Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrrrrr..
dün kapanisi ben yapmisim.... acilin bakim söyle acilisida ben yapayim..boshayallersmile
kahvalti cay kahve hazir buyurun.. siz cayinizi kahvenizi icerken bende etimi kavurayim bugün et günü.. sabah kahvaltisindada et bir giderki sormayin..sempatiksalakcinni
en azindan hava bari güzel buda bir teselli sayilir..
hadin görüsürüz.aklinialirimsmile

bende çok severim çok faydası var bir yakınım ıhlamur sayesinde baya kilo verdi banada sürekli tavsiye ediyordu kısmet bugüneymiş,ne demek canım sende sağol,yeşilçay kimi bünyede tam ters tepki veriyor mesala ben içiyordum baktım kilo vermem zorlaştı bıraktım şimdi daha iyiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ohh oh afiyet olsun canım,yediklerin sağlık olsun ama yaramasına.s,ben eti her öğünde severim beyaz kırmızı farketmez ama iyice pişecek,bugün lahana diyetine başladım,inşallah 2hafta yapmayı düşünüyorum,sabah sadece 1 bardak tatlandırıcılı nescafe içtim,meyve ve çorba günümdeyimhihoyyytkaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

ii cmtsiler herkese
nasılsınız kızlar
ben iiyim inş.
sabah tost yedim
abartmıycam bugün pzt si başlıycam lahanaya
hrs kolay gelsin.. a e olun

cumartesi hepimizin tost günü olmuş bende çeyrek ekmek beyaz peynirli tost yedim cokacimcoook zaman geçtikçe midemiz küçülüyor artık daha az yemeye alışıyoruz bende bişey yerken önceden yediğimin yarısıyla doyuyorum maşallah banucan4 ikimizde aynı gün başlıyoruz lahana diyetine bitince sonucuda yaz canım:lepipuyorumnanaktan

bu arada yeni olan tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum. ben 1 aydır filan çok giremiyorum beni tanımayabilirinz ama grubun eskilerindenim.umarım istediğiniz kilolara kavuşursunz...sevgiler

hoşbulduk canım olumunekankayizsmile,evet tanışmamıştık ama isim olarak seni tanıyorduk arkadaşlar seni çok anıyordu,İNŞALLAH hep beraber amaçlarımıza ulaşırız opuyorumnanaktan

tünaydınlar..
sabah gelip gittim yazamadım.
herkes evdeyken pc sırası bana pek düşemiyor...
şimdi de pek kalamıyacağım ama aklım burda oluyor ben dün çok yoruldum lahanayı filan yapamadım bu gün koydum pişiyor öğlen ve akşam öğününde yiyeceğim kısmetse, cumaya kadar kızlarda bana katılıyorlar çorba diyetimde :)) büyük kızımın haricinde, o babası kılıklı çünkü zaten 50 kilo..
hıfzıys sen de başlamışsın canım hadi kolay gelsin ben sizin gibi katı yapmıyacağım..

ablacım burada hava sürekli yağıyor ve soğuk aklım ermedi bir türlü haziran geldi hava ısınamadım..
bayram demişsin bayramda sen çalışacakmısın yoksa evdemisin yerimseniben

çay değil de kahveni aldım bir fincan kaçayım şimdi..

sağol canım evet bende başladım bayağıda hoşuma gitti şuan yiyorum:))Ben katı seviyorum doyduğumu hissediyorum birkere parçalamıştım malesef içemedim döküldü,ama bu şekilde iyi,canım bakalım kaç kilo vereceğiz ne güzel oldu çoğumuzun aynı anda başlaması haberlerini dört gözle bekliyeceğm,inşallah bu hafta bol bol yağ yakarız opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

