Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne olcak senin ipkini sen en iyisi haşema al

hoş geldin vasfiye aaahh ahhhh aldıydım da seksü seksü giyecadım... şimdik balina gibi giyicem.... en azından göbüşümde yan kaslar var....

hala fit....

gülme komşunaaaa

benim de yok ben sadece boğazımı tutmaya çalışıyorum oooyyşşş.....

ben ölçüleri yazıp kaçarım.
göğüs 101
bel 93
kalça 112 (hızır acil servis)
sağ bacak 67
sol bacak 68
Göbek delik üstü 98 diğer ölçüler aynı şekerim inatettimolacak
buldum buldum inatettimolacak buldum ölçülerimi
evde fotosunu çekmiştim ölçü defterinden onu da silmişim. Hep unutuyordum. inat ettim ve buldum işte

Merhaba kızlar.. Bu sabah yapmamam gerektigini bile bile ve istemeyerek uyanir uyanmaz dolaptaki pekmezden yedim.
Kızım halasindayken bende kendimi yuruyuse verdim.. Ucretsiz olan yeni diyetisyen gelmismi diye orayada ugradim. Gorevli kadin once kan tahlili yapalim dedi ama tokum dedim eski tahlillerim var 4-5 olmustu olmaz dedi.Artik yarin sabah erkenden giderim. En son gittigimde 1 yil ya oldu ya olmadi 81.5 cikmistim orada.
Buda yuruyusum..

Hadi bakalım canım yürüyüşün çok güzel tahlillerini yaptır bakalim ne cikacak

selam şekerler
oy oy çenesi düşük hatunlar

şekerim ben bi ara almıştım bulup ekliyeyim
maşallah sağa
Boşver ye gitsin benim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)
oy oyy ördekin ayarları bozulmuş ye diyo

evet bolu tatilinin bana artılarına gelelim
akşam eve gelince 90 kiloyu gördümbu sabah 89,4
bunun baya bi gramajı ödem
bu sabah itibari ile sıkı sıkı listeme sarıldım inşallah cuma ya kadar ödem atarım da artı gelmemsibelede cuma günü gidiyoruz artık kilomu onun tartıya göre bildiricembu haftaki hedefime ulaşamam sanırım ben şu aldıklarımı vereyim de bu hafta, o da yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…