Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fıstıkla ben kaçayım kızlar geldiler.. yemek hazırlayıp sporumu yapayım...
spor aletimin göstergesi bozulmuş canım sıkıldı ona inşallah eşim anlarda yapabilir kaç adım attım kaç kalori yaktım hevese getirirdi beni... aman neyse.
öpüyorum hepiciğinizi hadi baş başşşş...

tamam canım, üzülme halledersiniz inşallah opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ah birtanem dayanamam..kaydirigubbakcemile3 benimle konusa konusa spormu yaptin
insallah iyi gelmistir gülüm. yazin karsilastigimizi bir düsünsene..:lepi: dur bende kalkip yürüyeyim diyecektim ama bitkinim. yarin son günüm süt ve yogurt günü haydi hayirlisi.
baska türlü veremezdim bukadar kallisim.. cok iyi oldu böyle basladigim. simdi kiyamiyorum tek gram alsam cok üzülürüm inanki. vitamin alsammi diyorsun olur alayim biraz vitamin tabletleri..
hayret bizdede cok sicak iki gündür ama cok güvenmiyoruz tabi biraz tadini cikardik evdede olunca iyi oldu. demek ablana gidiyorsun yine herhalde acilisi yaparsiniz hayirlisiyla ..Şeniz

ŞenizŞenizŞeniz

slm 5. takım
nasılsınız< ben malesef başlayamadım lahanaya sabah malzemelerimi aldım geldim arkadaşım aradı salıya gün bendeydi ben yanlış kaydetmişim bu günmüş son sürat temizlik hazırlık derken çorba güme giitttii
ama yemedim hafif şeyler domates salatalık falan
kremelı pasta yapmıştım onun bile sadece tadına baktım
okadar
yarın söz ama başlıyorum
reyhan abla kallis maşş.. sohbet almış yürümüş
allah muhabbetinizi arttırsın
a e olunnn...

günaydın canım takımım bugün çok başım ağrıyor akşam sinirlendim biraz sanırım o yüzden baş ağrısı çekeceğim bugün ilaçta içmek istemiyorum sürekli ilaca dadanmak hiç iyi değil çünkü bu sabah bir domates biraz peynir yedim bir litre su içtim 30 dk yürüdüm az öncede acıktım bir elma yedim bugün peynir yoğurt ve birkaç tanede erik getirdim yanımda tutar herhalde tüm gün beni akşamda yoğurt yerim diye düşünüyorum dün akşamda yoğurt yemiştim gayet doyurucu oluyor yoğurt inşallah kilo veririm sabah tartıldım moralim bozuldu yine bir kilo almışım 101 olmuşum bu hafta artık ikili rakamlara geri dönmemek üzere inmeliyim inşallah öyle olur hepinizi öpüyorum kolay gelsin canlarım ..

ferihancım yanlış yapıyorsun canım.. çok çok az yiyorsun.. öldürüyorsun metabolizmanı.. depoluyor vücudun.. metabolizma öldüğü için yakamıyor.. yakmaya da hiç niyeti yok bi yandan.. çünkü sen ona yiyecek vermeyeceksin çok emin bundan.. böyle yapma.. ama nasıl yapacağını da pek bilmiyorum.. sabahları %100 tam buğday ekmeği ye.. kara buğday da derler.. yumurta ve peynirle birlikte.. ara da elma ye canım.. elma da çok lif varmış öğleden sonra acıkmanı engelliyormuş.. bi an bile aç kalma en az iki saatte bir uygun bişeyler at ağzına.. ana öğünlerden önce de 2 tam ceviz (4 yarım oluyo yani kaydirigubbakcemile3 ) ye ya da 10 tane kadar badem.. sabah uyanınca da bunlardan at hemen ağzına hap gibi.. günde 3 ana öğün var toplamda 30 badem ya da 6 ceviz yemiş olursun.. erikle gider mi bütün gün gözünü seveyim :umursamaz:

iş çıkışına yakın iki ceviz daha ye.. günde 3 bardak yeşilçay iç.. akşam salata yoğurt ye ona tamam.. akşam menüne protein alma sindirimi uzun sürüyormuş.. kahvaltı lif ve protein kaynaklı olacak.. bi de öğünlerini sabitle canım.. yani hep aynı tür yemeye çalış..

