- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.261
ben ıhlamuru birtek soğuk algınlığında içiyrum ama ne güzel oluyor zayıflamaya etkisi olduğunu bilseydim hep içerdim bundan sonra sık sık içerim bari o kadar çok yeşil çay içiyorum ki ıhlamuruda yanında ekstra içerim sağol canım opuyorumnanaktan
günaydinlarrrrrrrrr..
dün kapanisi ben yapmisim.... acilin bakim söyle acilisida ben yapayim..boshayallersmile
kahvalti cay kahve hazir buyurun.. siz cayinizi kahvenizi icerken bende etimi kavurayim bugün et günü.. sabah kahvaltisindada et bir giderki sormayin..sempatiksalakcinni
en azindan hava bari güzel buda bir teselli sayilir..
hadin görüsürüz.aklinialirimsmile
ii cmtsiler herkese
nasılsınız kızlar
ben iiyim inş.
sabah tost yedim
abartmıycam bugün pzt si başlıycam lahanaya
hrs kolay gelsin.. a e olun
hoşgeldin canım iyi yapmışsın afiyet olsun bende sabah tatil diye tost yemişim ama farkettimki midem küçülmüş ve zor bitirdim hiçte sevmem yemeğimi yarım bırakmayı :kedi: o yüzden böyle kiloluyum ya yinede zorla yedim akşama kadar bişey yemesem acıkmam herhalde ama akşamı geç yememeye özen göstericem o zaman mide daha rahat ediyor canım opuyorumnanaktan
bu arada yeni olan tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum. ben 1 aydır filan çok giremiyorum beni tanımayabilirinz ama grubun eskilerindenim.umarım istediğiniz kilolara kavuşursunz...sevgiler
günaydinlarrrrrrrrr..
dün kapanisi ben yapmisim.... acilin bakim söyle acilisida ben yapayim..boshayallersmile
kahvalti cay kahve hazir buyurun.. siz cayinizi kahvenizi icerken bende etimi kavurayim bugün et günü.. sabah kahvaltisindada et bir giderki sormayin..sempatiksalakcinni
en azindan hava bari güzel buda bir teselli sayilir..
hadin görüsürüz.aklinialirimsmile
tünaydınlar..
sabah gelip gittim yazamadım.
herkes evdeyken pc sırası bana pek düşemiyor...
şimdi de pek kalamıyacağım ama aklım burda oluyor ben dün çok yoruldum lahanayı filan yapamadım bu gün koydum pişiyor öğlen ve akşam öğününde yiyeceğim kısmetse, cumaya kadar kızlarda bana katılıyorlar çorba diyetimde :)) büyük kızımın haricinde, o babası kılıklı çünkü zaten 50 kilo..
hıfzıys sen de başlamışsın canım hadi kolay gelsin ben sizin gibi katı yapmıyacağım..
kallisim yarin bayramda banada bayram tabi evdeyim yani sali basliyoruz ise.
ay benim et pisemedi hala.. valla taze sogan domates ve biberde ilave ettim . yoksa yiyemiyecektim.. bu benim son haftam bu diyette biraz gevsetsem bir mahsuru olmaz.
hifzicigim bende eti sevmem be canim ben meyva sebze delisiyim.. etin kokusunu kapatmak icin icine ne koyacagimi sasiririm. bende böyle yahni gibi yaptim bugün napim.
siz basladiniz lahanaya 3 gün sonra bende size katilacagim kismetse.. bu bes gün diyetinde kilo vermem durdu hemen taktik degistirme geregi dogdu. bende lahanaya karar verdim.
hep birlikte harika oluyor diyet yapmak.. ben bu bes gün diyetini 5 hafta yaptim yoksa imkansizdi
ben parçalanmamış yiyemiyorum... blenderden geçiriyorum mecbur..sağol canım evet bende başladım bayağıda hoşuma gitti şuan yiyorum:))Ben katı seviyorum doyduğumu hissediyorum birkere parçalamıştım malesef içemedim döküldü,ama bu şekilde iyi,canım bakalım kaç kilo vereceğiz ne güzel oldu çoğumuzun aynı anda başlaması haberlerini dört gözle bekliyeceğm,inşallah bu hafta bol bol yağ yakarız opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
ablacım evet doğru anlamışsın sabah az ekkemkel normal kahvaltı sonra aklıma geldikçe çorba çünkü ne kadar çok içersen o kadar çok yağ yakıyor bu çorba... öğlen ve akşam öğünlerindede yanında salata ve yoğurt... çorbayı iki ana öğünün dışında bir kaç kasede tek başına içeceğim..sen nasil yapacaksin lahanayi kallisim? sabah normal kahvalti ve öglen aksam lahanami? ben öyle anladimda.. kizlar ekmegin tadini cokkkkkkkkkkkk özledimmafoldumben
kimi eti seviyor kimi otu bende hepsi var mübarek her şeyimi sever bir insan :bbo::bbo:ben hem etçilim hem otçul eti,sebzeyi,meyveyi çok severim kısaca baklagiller ve balık dışında pek yemek ayrımım yoktur ama et ilk sırada gelir benim için hele mangaldaysa off süper ama önce hedefimiz en önemlisi bukadar uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan,metebolizma durunca yapılan en güzel diyetlerden bence lahana diyeti seni de bekliyoruz canım :lepi:
hahahh çok güldüm taciz etmeyiz ama bayağı sıkıştırırız canım :roflol: anlaştık yani vereliniortak tüm kalbimle diliyorum tam dediğin zamanda sağlıkla girersin tekrar o elbisenin içine inşallah,daha önce yapmışsın değişen birşey yok sen aynı insansın aynı azimli kallisteben parçalanmamış yiyemiyorum... blenderden geçiriyorum mecbur..
