- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.861
InşALLAH. Seni iyice yorsunlar ki seni yoldan çıkarmaya çalışan zalimlara uymauyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee
ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........
ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim
ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım...
Bulutsuzluk özlemi de severmisin ben üniversite yıllarımda çok severdimEskilerden bir ben kaldım birde erkin koraydiğerleri toprak oldular
Boğa. Tam öküz yaniBurcu ne ki Arslan mi yoksa
Benim ki Arslan sonuçta ikisi de animals burcuBoğa. Tam öküz yani
Evveeeet. Güneş sağdan yukseliyorduu güneye giderkenBulutsuzluk özlemi de severmisin ben üniversite yıllarımda çok severdim
Bende animals burcum ama akrep :) senin burcun neBenim ki Arslan sonuçta ikisi de animals burcu
InşALLAH. Seni iyice yorsunlar ki seni yoldan çıkarmaya çalışan zalimlara uyma
Tam sana yazarken bende aynı şarkıyı düşünüyordum ama sözlerimi geri alamam onunda çok severim bir de üç hurel vardı bir sevmek bin defa ölmek demekmiş ne şarkıydı amaEvveeeet. Güneş sağdan yukseliyorduu güneye giderken
Benim ki Başak yarışmacı arkadaşlara başarılarBende animals burcum ama akrep :) senin burcun ne
Hmmm menüye bakabilirsin ama sipariş veremezsin. Saat olmuş 12.00 :)Şarap kalsın ama jon gelsin olmuyor mu
Ben yay.. fena halde yay :)Benim ki Başak yarışmacı arkadaşlara başarılar
Oğlum yayBen yay.. fena halde yay :)
bence çok eğleneceksiniz :) eğlence yoksa ceketimi alır giderimOğlum yay
Onları da dinlerdim. Ağır abiler. Moğollar vs ama ben biraz daha kesmeşeker mavi sakal tibet ağırtan severdim. Birde bon jovi onsuz olmaz. Scorpions bayılırım adamlar çok güzel balladlar yapıyorlar. Şimdi ortaya karışık radyoda ne varsaTam sana yazarken bende aynı şarkıyı düşünüyordum ama sözlerimi geri alamam onunda çok severim bir de üç hurel vardı bir sevmek bin defa ölmek demekmiş ne şarkıydı ama
İyi geceler bende yatıyorum benimde bitiyorIyi geceler kızlar şarjım bitti
İnşallahhhhuyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee
ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........
ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim
ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım...
Benim kızım da oğlum da yaybence çok eğleneceksiniz :) eğlence yoksa ceketimi alır giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?