lahana bulana kadar..şekere sakın yaklaşma gözünü seveyim.. tatlı istersen meyveleri pişir tarçınla bişey yap.. peyniri atıştırmalık kullan.. çok dikkat et kendine.. kilo alma.. yürüyüş yap hava kötü de olsa.. her gün yarım saat yürüyüş yap hiç bahanesiz iki günde bir egzersiz yap.. cozmopolitan bi de bi dergi daha mayıs sayılarında egzersiz DVDsi verdiler al ikisinden birini.. ya da ben sana mehmet özün egzersizlerini göndereyim evde tarayıp.. mesajımı oku ama malum şahıstan bahsetme kaydirigubbakcemile3 silmicem duracak bu.. lord voldemord (harry potter da var ya) gibi oldu kaydirigubbakcemile3

ismi lazım değil sırnaşık şey bi filmde de "ne olduğunu bilirsin sen" diye çevirmişlerdi ay ne glmüştüm :roflol: ismii söylemiyorlardı ya :jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
öğlen ne yiyeceğini yazmamışım kaydirigubbakcemile3 du kitabıma bakiim bayanssulusmile çorba içebilirsin canım ya of mis gibi mercimek falan.. ekmek yeme ama.. kremalı çorba içme.. aebenin topiği var montinac oradaki gl lere bakıp ona göre değerlendir.. et yiceksen öğlen ye.. işlenmiş tüm gıdalardan uzak dur.. opuyorumnanaktan

paketi canti olanlara bulaşma.. beyaz şeyler yeme.. light ya da yağsız şeylere tadı yerine gesin diye garib bi şurup katıyorlarmış kalorisi yokmuş fakat hormonal sistemi ddüzenemekten öte olduğu için açlıkla başa çıkmana yardımcı olmuyorlarmış o yüzden de light ürünlerin özellikle tatlı olanlarından kaçın bu arada günde bitter çikolatanın 1/3 ini yiyebilirsin ama haftada sadece üç gün yapabiliyosun bunu.. yani bi bitteri (80 gr) bi haftada yiyorsun..

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol: Allah iyiliğini versin canım benim çok tatlısın merak etme malum şahıstan bahsetmem :roflol:
canım benim biliyorum çok az yiyorum ama bu hafta o kadar dengesiz bir hal aldımki anlatamam iş yerinde ne yiyeceğimi şaşırdım ancak rahat yiyebileceğim yoğurt meyve yada bisküvi falan yemem lazım yada çok kalorili kebaplar falan yemem lazım onlarıda hiç düşünmüyorum bile zaten diyet yapıyrum alternatifim çok az canım dolayısıyla burada yiyebileceğim maksimum şeyler meyve ve yoğurt ama aç kalmıyor midem sık sık atıyorum ağzıma bişeyler acıktıkça buda yaklaşık 2 saatte bir falan oluyor yeşilçay içiyrum tek sıkıntım wc problemi çok şükür kayısı çıktıda taze taze ondan tüketiyorum yanındada ekstra hergün bir tane form çayı içiyorum daha rahatlamış oluyorum lahana bulana kadar böyle devam edeyim diyorum sonra lahana çorbası yapıp diyete tam uymalıyım kilo vermeliyim canım ya böyle çok moralim bozuluyor artık abartacağım tatil günüde bırakmayacağım kendime hergün az az sık sık kalorisi düşük şeyler yiyeceğim meyvelerden erikte bunun için çok ideal aslında hem tok tutuyor hemde şeker oranı düşük ve kalorisi az o yüzden atıştırmalık olarak onu kullanıyorum ama hergün böyle olmayacak değiştiricem sık sık yarın salata yaparım gün boyu salata yerim vs vs bu şekilde az kalorili ve yağsız yiyeceklerle bu haftayı geçireyim bakalım ne olacak canım çok özlemiştim seni iyi ki yazdın özletme sakın kendini canım çok öpüyorum seni takipte olmanda ayrıca mutlu ediyor canım sende arada bir kendinle ilgili gelişmeleri yaz muhakkak cevizve badem alternatifleri çok lezzetli geldi kesinlikle yapıcam canım opuyorumnanaktan