kallisim yarin bayramda banada bayram tabi evdeyim yani sali basliyoruz ise.
ay benim et pisemedi hala.. valla taze sogan domates ve biberde ilave ettim . yoksa yiyemiyecektim.. bu benim son haftam bu diyette biraz gevsetsem bir mahsuru olmaz.
hifzicigim bende eti sevmem be canim ben meyva sebze delisiyim.. etin kokusunu kapatmak icin icine ne koyacagimi sasiririm. bende böyle yahni gibi yaptim bugün napim.
siz basladiniz lahanaya 3 gün sonra bende size katilacagim kismetse.. bu bes gün diyetinde kilo vermem durdu hemen taktik degistirme geregi dogdu. bende lahanaya karar verdim.
hep birlikte harika oluyor diyet yapmak.. ben bu bes gün diyetini 5 hafta yaptim yoksa imkansizdi

sen nasil yapacaksin lahanayi kallisim? sabah normal kahvalti ve öglen aksam lahanami? ben öyle anladimda.. kizlar ekmegin tadini cokkkkkkkkkkkk özledimmafoldumben

ben hem etçilim hem otçul eti,sebzeyi,meyveyi çok severim kısaca baklagiller ve balık dışında pek yemek ayrımım yoktur ama et ilk sırada gelir benim için hele mangaldaysa off süper ama önce hedefimiz en önemlisi bukadar uğraşıyoruz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan,metebolizma durunca yapılan en güzel diyetlerden bence lahana diyeti seni de bekliyoruz canım :lepi:

ben parçalanmamış yiyemiyorum... blenderden geçiriyorum mecbur..
bende çok merak ediyorum nasıl sonuçlar olacak..
sen nasil yapacaksin lahanayi kallisim? sabah normal kahvalti ve öglen aksam lahanami? ben öyle anladimda.. kizlar ekmegin tadini cokkkkkkkkkkkk özledimmafoldumben
ablacım evet doğru anlamışsın sabah az ekkemkel normal kahvaltı sonra aklıma geldikçe çorba çünkü ne kadar çok içersen o kadar çok yağ yakıyor bu çorba... öğlen ve akşam öğünlerindede yanında salata ve yoğurt... çorbayı iki ana öğünün dışında bir kaç kasede tek başına içeceğim..
bu gün pişirdiğimin içine lahana soğan kabak maydanoz domates ve az tuz ekledim bu kadar başka bir şey koymayacağım...

kimi eti seviyor kimi otu bende hepsi var mübarek her şeyimi sever bir insan :bbo::bbo:

bu gün size bir söz vermeye geldim... az önce gardorobumu yerleştiriyordum çok eski kıyafetlerimden birini buldum eski arkadaşlarım bundan bahsettiğimi hatırlarlar.. vücuda oturan kolsuz bir elbiseydi bundan 10 yıl öncesi rahatça giyiyordum sonra kilo alınca dolaba kaldırdım... tam 7 yıl öncede dolabımda rastlayıp iç geçirmiştim.. önden düğmeli boydan boya.. şöyle sırtıma geçireyim demiştim göğsümde tamı tamına bir karış göbeğimdede bir karıştan biraz fazla kapanmayan mesafe kalmıştı ve ben o an balkona çıkıp yan evde oturan arkadaşıma seslenmiştim .. bu elbisenin içine ne kadar zamanda sığarım demiştim o da gülmüştü.. ben azmedip tamı tamına bir ayda o elbiseye girmeyi başarmıştım herkes çok şaşırmıştı özelliklede o arkadaşım her yerde beni anlatıyordu gözümle gördüm şu kadar dar geliyordu diye.. şimdiki metabolizma o kadar hızlı değil ama bu gün o elbisemi görünce içim kıpraştı ve daha fazla çabalasam ne sonuç alırım dedim kendi kendime... yine göğsümde bir karış mesafe var göbeğime bakmadım :)) mayıs sonundayız haziran sonuna o elbisenin içine girersem o elbiseyle giremezsemde bu iğrenç halimle size foto ekliyeceğim haziran aynın son günü için söz veriyorum herkes beni sıkıştırsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni fazla taciz etmeyin ama :roflol:

