- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.561
Boşver ye gitsinbenim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)
Ne olcak senin ipkini sen en iyisi haşema aldimi gııı.... biraz göbüş düzleşeydi iyiydi.... mukadderat....
Ne olcak senin ipkini sen en iyisi haşema al
inatettimolacak ölçülerim
Bacaklar benim eski kayda göre kalinlasmis sanki. Belki de aynı yerden olcemedim ama neyse bunu kabul edelim gene de :)
Gogus: 103 (goguslerimin önlenemez yükselişi)
Bel: 80
Gobek: 90
Kalca: 102
Basen: 107
Sag bacak: 63
Sol bacak: 61
Kol: 29
Alt bacak: 38
Benim belirli bir listem yok ama şeker ve karbonhidrat sınırlı yapmaya çalışıyorum dün komşudan kek gelmiş çocuklara yedirdim ağzıma sürmedim spor sonrası halsizlesmistim kakaolu süt içtim Ama bacaklarimin ağrısı hala geçmedi
buldum buldumben ölçüleri yazıp kaçarım.
göğüs 101
bel 93
kalça 112 (hızır acil servis)
sağ bacak 67
sol bacak 68
Göbek delik üstü 98 diğer ölçüler aynı şekeriminatettimolacak
Basenler ve bacaklar aldı başını gidiyor ne fitihala fit....
Kız ne yan kası karnımı içime çekince bendede var ohoş geldin vasfiyeaaahh ahhhh aldıydım da seksü seksü giyecadım... şimdik balina gibi giyicem.... en azından göbüşümde yan kaslar var....
hala fit....
gülme komşunaaaa
Hadi bakalım canım yürüyüşün çok güzel tahlillerini yaptır bakalim ne cikacakMerhaba kızlar..Bu sabah yapmamam gerektigini bile bile ve istemeyerek uyanir uyanmaz dolaptaki pekmezden yedim.
Kızım halasindayken bende kendimi yuruyuse verdim.. Ucretsiz olan yeni diyetisyen gelmismi diye orayada ugradim. Gorevli kadin once kan tahlili yapalim dedi ama tokum dedim eski tahlillerim var 4-5 olmustu olmaz dedi.Artik yarin sabah erkenden giderim. En son gittigimde 1 yil ya oldu ya olmadi 81.5 cikmistim orada.
Buda yuruyusum..
Eki Görüntüle 2025665
Basenler ve bacaklar aldı başını gidiyor ne fiti
Kız ne yan kası karnımı içime çekince bendede var okendini avutuyon bence
şekerim ben bi ara almıştım bulup ekliyeyim
maşallah sağaEki Görüntüle 2025418
Bu da benımkı.. En usttekı hepımıze yaptıgım lıste.. bı de benımm teeeee gecen seneden alıp sakladıgım olculerım vardı onla da alttakı tabloyu yaptım
Maşallah bağğğaa
oy oyy ördekin ayarları bozulmuş ye diyoBoşver ye gitsinbenim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?