Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çocukların aynı zamanda da yetişkinlerin pek çok huyunu aileden öğrendiğine inanıyorum. Tabiki arada istisnalar olacaktır ama.... bir evde gıybet hasetlik varsa çocuk bunu öğreniyor. InşALLAH bizler çocuklarımıza iyi örnekler oluruz. :)

acaba şöyle bişey mi yapsam, bi anda 65 altına inince daha motive olurum sanki
yoksa sonra fazlasıyla geri alır mıyım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/3-gunde-4-kilo-verdiren-diyet-listesi.128/
Böyle işlere kalkışma. 3 verip 5 alırsın. Ayrıca h.sonu kendini kontrol etmeye çalış. Vücut yo yo etkisine alıştımı bu etkiyi kırman çok zor olur. Ya hiç h.içi diyet yapma koyver gitsin yada h.sonu frenle kendini. Bunun sonu çok fena ben 48den 97ye bu şekilde çıktım. Bilgin olsun.

Günaydınlar
acaba şöyle bişey mi yapsam, bi anda 65 altına inince daha motive olurum sanki
yoksa sonra fazlasıyla geri alır mıyım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/3-gunde-4-kilo-verdiren-diyet-listesi.128/
Bence yapma
Şu an daha yolun başındasın. Uzun süre kilo verdikten sonra vücut takılınca belki yapabilirsin şok diyet ama şu an cok erken
Evet sana katılıyorum bu konuda, bazı şeyler aileden geçiyor :) insallah dediğin gibi güzel örnek oluruz :)

Bence yapma
Şu an daha yolun başındasın. Uzun süre kilo verdikten sonra vücut takılınca belki yapabilirsin şok diyet ama şu an cok erken

zaten ailedeki bütün kadınlar fazla kilolu. bünye müsait yani. o yüzden ben hiç girmeyim şok diyet işine. Aynen daha yeni başladım. Sakin oluyum biraz

selam beybiler,

kilo falan veremiyorum... madem veremiyorum dün dondurma yedim bende... şu diyetlerde verilen maraş usulünden.... tek kaçamağım bu oldu....

dün jillian yaptım.... hem de o kadar isteksizdim ki.... gerçi başlayınca istek geliyor ama başlayana kadar kendimden soğuyorum....

Boşver ye gitsin benim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…