- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.301
kalliste canım ben çarşamba inşallah annemgile gidiyorum orda pc imkanım yok ordanda zaten tatile gideriz beni izinli yaz sakın beni diskalifiye etmeyin biraz uzun tatilim 2tane düğünümüz var,diyete devam giderken çorbamıda götüreceğim inşallah,sizlerde bozmayın,canım o elbiseyi giyecek ve fotolarınıda koyacaksın inşallah unutma sözünü,şimdi çıkıyorum gidene kadar bol bol yazarım öptümmmm
tamam canım şimdiden iyi tatiller dileyelim o zaman sana... izin işini merak etme diskalifiye filan olmazsın haber verdikten sonra olurmu öyle şey...
tamam canımsınn,izinsiz olurmu burda söz verdik birbirimize karşı sorumluluğumuz var canım inşallah hep beraber sözümüzü tutacağız kilolardan kurtulacağız mezun olacağız en sonda foto koyacağız hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba.uzun bır aradan sonra ugradım merak ettım reyhan ablacıgım nasılsın
herkese merhaba.uzun bır aradan sonra ugradım merak ettım reyhan ablacıgım nasılsın
yahu bir moralle geldim ama moral sıfıra indi..
neyse.. sonra geleyim...
inşallah canım inşallahŞeniz
çok açım yaaa ben bu gün az yedim çok ama çok açımmmmcokacimcoook bir saatte spor yaptım evde ki alet ile.. akşamda bir saat yapıcam kendime söz verdim...
bak şimdi aklıma geldi ferihanmı yazmıştı ona cevap yazacaktım bir haftada 5 cm incelme yaşaış daha önce yahu ne süper gitmiş o ölçüler öyle...sositososito
reyhan ablam nerdesin yahu bayram dedik evdesin dedik
ne yazisi ne yazisi? ben niye görmedim ? hani nerde kim yazmis ? ayyyyyy catlatmayin yaa
kalliste canım ben çarşamba inşallah annemgile gidiyorum orda pc imkanım yok ordanda zaten tatile gideriz beni izinli yaz sakın beni diskalifiye etmeyin biraz uzun tatilim 2tane düğünümüz var,diyete devam giderken çorbamıda götüreceğim inşallah,sizlerde bozmayın,canım o elbiseyi giyecek ve fotolarınıda koyacaksın inşallah unutma sözünü,şimdi çıkıyorum gidene kadar bol bol yazarım öptümmmm
burdan anlaşılmıyor ablam ben sana özel yazayım... candy için...
inşallah canım inşallahŞeniz
çok açım yaaa ben bu gün az yedim çok ama çok açımmmmcokacimcoook bir saatte spor yaptım evde ki alet ile.. akşamda bir saat yapıcam kendime söz verdim...
bak şimdi aklıma geldi ferihanmı yazmıştı ona cevap yazacaktım bir haftada 5 cm incelme yaşaış daha önce yahu ne süper gitmiş o ölçüler öyle...sositososito
reyhan ablam nerdesin yahu bayram dedik evdesin dedik
evet ablacım ben 2 hafta önce sabah akşam yarımşar saat yürüyüşle günde bir saat yürüyüş yani bir haftada basenden 5 cm beldende 2 cm incelmiştim annem çok kıskanmıştı kaydirigubbakcemile3 ayıptır söylemesi biz ailecek biraz kiloluyuzda onlarda benim gibi kilo vermeye çalışıyor her çarşamba ölçüyoruz incelme olup olmadığımızı ben iki hafta sadece günde 30 dk yürüyebildim dolayısıyla incelme olmamış bu sabah yine başladım günde bir saat yürüyüşlere bakalım bu hafta ne olacak görücez hep beraber opuyorumnanaktan
burdan anlaşılmıyor ablam ben sana özel yazayım... candy için...
spor falan yapamiyorum on gündür. gücüm yok canim istemiyor. elim kolum kalkmiyor
sen cok hirsli basladin kallisim masallahhhhhhhh
ferihancım ne büyük başarı canım ya tebrik ederim... ben ölçülerimden korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ama dedim ki yani bu gün aklımdan geçti... yarın kızım erken gitmezse okula o bahsettiğim elbisenin fotosunu çekeyim sonra zaman geçincede eklerim ne olmuş ona göre değerlendiririm tabiki size ekliycem kaydirigubbakcemile3şu an olmadığı için tshirt üzerine geçirip foto çekerimohaoldumsmile
bende merak ettim canımm yaa banada yaz:uhm: çok seviyodum onu,onun sayesinde sizlerle tanıştık:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?