bende çok merak ediyorum nasıl sonuçlar olacak..
ablacım evet doğru anlamışsın sabah az ekkemkel normal kahvaltı sonra aklıma geldikçe çorba çünkü ne kadar çok içersen o kadar çok yağ yakıyor bu çorba... öğlen ve akşam öğünlerindede yanında salata ve yoğurt... çorbayı iki ana öğünün dışında bir kaç kasede tek başına içeceğim..
bu gün pişirdiğimin içine lahana soğan kabak maydanoz domates ve az tuz ekledim bu kadar başka bir şey koymayacağım...
kimi eti seviyor kimi otu bende hepsi var mübarek her şeyimi sever bir insan :bbo::bbo:
bu gün size bir söz vermeye geldim... az önce gardorobumu yerleştiriyordum çok eski kıyafetlerimden birini buldum eski arkadaşlarım bundan bahsettiğimi hatırlarlar.. vücuda oturan kolsuz bir elbiseydi bundan 10 yıl öncesi rahatça giyiyordum sonra kilo alınca dolaba kaldırdım... tam 7 yıl öncede dolabımda rastlayıp iç geçirmiştim.. önden düğmeli boydan boya.. şöyle sırtıma geçireyim demiştim göğsümde tamı tamına bir karış göbeğimdede bir karıştan biraz fazla kapanmayan mesafe kalmıştı ve ben o an balkona çıkıp yan evde oturan arkadaşıma seslenmiştim .. bu elbisenin içine ne kadar zamanda sığarım demiştim o da gülmüştü.. ben azmedip tamı tamına bir ayda o elbiseye girmeyi başarmıştım herkes çok şaşırmıştı özelliklede o arkadaşım her yerde beni anlatıyordu gözümle gördüm şu kadar dar geliyordu diye.. şimdiki metabolizma o kadar hızlı değil ama bu gün o elbisemi görünce içim kıpraştı ve daha fazla çabalasam ne sonuç alırım dedim kendi kendime... yine göğsümde bir karış mesafe var göbeğime bakmadım :)) mayıs sonundayız haziran sonuna o elbisenin içine girersem o elbiseyle giremezsemde bu iğrenç halimle size foto ekliyeceğim haziran aynın son günü için söz veriyorum herkes beni sıkıştırsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni fazla taciz etmeyin ama :roflol:
dogrumu okudum canim? dogrumu anladim ?bu gün size bir söz vermeye geldim... az önce gardorobumu yerleştiriyordum çok eski kıyafetlerimden birini buldum eski arkadaşlarım bundan bahsettiğimi hatırlarlar.. vücuda oturan kolsuz bir elbiseydi bundan 10 yıl öncesi rahatça giyiyordum sonra kilo alınca dolaba kaldırdım... tam 7 yıl öncede dolabımda rastlayıp iç geçirmiştim.. önden düğmeli boydan boya.. şöyle sırtıma geçireyim demiştim göğsümde tamı tamına bir karış göbeğimdede bir karıştan biraz fazla kapanmayan mesafe kalmıştı ve ben o an balkona çıkıp yan evde oturan arkadaşıma seslenmiştim .. bu elbisenin içine ne kadar zamanda sığarım demiştim o da gülmüştü.. ben azmedip tamı tamına bir ayda o elbiseye girmeyi başarmıştım herkes çok şaşırmıştı özelliklede o arkadaşım her yerde beni anlatıyordu gözümle gördüm şu kadar dar geliyordu diye.. şimdiki metabolizma o kadar hızlı değil ama bu gün o elbisemi görünce içim kıpraştı ve daha fazla çabalasam ne sonuç alırım dedim kendi kendime... yine göğsümde bir karış mesafe var göbeğime bakmadım :)) mayıs sonundayız haziran sonuna o elbisenin içine girersem o elbiseyle giremezsemde bu iğrenç halimle size foto ekliyeceğim haziran aynın son günü için söz veriyorum herkes beni sıkıştırsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni fazla taciz etmeyin ama :roflol:
reyhanım teşekkürler cnm benim
güzel ve azmettirici sözlerin için teşekkür ederim canımcım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantekrar o elbisenin içine inşallah,daha önce yapmışsın değişen birşey yok sen aynı insansın aynı azimli kallistebence yine yaparsın...güvenimizi boşa çıkarmassınşakkıdı işte şimdiden başladım ben sıkıştırmaya abartmam inşallahopuyorumnanaktan -tatlicadiarzu-
ayy reyhan abla doğru duydun doğru okudun kaydirigubbakcemile3 valla öyle bunaldım ki yol alamamaktan alsakta göze görünmemesinden.. dedim ki belki daha çok çabalarım daha öze gösteririm boshayallersmile tam belki hedef olmasada en azından son bir kaç haftam kalır bu sayede dedim bakalım ablam..dogrumu okudum canim? dogrumu anladim ?
ay allahim nekadar sevindim.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zaten büyük bir cesaret göstermissin bu sözü vermekle.. demek bir ay icinde o elbisenin önünü kapatma gücünede sahipsin. ben inaniyorum girecegine.. peki sence kac kilo gerekir önünü kapatmaya? yani kac kilodayken giyebiliyordun o elbiseyi?
karar vermek bir isi basarmanin yarisidir biliyorsun.. geriye sadece cabalamak ve o kilolardan kurtulmak kaliyor. buda cok zor olmiyacak senin icin ha gayret kallisim kim tutar seni......:lepi:
ii geceler hrde kapanış bu günde benden olcak
hafta sonu abartmadan herşeyi yedim lahana dietine güç topladım yarın sabah start veeriyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?