Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliste canım ben çarşamba inşallah annemgile gidiyorum orda pc imkanım yok ordanda zaten tatile gideriz beni izinli yaz sakın beni diskalifiye etmeyin biraz uzun tatilim 2tane düğünümüz var,diyete devam giderken çorbamıda götüreceğim inşallah,sizlerde bozmayın,canım o elbiseyi giyecek ve fotolarınıda koyacaksın inşallah unutma sözünü,şimdi çıkıyorum gidene kadar bol bol yazarım öptümmmm

tamam canım şimdiden iyi tatiller dileyelim o zaman sana... izin işini merak etme diskalifiye filan olmazsın haber verdikten sonra olurmu öyle şey...

tamam canım şimdiden iyi tatiller dileyelim o zaman sana... izin işini merak etme diskalifiye filan olmazsın haber verdikten sonra olurmu öyle şey...

tamam canımsınn,izinsiz olurmu burda söz verdik birbirimize karşı sorumluluğumuz var canım inşallah hep beraber sözümüzü tutacağız kilolardan kurtulacağız mezun olacağız en sonda foto koyacağız hihoyyyt opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

inşallah canım inşallahŞeniz

çok açım yaaa ben bu gün az yedim çok ama çok açımmmmcokacimcoook bir saatte spor yaptım evde ki alet ile.. akşamda bir saat yapıcam kendime söz verdim...

bak şimdi aklıma geldi ferihanmı yazmıştı ona cevap yazacaktım bir haftada 5 cm incelme yaşaış daha önce yahu ne süper gitmiş o ölçüler öyle...sositososito

reyhan ablam nerdesin yahu bayram dedik evdesin dedik

bahceye doyamadim kallisim okadar sicaktiki yandim büyük günes semsiyesini actik cok keyifli oluyor giremedim iceri canimsin.
bugün bende cok acim.. meyve günüm sabah nerdeyse saldirdim elmalara.. hepsi kacti ama ücünü yakalayip hallettim.cokacimcoook bir kilovardi üc tanesi. sonraciiimaa yarim ananas 3 kivi yedim iki tatlandirici ile cay ictim öylece duruyorum. spor falan yapamiyorum on gündür. gücüm yok canim istemiyor. elim kolum kalkmiyor
sen cok hirsli basladin kallisim masallahhhhhhhh

sen nerdesin hifzicigim? annenler nerde? uzagami gideceksin? carsambaya daha cok var sonra vedalasiriz..vereliniortak

evet ablacım ben 2 hafta önce sabah akşam yarımşar saat yürüyüşle günde bir saat yürüyüş yani bir haftada basenden 5 cm beldende 2 cm incelmiştim annem çok kıskanmıştı kaydirigubbakcemile3 ayıptır söylemesi biz ailecek biraz kiloluyuzda onlarda benim gibi kilo vermeye çalışıyor her çarşamba ölçüyoruz incelme olup olmadığımızı ben iki hafta sadece günde 30 dk yürüyebildim dolayısıyla incelme olmamış bu sabah yine başladım günde bir saat yürüyüşlere bakalım bu hafta ne olacak görücez hep beraber opuyorumnanaktan

ferihancım ne büyük başarı canım ya tebrik ederim... ben ölçülerimden korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ama dedim ki yani bu gün aklımdan geçti... yarın kızım erken gitmezse okula o bahsettiğim elbisenin fotosunu çekeyim sonra zaman geçincede eklerim ne olmuş ona göre değerlendiririm tabiki size ekliycem kaydirigubbakcemile3şu an olmadığı için tshirt üzerine geçirip foto çekerimohaoldumsmile

spor falan yapamiyorum on gündür. gücüm yok canim istemiyor. elim kolum kalkmiyor
sen cok hirsli basladin kallisim masallahhhhhhhh

bende ki hırsı bide yanımda görsen kaydirigubbakcemile3 gülmekten ölürsün kaydirigubbakcemile3 her adım attıkça seninle konuştum bu gün reyhan abla bak oldu bak azıcık daha gitti diyesempatiksalakcinni yazın karşılaştığımızı filan düşündüm daha bir şevklendimkaydirigubbakcemile3
senin halsiz olman normal ablacım hem işe gidip hem o diyetini hiç bozmadın ben çok bozdum biliyorsun ki öyle etkilemedi yani beni...bilmiyorumkismileaslında takviye vitamin alsanda fena olmaz hani...

ablam burası çok soğuk hala bu yüzden ben çiçeklerime bile çıkıp bakamıyorum hevesim gitti offf senağlama geçen gün yağmur altında biber fidelerimi ektim birazını ablama götürmek için ayırdım hani bahsettiğim tohumlar vardı ya yerimseniben jelapanodan çok çıktı belki 50 tane ama diğerinden 3 tane çıktı 2 sini evde ektim bir tanesini ablama ayırdım

bu gün eşim gelirken arkadaşlarına uğrayacak eğer bardak siparişlerimizi tamamlamışlarsa ben çarşamba filan istanbula geçeceğimohaoldumsmile

eminimki ablacım tshirt giymeden giyeceğin günlerde gelecek sende o azimi görüyorum en kısa zamanda o elbiseyide daha nice güzel elbiseleride giyeceksin kaydirigubbakcemile5 şu ölçme işi iyi oluyor aslında ablacım biz her çarşamba evde elimizde mezura ölçüyoruz birbirimizi sonrada yazıyoruz bir deftere haftada ne kadar incelmiişiz yada incelmemişiz ben kendimden biliyorum yürüyüşü azalttım diye iki haftadır incelmemişim bu hafta dahada özen göstericem şu havalar birazdaha ısınsa sürekli yağmur yağacakmış gibi bir hava var bitse o akşamlarıda tekrar eve gidince çıkıcam parka birazdaha yürüyüş için eminim dahada faydası olacak bugün daha bir azimle başladım diyete kesin zayıflayacağım kararlıyım Allahın izniyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…