahada hic girmemis.
ne isi olabilirki bir iki dakikalik gelmeye engel olan
benim bilmedigim birseymi oldu?
ayol biz niye yillardir buradayiz..
bizde defalarca sözler verdik tutmadik yoksa iki ayda mezun olur giderdi herkes okadar kolay olsaydi..
candycigim kilo vermek cok zor cok disiplin ve azim istiyen en ufak sasirmaya izin vermiyen bir olay.. lütfen ya poffffffffffffff
bak kiziyorum ama..klava:klava:klava:

merhaba ferihancigim. benim lahana hazir persembeyi bekliyorum baslamak icin..
bu hafta son bu bes gün diyetini yapiyorum bugün 4. günüm. ama bir kilodan fazla verirsem belkide devam ederim azicik gevseterek
crsamba günü isyerindeki gurubumda bir arkadasin dogum günü onun icin carsambayi serbest güne getirdim.. ve persembe günü lahanaya baslamak niyetim.. allah kolaylik ve saglik versin hepimizi insallah

ablacım işlerinin yoğun olduğunu yetiştirmesi gerektiğini biliyoruz bizde o kadar ama başka bir problemide var sanırım inşallah önemli bişey yoktur bende kendi topiğinede bakıyorum sık sık orayada uğramıyor burayada iyi olduğunu yazsa bizde sevineceğiz tabi bilmiyorumkismile

merhaba ablacım çok sevindim lahanan hazır diyetinde bitecek inşallah bence lahanaya başla bir iki hafta yapsan çok faydası olur sonra yine istersen bu yaptığın diyet rahatsa ona dönersin diye düşünüyorum sen nasıl rahat edersen öyle uygularsın ben lahana bulamadım dün bir sürü market dolaştım yok yok birtürlü bulamadım dolayısıyla bugün hafif bişeyler yiyerek geçiştiriyorum yine yağ ve tuz yok ama iyi bişey yaptım 15 gündür sabah yürüyüşümü erteliyordum bu sabah yürüyüşede başladım artık günde bir saat yol yürüyeceğim daha önce bir haftada basenden 5 cm incelmiştim yürüyüşle bırakmayı düşünmüyorum kısmetse artık birde lahana bulsam ve bende başlasam ne güzel herkez başlamış çok sevindim darısı başıma ne diyelim öpüyorum ablcım seni Allah kolaylık versin sanada inşallah verirsin bu haftada kilo sağlıkla opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım lahana diyeti inşallah çok iyi bir sonuç elde edersin ben lahana bulamadım o yüzden başlayamadım lahanaya ama yine diyetteyim tabiki bırakmak yok zemuszemus ama şunu anladım bu tarz yeme şekillerini en fazla 2 hafta yapıp bırakmayı düşünüyorum sonra yeme şekli değiştirmeyi çünkü vücut bir süre sonra alışıyor o yeme düzenine ve kilo verilmiyor ben keşke 2 hafta önce diyet değiştirseydim belki bir kaç kilo daha verirdim neyse inşalalh bulurum lahanada en kısa sürede bende yaparım çok merak ediyoru çorbayı opuyorumnanaktan

bu arada yeni olan tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum. ben 1 aydır filan çok giremiyorum beni tanımayabilirinz ama grubun eskilerindenim.umarım istediğiniz kilolara kavuşursunz...sevgiler

hoşbulduk canım isim olarak tanıyoruz seni inşallah bundan sonra daha iyi tanışır sohbette ederiz inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız a.s.

a.s. ablacım maşallah bu azimle bir kez vermişsin kilo o elbiseyi giymişsin bir kez daha yapacağına inanıyorum inşallah elbisenin içinde göreceğiz haziran sonunda fotolarını sana güveniyorum opuyorumnanaktan

:çok üzgünüm:

hep takip ediyorum sizi.. lahana diyetinizde de başarılar.. lahana kış sebzesi ya bulmak zor olur şimdi.. ama market yerine manavlara bakarsan bulabilirsin ferihancım vereliniortak diyetini bozunca da çok kızma kendine.. çok kızarsan çok hata yaparsın.. her konuda bu böyle.. sadece uygun bi yerden U dönüşü yap (mehmet öz'ün sloganı aklinialirimsmile ) ve doğru yola yolunu kaybetmeden dön.. hiçbirşey olmamış gibi aynen devam et diyetine..

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu bir moralle geldim ama moral sıfıra indi..

neyse.. sonra geleyim...

ayy niye bozdun moralini ablacım yukarıdaki yazıyamı üzüldün sende bende üzüldüm gelir ama inşallah yine bizsiz yapamaz o .
ben bişey öğrendim kirazla yapılan bir detoks paylaşayım sizinle 3 gün yapılıyormuş 6 7 8 haziranda yapılıyormuş 70 kilonun üzerinde olanlar sabah öğlen akşam 1 er kilo kiraz yemeliymiş toplamda 3 kilo oluyor yani 3 gün yapıldığında vücuttaki ödemi atarak 2 kilo verdiriyormuş 70 kilonun altında olanlar ise sabah öğlen akşam yarımşar kilo yiyebiliyormuş ve temmuzdada aynı tarihlerde yapılabiliyormuş ben yapmayı düşünüyorum hele o tarih gelsinde canım takımımla paylaşmadan edemedim ablacım hadi o elbisenin içine gireceksin bende zayıflayacağım birazcık moral olsun yeni şeyler öğrenince koşup sizle paylaşıyorum :kedi: opuyorumnanaktan

selamlar 5. takımın fıstıkları ...

kaliş sultanım bu seferde lahanayamı başladınız ...akannehir yapmayın canlarım ya ...:1no2:
umarım yanlış okumuşumdur ....

bu tür diyetler bünyeyi durdurmakten öteye gitmiyor bunu sen bendende iyi biliyorsun .bunu yazmama bile gerek yok .:kedi:
affına sıgınaraktan yazıyorum biliyorsun haddim deyil belki eleştirmek ama inanın sizi düşündügümden .

evet canım yaaa o yazıya ama çok uzundu sonra kısaltmalar yapmış.. bir daha gelmeyecekmiş haberiniz olsun...

yok aebenim doğru okudun lahana yapıyoruz ama öyle diyetini değil normal beslenmeye uyguladık sabah kahvaltımız var filan filan... canım bende çok iyi biliyorum ama bizde o sabır kalmadı artık duracağı kadarda durdu bünye ha gayret de gayret böyle gidecek öyle uzun uzadıya herşeyi ye sağlıklı beslen olayında yol alamıyoruz ...
affıma neden sığınıyorsun aşkolsun yaa istediğini yazabileceğini biliyorsun hele ki bizim takıma yerimseniben

:1hug:hadi bakalım kolay gele öyleyse ..kalişim biliyorum bizlerde sabır kalmadı artık dogrusun . ..sempatiksalakcinni ama zaman çabuk geçiyor bakıyorum gene cuma olmuş ...kaydirigubbakcemile3ya bak şu lahanan bitsin bi şansda montiye ver lütfen .bilmiyorumkismilebak kilo vermeyen yok dişini sıkacagın 2 ay bak sonra bana çok dua edersin .sırf senin için ısrar ediyorum .olumunekankayizsmile
görende montiden hissem var sanacak hayallahım .:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba ben merak ettim bu monti nedir bir diyet şeklimi bana biraz anlatırmısın acaba teşekkür ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…