- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.881
Senin çok eğlendiğini takip edebiliyoruzBenim kızım da oğlum da yay
Sana ve herkesee günaydıııınGunaydinn :))
Bende senin burcundanim canim..Senin çok eğlendiğini takip edebiliyoruz
Diyet nasıl bişeydi sağlıklı beslenme mi o da ne pazartesi günü bana bi hatirlativerin
Diyet nasıl bişeydi sağlıklı beslenme mi o da ne pazartesi günü bana bi hatirlativerin
Cumartesi dönüş yolunda olucam o gün doğum günüm pazar nasıl geçer onu da bilmiyorum artık pazartesi etim de kemiğim de sizinpazartesi mi dönüceksin? bomba gibi dönersin sen keyfine bak balayının.
Sana da good morning :)Good morning ladiess
Neyse yemek yemeyi hatırlıyorsunDiyet nasıl bişeydi sağlıklı beslenme mi o da ne pazartesi günü bana bi hatirlativerin
O güne artı gelirsen ne et kalacak ne kemik. Liste kilona dönmeden listeye giremiyorsun biliyorsun. Onun için bir parça kesmek gerekebilirCumartesi dönüş yolunda olucam o gün doğum günüm pazar nasıl geçer onu da bilmiyorum artık pazartesi etim de kemiğim de sizin
Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)kızlar ilk spor salonu günümden bildiiriyorum cibremi çıkardı zalım hoca her hareketten sonra bitti mi diyorum ama gel gel kol gel gel karın gel gel bilmem ne oyyşşş.... bana beslenme programı da verecekmiş...
tam 1 saat spor yaptım
10 dk koşu bandı 5 dksı yürüyüş 5 dk sı koşu şeklinde
10 dk bisiklet
10 dk eliptik
ben burda bitti sandımdı....
3 x 10 kollar için bir alet dirsekleri birleştiriyorsun ayrıyorsun
3 x 10 omuz için bir alet yukardan aşağı çekiyosun
--- bunlar evde yapılabilir ---
3 x 10 mekik - v şeklinde bir zımbırtı
3 x 10 dumbel ön kol
3 x 10 duble arka kol
3 x 10 duble kolları yana açtım kapadım
3 x 10 başka çeşit bir mekik - sırt üstü yatıp ayaklarınızı kanepeye koyduğunuzu hayal edin az az kalkıyorsun...
3 x 10 yerde sırt üstü yatıp bacakları havaya kaldırıp indirme -- bu varya hiç biri bunun kadar zorlamadı beni bunda öldüm....
başka şeyler yaptımsada unuttum
menüm
sabah 1 dlm tb ekmek
1 yumurta
1 parça çeçil peynir
öğlen 2 salatalık
biraz tavuk ciğer
akşam
1 kase yoğurt içine 4 kepekli grisini
su 2 lt
Bak daha da sevdim şimdi seniEskilerden bir ben kaldım birde erkin koraydiğerleri toprak oldular
Boğa. Tam öküz yani
Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrepBenim ki Arslan sonuçta ikisi de animals burcu
Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldıOnları da dinlerdim. Ağır abiler. Moğollar vs ama ben biraz daha kesmeşeker mavi sakal tibet ağırtan severdim. Birde bon jovi onsuz olmaz. Scorpions bayılırım adamlar çok güzel balladlar yapıyorlar. Şimdi ortaya karışık radyoda ne varsahatta bu aralar demetin nazar çıkınca sesini actiriyorum isteyen üstüne alınsın diye
Bir akrep dahaBende senin burcundanim canim..
Ay bize ne demeli zeynep balık ben akrep baha yengeç 3lu su grubu kombo yaptık. Eşim de işte boğa tam hayvanat bahçesi biz olduk.Günaydın kızlar :)
Oh oh oh artık kilo verememen mümkün değil bence :)
Bak daha da sevdim şimdi seni
Eşim aslan, oğlum boğa, ben akrephayvanlar alemi gibiyiz
Scorpions'u coooooook severim. Onların konserine de gittin mi, ben hep gitmek istedim ama gidemedim yaa içimde ukte kaldı
Bir akrep daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?