kızlar bişi rica edeyimmi acaba sizden

90 kilo topiğinde foto koydum yorumlarmısınız

3325 ve 3326. sayfalarda

Son düzenleme:
hahahh çok güldüm taciz etmeyiz ama bayağı sıkıştırırız canım :roflol: anlaştık yani vereliniortak tüm kalbimle diliyorum tam dediğin zamanda sağlıkla girersin tekrar o elbisenin içine inşallah,daha önce yapmışsın değişen birşey yok sen aynı insansın aynı azimli kalliste bence yine yaparsın...güvenimizi boşa çıkarmassınşakkıdı işte şimdiden başladım ben sıkıştırmaya abartmam inşallahopuyorumnanaktan -tatlicadiarzu-

dogrumu okudum canim? dogrumu anladim ?
ay allahim nekadar sevindim.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zaten büyük bir cesaret göstermissin bu sözü vermekle.. demek bir ay icinde o elbisenin önünü kapatma gücünede sahipsin. ben inaniyorum girecegine.. peki sence kac kilo gerekir önünü kapatmaya? yani kac kilodayken giyebiliyordun o elbiseyi?
karar vermek bir isi basarmanin yarisidir biliyorsun.. geriye sadece cabalamak ve o kilolardan kurtulmak kaliyor. buda cok zor olmiyacak senin icin ha gayret kallisim kim tutar seni......:lepi:

ii geceler hrde kapanış bu günde benden olcak
hafta sonu abartmadan herşeyi yedim lahana dietine güç topladım yarın sabah start veeriyoruum
bakalım nolucak salıya misafirimde var ama napalım saygı duysunlar onlarda
cuma da kermes var ne zamandır kermesin ıspanaklı saç böreğinin hayalini kuruyodum
olsun ama 2 3 kilo verir sem ödül vericem saç böregini kendime
yarın sabah itibariyle kilomu yazıpbaşlıyorum arkadaşlar
hepinize koly gelsin
a e eolun...

istanbul türkiyede değil dünyada tektir bencede üstüne şehir tanımıyorum
.....

güzel ve azmettirici sözlerin için teşekkür ederim canımcım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy reyhan abla doğru duydun doğru okudun kaydirigubbakcemile3 valla öyle bunaldım ki yol alamamaktan alsakta göze görünmemesinden.. dedim ki belki daha çok çabalarım daha öze gösteririm boshayallersmile tam belki hedef olmasada en azından son bir kaç haftam kalır bu sayede dedim bakalım ablam..
şu an için kaç kilo gerekiyor bimiyorum önce ki gibi değil vücudum daha bir salmış şekildeyim sende biliyorsun ablacım daha öncekinde sanırım 86 filandım tamda net hatırlamıyorum bir ayda 12 kilo vermiştim ama şu an elbisenin içine girdiğim kiloda olmama rağmen çok çok daha fazla gözüküyorum yaşla alakalı sanırım bir de sporla..
o zamanda sporla ve form çaylarıyla toparlamıştım ne yediğimi hatırlamıyorum demek ki yemekle bir derdim yokmuş o zamanlar onu düşündüm akşam kafam karıştısempatiksalakcinni sadece hiç özel diyet listesi yapmadığımı hatırlıyorum.. deniycem artık bakalım oldu olduohaoldumsmile olmadı son kilolarım kalır onlarıda senin tatile dek hallederiz değil mi ablamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii geceler hrde kapanış bu günde benden olcak
hafta sonu abartmadan herşeyi yedim lahana dietine güç topladım yarın sabah start veeriyoruum

hadi bakalım banucum kolay gelsin sanada opuyorumnanaktan ben dün başladım gayette iyiydi kocaman bir kase öğlende yine kocaman bir kasede akşam öğünde yedim bir kasede yoğurdum var başka bir şey yemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…