ah ah keşke canım mis gibi bir çorba içme imkanım olsa ne güzel olur ama yok işte öyle bir imkan o yüzden böyle meyveye yoğurda talim ediyorum bir ara hazır çorba içsemmi diye düşündüm yok oda çok yağlı yağlı göründü gözüme midem bulandı bıraktım diyet içinde pek ideal görünmedi bana sonuçta hazır gıda ama akşamları mercimek çorbası olabilir ekmeksiz yanında salatayla iyi fikir verdin canım çok sağol opuyorumnanaktan

hep burdayım :kedi: 103 üm hala yumurta yiyorum bugün

hımm.. aç kalmıyorsan tamam.. keşke öğlen sağlıklı bi öğün yiyebilseydin hep ara öğün besleniyorsun ama neyse o zaman o tam buğdaylı ekmeklerden al öğlen yoğurdunun yanında ye.. hormonlarının seni zayıflatması için ve kıtlık psikolojisine girmemek için lazımmış yerimseniben

bi de ben keten tohumu aldım (öğütülmüş) ay ne güzel kokuyor susam gibi çok hoş.. tuvalet problemi için yoğurda katıp yiyorum.. çok sıkıntım olursa zeytini bırakıyorum bir iki gün sinameki içiyorum geçiyor.. aklında bulunsun.. olumunekankayizsmile

ben 5 günde 5 kilo diyetini bırakmıyorum hoşuma gitti çok düzenli bırakacak gibi olursam gevşetiyorum haliyle 5 kilo veremiyorum ama.. bakalım ara ben de vermiyorum sayılır.. 5 günü 7 güne çıkardım birinde baklagil yicem (börülce aldım yarın için pişirdim piyaz yapıcam yicem gün boyu) diğer günüme bişey bulamadım.. aebenin listesini kurcalamam lazım bakalım.

mehmet özün SİZ diyettesinizi kitabını aldım okudum bitmek üzere.. müthiş bişey.. 400 sayfa tam bir rehber.. diyetçinin el kitabı kaydirigubbakcemile3 egzersiz diyet psikolojik destek ne ararsa var.. ikinci el.. 7 liraya aldım aklinialirimsmile montinagın kitabını da aldım aynı o da 7 lira.. daha bakmadım ona.. bu bitsin bi de.. montinagla 5 günde 5 kilo (benim için 7 gün) diyetini birleştiricem.. yani beş gün aynı + 2 gün de montinag prensiplerine göre geçiricem..

canım çok sevindim diyete devam etmene ve 7 güne çıkarmana çok sıkı yapma ama zarar verirsin bünyene ve tavsiyem canım ara ara değiştir patates yerine kepekli makarna gibi sebze günlerinde sebze çeşitlerini değiştir her hafta tavuk yeme ara ara et balık kaç ben çok katı yaptım son 2 hafta veremedim o yüzden biraz bünyem dengeye girsin yine yapıcam çok zorlanmadım ben o diyeti yaprken birde belki biliyorsundur diğer topikte öğrenmiştim her 2 yada 3 saatte bir acıktığında insan yumruğu büyüklüğünde bir şey yerse doyması için yeterliymiş ben bu hafta onuda yapıyorm o yüzden biraz atıştırma şeklinde oluyor yediklerim mümkün oldukça yumruğum büyüklüğünde kadar yiyorum canım tavsiye ederim .
Kitapları almana çoksevindim bende alayım dur bakim araştırayım bir faydalı şeyler okuyalım hiç olmazsa bilinçleniriz aebenin topiğini ve gl değerlerini inceledim mümkün oldukça glsi düşük gıdalar tercih etmeye başladım tek üzüldüğüm karpuz kavun çok severim onların glsi çok yüksek yiyemeyeceğim onları ama napalım zayıflamak için sabredicez değilmi inşallah vericez canım bu kiloları kurtulucaz bunlardan hele çok kısa sürede vermem gerektiğini düşündükçe dahada stres oluyorum ama bakalım hayırlısı artık canım opuyorumnanaktan

