- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.901
Günaydın kızlar :)
Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)
Bak daha da sevdim şimdi seni
Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrephayvanlar alemi gibiyiz
Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı
Bir akrep daha
Burcumu seviyorum kızımda akrep..Günaydın kızlar :)
Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)
Bak daha da sevdim şimdi seni
Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrephayvanlar alemi gibiyiz
Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı
Bir akrep daha
Oo cidden siz grubu tamamlamıssınız, eşin dışta kalmış sankiAy bize ne demeli zeynep balık ben akrep baha yengeç 3lu su grubu kombo yaptık. Eşim de işte boğa tam hayvanat bahçesi biz olduk.
Kalp kalbe karşı
Ona, birşey oldu gidemedim ama neydi hatirlamiyorum. Bende çok üzülmüştüm:)
Sana öylesi lazım :))pek zalım eğitmen canım :)
Ben de seviyorum ama akrep olmayanlar bizi pek sevmiyor niyeyseBurcumu seviyorum kızımda akrep..
Günaydın mı desem tünaydın mı desem, bugün sabah 5 te kalktım,kurt gibi açım.üşenmedim kahvaltı ettim. 2 peksimet 2 Light karper 7 zeytin şeklinde. Sonra uyumuşum tekrar. Yarım saat önce kalktım. Ne yapsam bilemedim. 2 yumurta 2 dilim ekmek yeşillik ile erken öğlen yemeği yiyeyim dedim. Tekrar uyuyup akşam kalmazsam bence diyet yolunda :)
Dünkü sporun etkisi sanırım :) ne sıklıkta gideceksin spor salonuna?valla benimde gözlerimden uyku akıyor resmen.... bıraksalar bende uyurdum aahh aahhhh............
Dünkü sporun etkisi sanırım :) ne sıklıkta gideceksin spor salonuna?
ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum
Geçmiş olsun ya neden sürekli oluyor acaba bi şey mi dokunuyor ki?ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum
Gelde bak gııı bıktım:)geçmiş olsun gııı bi bebeye bakamıyon heee .....domestosla gezcene çocuğa pataes haşla hanım hanım :)
İlk defa böyle üst üste oldu anlamdım çok sıcak ondan mı acabaGeçmiş olsun ya neden sürekli oluyor acaba bi şey mi dokunuyor ki?
Geçmiş olsun canım. Neden bu kadar sık oluyor ki acaba?ay hiç okuyamadım varsa önemli bişey diyi verin hele oğlum yine fena cır cır tuvaletten çıkamıyoz bende habire domestos elimde nöbetçi oldum
Gelde bak gııı bıktım:)
İlk defa böyle üst üste oldu anlamdım çok sıcak ondan mı acaba
Sana da öylesi gerek:)pek zalım eğitmen canım :)
Eşimi hep birlikte dışlıyoruzOo cidden siz grubu tamamlamıssınız, eşin dışta kalmış sanki
Sana öylesi lazım :))
Ben de seviyorum ama akrep olmayanlar bizi pek sevmiyor niyeyse
geçmiş olsun gııı bi bebeye bakamıyon heee .....domestosla gezcene çocuğa pataes haşla hanım hanım :)
Bence sıcaklardan. Birde sokakta ne yiyip içiyormuş söylemedi mi?Gelde bak gııı bıktım:)
İlk defa böyle üst üste oldu anlamdım çok sıcak ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?