- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.541
Maşallah sağğaaEki Görüntüle 2025418
Bu da benımkı.. En usttekı hepımıze yaptıgım lıste.. bı de benımm teeeee gecen seneden alıp sakladıgım olculerım vardı onla da alttakı tabloyu yaptım
Maşallah bağğğaa
Ben çocukların aynı zamanda da yetişkinlerin pek çok huyunu aileden öğrendiğine inanıyorum. Tabiki arada istisnalar olacaktır ama.... bir evde gıybet hasetlik varsa çocuk bunu öğreniyor. InşALLAH bizler çocuklarımıza iyi örnekler oluruz. :)Cadalozluk neyse de benim bahsettigim kisiye benzemesin bence :) haset, gıybet ne ararsan vardı kızda
Ya ben bugün alacaktım aslında unuttum, yarına kaldı. Gecen ayki ile farkı merak ediyorum aslında
Tebrik ederim ikinizi de sekerler @fancynancy
Yeşil çayın uyarıcı etkisi var. Bende uykusuzluk yapıyor mesela. Besl. Uz. Onun için önermiyor. AmaBazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis
Burada öyle bir yağmur var ki kafamı camdan çıkaramıyorum :) Belçika'nın olağan hali zaten bu. Buradaki yağmur İstanbul'da yağsa gondolla işe gider gelirsiniz kızlar :)
Böyle işlere kalkışma. 3 verip 5 alırsın. Ayrıca h.sonu kendini kontrol etmeye çalış. Vücut yo yo etkisine alıştımı bu etkiyi kırman çok zor olur. Ya hiç h.içi diyet yapma koyver gitsin yada h.sonu frenle kendini. Bunun sonu çok fenaacaba şöyle bişey mi yapsam, bi anda 65 altına inince daha motive olurum sanki
yoksa sonra fazlasıyla geri alır mıyım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/3-gunde-4-kilo-verdiren-diyet-listesi.128/
Bence yapmaacaba şöyle bişey mi yapsam, bi anda 65 altına inince daha motive olurum sanki
yoksa sonra fazlasıyla geri alır mıyım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/makaleler/3-gunde-4-kilo-verdiren-diyet-listesi.128/
Evet sana katılıyorum bu konuda, bazı şeyler aileden geçiyor :) insallah dediğin gibi güzel örnek oluruz :)Ben çocukların aynı zamanda da yetişkinlerin pek çok huyunu aileden öğrendiğine inanıyorum. Tabiki arada istisnalar olacaktır ama.... bir evde gıybet hasetlik varsa çocuk bunu öğreniyor. InşALLAH bizler çocuklarımıza iyi örnekler oluruz. :)
Böyle işlere kalkışma. 3 verip 5 alırsın. Ayrıca h.sonu kendini kontrol etmeye çalış. Vücut yo yo etkisine alıştımı bu etkiyi kırman çok zor olur. Ya hiç h.içi diyet yapma koyver gitsin yada h.sonu frenle kendini. Bunun sonu çok fenaben 48den 97ye bu şekilde çıktım. Bilgin olsun.
Bence yapma
Şu an daha yolun başındasın. Uzun süre kilo verdikten sonra vücut takılınca belki yapabilirsin şok diyet ama şu an cok erken
Cumaya daha var caniko. o 75 buraya gelecekgünaydın kızlar dün sabah 76,4 olan kilom bu sabah 76,5 pasta +100 gr olrak dönmüş olsun bunada şükür
Evet canım cumaya oooo gelecek tabiCumaya daha var caniko. o 75 buraya gelecek
Boşver ye gitsinselam beybiler,
kilo falan veremiyorum... madem veremiyorum dün dondurma yedim bende... şu diyetlerde verilen maraş usulünden.... tek kaçamağım bu oldu....
dün jillian yaptım.... hem de o kadar isteksizdim ki.... gerçi başlayınca istek geliyor ama başlayana kadar kendimden soğuyorum....
Boşver ye gitsinbenim de tartım yok, veriyor muyum alıyor muyum bilmiyorum :)
Sağolun efem hadi hadi bak geçecek seni Mördak :)aferim kız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?