canım birde keten tohumunu aktardanmı aldın sık sık yesek yoğurtla bişey olurmu bende düşünüyorum kolestrolüde dengeliyormuş keten tohumu varmı bir bilgin :))

evet canım yumruk büyüklüğünü de ben bu kitapta okudum.. ya patatesi bu hafta makarna yaptım galeta da yedim yanın da ekmek de yedim tam buğdaylı tabi.. yine de bi kilo verdim.. sevindim buna ama bi dahakine bu kadar şanslı olmayabilirim :kedi: benim sebzeyi sdeğiştirmem pek bi imkansız patlıcan aşkım dolayısıyla ama sabah salata ile çeşitlenebilir biraz..bu hafta semiz otu salatası (domates biber salatalık var içinde) ve patlıcan yedim.. et için doğru diyorsun canım ya hep tavuk hep tavuk yiyorum bu hafta onu da yiyemedim pişirememişim tam köpeğe verdim ben de.. çok az sucuk yedim o gün aç kalmamak için.. dün de meyve günümdü bi kilo kiraz bi tane de muz yedim fakat akşam eve giderken heyecandan kiraz almayı unutmuşum ben de tam buğdaylı ekmeğimle tost yapıp yedim yanında lipton green ice tea içtim.. sonra ufak tefek kaşar aşırdım :kedi: yani meyve günü yarım geçti ama bugün U dönüşümü yaptım.. dümdüz şekilde yumurta ile devam ediyorum sanki dün hiç bozmamışım gibi :lepi: bu çok güzel bi yöntemmiş diyeti korumak için..

haftaya balık yiyim et gününde bari boshayallersmile kırmızı et de pek imkansız yemek.. ben bi hafta tavuk bi hafta balık yerim artık..

karpuzu ben de şimdilik bıraktım ama gl den haberim yoktu artık yaz sonu alırım listeme zemuszemus

iyi geldi seninle konuşmak olumunekankayizsmile canım benim opuyorumnanaktan

evet canım banada iyi geldi seninle konuşmak özlemişim vallahi kaydirigubbakcemile3 salatada semizotunu yaptım felaket acıktırıyor ama barsaklar için süper gerçi yanında patlıcanda tok tutar o yönden dengelemişsin şimdi incilideniz ablayla gl değerlerinden bahsettik çavdar ekmeğinin glsi kepekliye yada tam buğdaya göre daha düşük hemde 50 nin altında öğünlerde ekmek yersem çavdar yiyeceğim sanada tavsiye ederim hemde daha doyurucu biliyormusun bir aydır ağzıma ekmek sürmemiştim haftasonu tost yapayım dedim tam buğday ekmeğiyle yiyemedim tostu zor bitirdim sevindim midem küçülmüş o yüzden bu hafta bu yumruk büyüklüğünde sık sık yemeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum midem küçülürse kısa sürede yağlar gider herhalde canım annem yıllar önce bu yöntemle 8 ayda 40 kilo vermişti ara arada metobolizması durmasın diye 5 günde 5 kilo diyetini yapardı ama bizim yaptığımız gibi değil onun günde sadece bir kilo yemesi gerekiyordu ve tek çeşit bizim gibi araarda değil ama bir hafta ve garanti 4 yada 5 kilo giderdi sonra yine az az sık sık yer ve verdiği kiloyu geri almadan yine eksilmişti o zaman çok iyi hatırlıyorum kısa sürede spor ve diyetle çok güzel vermişti kiloyu bende simdi sık sık az az yiyeyim bu hafta bilmiyorumkismile şu lahanayı bulsaydım iyi olacaktı yakacaktım n e güzel yağlarımı neyse artık sağlık olsun canım ayy ne güzel oldu birbirimizle paylaşıyoruz hep bildiklerimizi keten tohumunu nerden aldın canım neye yarıyor bende düşünüyorum ama sık sık yemeye uygunmu bilmiyorum varmı bilgin onunla ilgili opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…