- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.181
1 haşlanmış patateste olmasa süpermişMenum:
Sabah: 2 yumurta 4y.k. yogurt
Ara: Yesil cay
Öglen: 1 haş. patates 2y.k. yogurt
Ara: Yesil cay
Akşam: Cacik (çok) 2 elma
Ara: 1 salatalik
Spor: 1saat bisiklet
Su: 2litre simdilik
Senin temizlik aylar sonra oldukça ağır olmuştur. Bence spor sayılmalıBen bugun temızlık yapıyorum sayılır mı
Caiz midir hocam0zlem
Senin insanüstü sporlarının yanında benım bugunki temızlık çıtır çerez kalabıler ama olsun
evet sınırsız içebilirsiniz diyorDilara Koçak buna vicdan çorbası adını vermiş. Bu vicdansız regl gelecek diye ne hallere düştüm :)
Iyi ettin sporu hic birakmamak lazim. En azindan haftada 3 gun sart.Bende spora sardım Ankara'ya dönünce salona yazılıp daha düzenli yapacam sen kilo vermede zorlanıyorsun ya sporcu diyetlerini denedin mi hiç ben denemeyi dusunuyorum
Aşkolsun ne demek. Sen bizim neşemizsinSebegınız mıyım ben sızın
Buradayım deneyelim 50gr karbonhidrat alabiliyorsun gerisi protein ağırlıklı nette birkaç liste var bak istersen sonra karar verelimIyi ettin sporu hic birakmamak lazim. En azindan haftada 3 gun sart.
Yok cnm sporcu diyetini hic denemedim bakarim birazdan isime yarayabilir..
Buralardaysan yine beraber deneyebiliriz.
Çok güzel bir program olmuş. Ama ben sadece imrenerek bakıyorum. Spora enerjim kalmiyorSelam kızlar
Artık daha çok buralarda olacam daha öncede okumaya çalışıyordum ama yazamıyordum neyse ki faydasını gördüm kimseye yabancı değilim
Kilo durumlarına gelince biraz aldım çalışma döneminde 59 kg yum
Ama bu sıra spor diyet ve egzersiz programlarına sardım
Şimdi Kayseri'deyim hala
Sabahları erken kalkıp 2 saat kadar yürüyorum
Akşamları da aynı şekilde yürüyor ve basket oynuyorum
Gece yatmadan öncede mekik ve diğer hareketleri yapabileceğim bı uygulama indirdim 21 günlük böyle bı program yapacam
Başlayınca öyle olmuyor İnan kaç gündür yorgunluktan ölüyorum ama kalkıp spor yapıyorum daha önce hiç basket oynamamış tüm ama şimdi çok zevkli geldi her gün yarım saat oynuyorumÇok güzel bir program olmuş. Ama ben sadece imrenerek bakıyorum. Spora enerjim kalmiyor
1 haşlanmış patateste olmasa süpermiş
Başka sebze yiyebilirsin cnm mesela yeşil fasulye kabak patlıcan semizotu gibiIstemedim ama gunluk menu az oluyordu sanku :)))
Spora ragmen 3 aydir incelmede olmadi bende!!Buradayım deneyelim 50gr karbonhidrat alabiliyorsun gerisi protein ağırlıklı nette birkaç liste var bak istersen sonra karar verelim
monican dıSitesinde havuz olan kimdi??
Keske bizim site de olsaydı şimdi
Mideyi cozurdatmışım özlemcimSen niye muafsin canim kacirdigim bisey mi var?
Afiyet olsun sekerim cok faydasini goreceksin sık sık yemek lazim bu corbadan.Bende deneyim bunu.
Evetttt... Liste tutucam ben ona göreKizlar yarin ölçulerimizi yazacak miyiz ?
Bizde de var havuz ama yüzdürtmüyor bu veletler beniSitesinde havuz olan kimdi??
Keske bizim site de olsaydı şimdi
Ben yazcam tatlım.Kizlar yarin ölçulerimizi yazacak miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?